Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13 Eylül 2009 Pazar O-P.1
thunderbolt yazdı:Abi bu nasıl bir yaratık ya Hi Valla bu balıklar da çok pisboğaz demek ki Siyirdim Solucan gibi bişey o . Denizde yiyecek o kadar güzel yemler varken buna niye bakarlar ki Hadiordan Kokusu filan mı cazip geliyor acaba Wink Yemli avlanmayı hepten bıraktırır bu yem bana , zaten elde kalan kokudan nefret ediyorum Siyirdim
bu aslinda cok guzel bir yem Nedim...fakat sana uymaz herhalde ..elde biraz koku birakirSiyirdimkestiginde icinde bir sivi vardir,ve akar...kalan gorulen dis bolumu yem olarak kullanilir...baliklar tarafindan cok begenilir..fosforludurbu denizde,kumun altinda bulunur..cok kuvve(8-9)kuvvetinde dalgalar bunlari kiyiya atar(bazi bolgelerde)

..bu defa kactim..iyi geceler
Bul
Serkan balıklar harika görünüyor. Ellerinize sağlık. Bereketli olsun.Rastgele.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
maşallah güzel av, tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
Mehmet Abi teşekkür ederim. Paylaşmak için burdayım ve elimden geldiğince paylaşımcı olmaya çalışacağım.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
AlkisTebrıkler Serkan Bey av guzel gecmıs .
Daha bollarına kısmet .

Saygılarımla,
Bul
Lakerda yazdı:Raporların ikisini de (12 ve 13 eylül) zevkle okudum,paylaştığınız tüm detaylar için ve harika bir gündoğumu fotosu için(İlk konudaki) teşekkürler.. Gulumse
Bereketli olsun..

Mehmet Abi teşekkür ederim. Fotoğrafı beğendiğinize sevindim.Gulumse .

uzman42 yazdı:Serkan bey emeklerinize sağlık çok güzel balıklar bunlar, sizin oraların bereketine diyecek yok (tabi sizin ustalığınız olmasa hiçbiri olmaz). Tebrikler...
AlkisAlkisAlkis

Mırmır olayı benide üzmüyor değil bir türlü başlayamadı gitti şu mırmırlar ... Artık gelselerde bizde hasretimizi gidersek hiç fena olmayacak...Affet

Teşekkür ederim. Havalar biraz daha soğumaya başladı. Eylül sonu ve özellikle ekim ayında çok iyi mırmır olur diye bende dört gözle bekliyorum Gulumse .
Bul
kılçık yazdı:Serkan balıklar harika görünüyor. Ellerinize sağlık. Bereketli olsun.Rastgele.

Vedat Hocam teşekkür ederim. Rastgele.

Can ARSLAN yazdı:maşallah güzel av, tebrikler

Teşekkürler, sizlere de rastgele.

bestvz yazdı:AlkisTebrıkler Serkan Bey av guzel gecmıs .
Daha bollarına kısmet .

Saygılarımla,

Teşekkürler, sizlere de rastgele.
Bul
tebrikler, ellerinize sağlık güzel balıklar almışsınız.arka arkaya 2 sefer yaparak iyi keyif çıkatmişsınız.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
[quote=aygroup;226406

Bir şey sormak istiyorum izininle...Deniz hıyarlarını nasıl kullandınız oltada.. Ben de Gökçeada da onlardan kullandım..Yöntem farklı mı diye merak ettim..

Sevgiler...[/quote]

Hakan Abi - naxos 5 forumda yemler bölümünde deniz hıyarı - (çuçun)hakkında bir konu açmıştı. Tam olarak ÇUÇUN un Türkçe karşılığını bilemediğim için Orhan Abinin yazısına bakarak 'Deniz hıyarı' tabirini kullandım.
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=8753

' Hakan fotoyu görünce anlaşıldı,bunu deniz hıyarı olarak biliyorum.Rasgele. '

Google da 'Deniz Hıyarı' yazıp aratırsanız, soldan ilk resim (Evete Faruk abinin koymuş olduğu resim) benim kullandığım yemdir.

İlk önce bir uçtan kesip içini boşaltıyoruz. Sonra halka halka kesiyoruz. Kestiğimiz halkayı da tekrar kesiyoruz ki şerit halini alsın ve kancaya gelsin. Değişik şekilde kullananlar da var tabi. Orada Hakan Abinin açtığı konuda bir fotoğrafta var, özellikle şiddetli lodoslarda tek parça halinde kancaya takılır ve levreğe atılır.
Bul
tahsinmersin yazdı:tebrikler, ellerinize sağlık güzel balıklar almışsınız.arka arkaya 2 sefer yaparak iyi keyif çıkatmişsınız.

Teşekkürler Tahsin Abi. Evet güzel balıkçılık oldu ve keyifliydi Gulumse .
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Pazar Lüfer Avı nihatkr 31 2,001 30-09-2016, 21:06
Son Yorum: BALIK and OZAN
  11/17 eylül bayram tatili ve avlarim MaVrUşGiL 22 1,277 26-09-2016, 14:37
Son Yorum: MaVrUşGiL
  17 eylül 2016 yalova tatar 11 757 22-09-2016, 21:36
Son Yorum: tahsinmersin
  Elbistan Kuzuları 'Pazar' Avcı Altan 22 2,436 01-09-2014, 12:04
Son Yorum: ANTALYALI07
  05/01/2014 pazar avı lüferci1907 15 2,231 19-01-2014, 13:59
Son Yorum: karabacak
  28-29 Eylül 2013 Lüfer Avı nihatkr 18 3,420 04-10-2013, 09:21
Son Yorum: Salih Reis
  7 Eylül 2013 İzmir Karaburun Salih Reis 20 3,527 16-09-2013, 14:16
Son Yorum: orhanekmekci
  8 eylül turnalari kovboy 7 1,778 10-09-2013, 23:39
Son Yorum: HAŞİM77
  İşte Taze taze balıklar.:) 10 Mart 2013 Pazar Sivrice 'de yazdan kalmış bir Gün.:) Torik Orhanbaba 26 5,351 16-03-2013, 14:28
Son Yorum: darıcalı
  20.ARALIK.2009 varsak yaylasında gökkuşağı alabalık avı alperburdur 18 4,062 11-03-2013, 15:40
Son Yorum: halis07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi