Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13.09.09 Yalova
uzman42 yazdı:Mehmet abi özür dilerim , emrah77 diye yazacakken erol abimizin adını yazdım , kusura bakmayın... Düzeltiyorum...Mahcup
Tamam hocam Erol benim gazabımdan kılpayı kurtuldu..Siyirdim
Bul
Balık azmış,olsun İsmail muhabbetiniz yeterAlkisbalık bidaki sefer inşallah.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul
İsmail..

Az balık olması falan hiç önemli değil..Dostlar ile beraber olmak harika bir olay..Tebrikler..

Rastgele...
Bul
orhanekmekci yazdı:Balık azmış,olsun İsmail muhabbetiniz yeterAlkisbalık bidaki sefer inşallah.Rastgele.

aygroup yazdı:Teşekkür ederim Orhan abi , dediğiniz gibi muhabbet olmazsa olmaz fakat birkaç tane daha balık olsaydı daha iyi olurdu ama bakalım bir dahaki sefere inşallah..

İsmail..

Az balık olması falan hiç önemli değil..Dostlar ile beraber olmak harika bir olay..Tebrikler..

Rastgele...

Teşekkürler Ahmet abi sağolsunlar , beraber av yapmak gerçekten keyifli oluyor... Balık bolluğunu bir sonraki ava bekliyeceğiz artık...Affet
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
Az balıklı ama güzel bir gece geçirdiğiniz fotolardan belli oluyor Alkis Zaten balık bahane , fotolar çok güzel Gulumse Bol balıklı avlarınız olsun , afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
uzman42 yazdı:Teşekkürler Faruk Abi , muhabbet gerçekten şahane oluyor hele birde çay veya kahve varsa gerçektende harika. Sizin avlarınız yanında bizimkiler hiçbirşey , sigara paketi koymaktansa artık yeni nesneler buluyorum....
boyle bir durum ve dusunce yok Ismail...ilk basta baliga gittigimizdeki amac hosca vakit gecirip -stres atmaktir...bunun devaminda bir-iki balikta cikarsa ,daha da iyi..
simdi
her birimizin yaptigi avlar..degisik zahmet ve zorluklarla yapilmaktadir...hic bir av digerinden ustun veya daha iyi degildir.her avin kendine gore degeri vardir..neticedeki balik o avin yapildigi meranin bereketli olmasindan,veya yapilan av seklinden kaynaklanir...
rastgele
Bul
İsmail Hocam afiyet olsun. Muhabbetiniz daim olsun. Rastgele
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
canlı çok güzel görüntüler, tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
thunderbolt yazdı:Az balıklı ama güzel bir gece geçirdiğiniz fotolardan belli oluyor Alkis Zaten balık bahane , fotolar çok güzel Gulumse Bol balıklı avlarınız olsun , afiyet olsun Seerf
Haklısınız gece gerçekten güzeldi, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...

Albatros-gr yazdı:boyle bir durum ve dusunce yok Ismail...ilk basta baliga gittigimizdeki amac hosca vakit gecirip -stres atmaktir...bunun devaminda bir-iki balikta cikarsa ,daha da iyi..
simdi
her birimizin yaptigi avlar..degisik zahmet ve zorluklarla yapilmaktadir...hic bir av digerinden ustun veya daha iyi degildir.her avin kendine gore degeri vardir..neticedeki balik o avin yapildigi meranin bereketli olmasindan,veya yapilan av seklinden kaynaklanir...
rastgele
Haklısın abi ; arasıra balık çıkmayınca , eve eli boş dönünce insan üzülüyor ama önemli olan deniz havasını alıp stres atmak , sizlerede rastgele...

kılçık yazdı:İsmail Hocam afiyet olsun. Muhabbetiniz daim olsun. Rastgele
Teşekkür ederim , daha iyileri sizlere nasip olur umarım...

Can ARSLAN yazdı:canlı çok güzel görüntüler, tebrikler
Elimden geldiğince avları resimleyip paylaşmaya çalışıyorum , umarım sizleree ve bizlere daha iyi avlar nasip olur , Teşekürler...
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
Tebrikller İsmail Alkis zaten muhabbet yeter , arsında balıkta olursa tabi daha güzel olur Gulumse ama balıkta olmuş sayılır , hepinize tebrikler Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bu gün ayın kaçı YALOVA yalova tatar 27 4,798 25-03-2012, 21:49
Son Yorum: Krizoberill
  Yalova Poyraz Levrek ve Somon seabasshunter 37 11,311 17-03-2011, 19:48
Son Yorum: eşref sürek
  20-03-2010 Levrekçi Yalova ya Geldi. doktor 29 4,677 25-03-2010, 18:03
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  istavritlerle ilk buluşma yalova yalova tatar 36 6,159 11-05-2009, 17:18
Son Yorum: Salih Reis
  ...:::Akşam üstü Yalova:::... tomy77 37 6,531 15-12-2008, 12:10