Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
..::favori iğnelerim:::..
Paylaşım için teşekkürler.Emeğine sağlık
<YÜREĞİNİZDEN SEVGİ,OLTANIZDAN BALIK,YÜZÜNÜZDEN GÜLÜMSEME EKSİK OLMASIN>
Bul
-Resimlerini eklediğimiz iğneleri hangi balık veya balıklarda kullandığımızı da belirtelim arkadaşlar.Daha iyi fikir verir sanırım..[Resim: icon7.gif]
Bul
owner marka bizim buralarda pek öyle aranan bir marka değil. mustad güzel. gecenlerde okuma'nın iğnelerini özellikle kırmızı renkte olanı mercanda çok iş yaptı. paylaşım için teşekkürler.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
Osman, paylsşım için teşekkürler benimde elimde en çok bulunan kancalar 7 ve 10 nolu resimdekiler, tekeyi canlı tutma konusunda 7 nolu kancayıda deneyebilirsin.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
İlk alık verişte aklıda kalanları toplasam yeter.76
Bayağı verimli bilgiler edindim teşekkür ederim.Alkis
Bul
Owner iyi gibi vmc mustad'ın Yerine geçti sayılır

Bende owner vmc kullanıyorum. Çarpmalarda ve halkalarda owner çaparide vmc Yemlide Tabikide Mustad

iğneleriniz Keskin olsun İnsallah rastgele
Bul
Paylaşım için teşekkürler.Faydalı olacaktır..Alkis
Bul
Teşekkürler osman gerçekten güzel paylaşım ,ustalarımdan ispari , karagöz ve mırmırı kaçırmayacak mümkünse deniz solucanında verim alınabilecek bir iğne tavsiyesi bekliyorum teşekkürler...
AlkisAlkis
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
Osman senden iyi bilgiler ögreniyoruz bu arada çok faydalı da oluyor. Bu tür konuları bizlerle paylaşmana bayılıyorum Teşekürler....Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
deniz bilgim çapari takımı ve gopez takımından ibaret olduğu için bu bilgiler ilerde işime yarayacağı kesin teşekkürler arkadaşlar
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi