Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
..::favori iğnelerim:::..
şu balığın az oladuğu dönemde bu paylaşımın yararlı olacağını düşündüm sizlerde hangi balıkta hangi iğneneden varim alıyorsanız burda paylaşırsanız çok sevinirim
1:bu iğneyi iri eşkina ve karagözde
[Resim: t9qpit8011lng5dlv10q.jpg]
2: eşkina,mırmır,levrek,çupra tarzı balıklarda
[Resim: npfn4x2s42us5d0oj6ip.jpg]
3:eşkinada (ince oluşu çok avcı olmasınıda yanında getiriyor ama açılma riskini göz önünde bulundurmalısınız np sersi normal 496 ya göre damak yapsı daha kuvvetlidir)
[Resim: i0jizuy24sz1gzz7pyy.jpg]
4:eşkinada favorim (fiyat performans yönünden)
[Resim: ze8200br36hp4we4zt1.jpg]
5:eşkina ve iri mırmırda kullanıyorum ayrıyetten canlı yemle bırakma yapılabilir küçük eşkinada çok rahat oluyor circle iğneler damaktan yakaladığı için balıağa zarar vermeden salına biliyor..
[Resim: ze8200br36hp4we4zt1.jpg]
6:levrek iğnesi ince oluşuyla tekeyi çok uzun süre canlı tutuyor ince olmasına aldanmayın yaklaşık 12-13 kg luk bi vatoz çekti
[Resim: zjmyjcejhb4j3wa3d0fy.jpg]
7: ispari ve sivriburun karagözde avcı bi iğne
[Resim: 1jjhgj2yjryulbs5uc8u.jpg]
8:ispari mırmır kur için ideal
[Resim: 7ad4k3cs9iup42i8p4m3.jpg]
9:iri mırmır ,eşkina kurt iğnesi ve lüferdede varim alınacağını düşünüyorum..
[Resim: kjof1unb919prb4w3ioo.jpg]
10:levrek
[Resim: x56nt7xmjejipg2s4cx1.jpg]
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
yeğen,im saol paylaşım için AlkisAlkisAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
benim kullandıklarımın markasını hatırlamıyorum ama bu sene 2-3 levrek kaçırdım tasmalamada sorun yaşadım kanca uçları sanki biraz içe kıvrık gibi geliyor acil kanca yenilemem lazım bu owner lardan deneyebilirim.
paylaşım için teşekkürler osman.
Bul
yalova tatar yazdı:yeğen,im saol paylaşım için AlkisAlkisAlkis
önemli olan paylaşım
LeVrEkCi yazdı:benim kullandıklarımın markasını hatırlamıyorum ama bu sene 2-3 levrek kaçırdım tasmalamada sorun yaşadım kanca uçları sanki biraz içe kıvrık gibi geliyor acil kanca yenilemem lazım bu owner lardan deneyebilirim.
paylaşım için teşekkürler osman.
abi ovnerlar gerçekten güzel iğnler fuda iğnleride önerebilrim elimde yok ama alınacaklar listesinde fudolarda gerçekten çok çok keskin
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
Paylaşım için teşekkürler Osman.Alkis Bu tür paylaşımlar gerçekten çok faydalı olacaktır bence. Moderatör arkadaşlar bence konuyu sabitleyebilirlerse gözden kaybolmaz.
Bende birazdan kullandığım iğneleri ekleyeceğim.
Bul
balıkoltası yazdı:Paylaşım için teşekkürler Osman.Alkis Bu tür paylaşımlar gerçekten çok faydalı olacaktır bence. Moderatör arkadaşlar bence konuyu sabitleyebilirlerse gözden kaybolmaz.
Bende birazdan kullandığım iğneleri ekleyeceğim.

abi senin gibi ustalarım dururken ayıp etmiş olabilrim ama bi başlangıç olsun dedim ,çok sevinirim sende eklersen Smile
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
Teşekkürler Osman,bu konu çok önemli ben teknede üç çeşit kanca kullanıyorum gerektiğinde onları eklerimGulumserastgeleSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Teşekkürler Osman,bu konu çok önemli ben teknede üç çeşit kanca kullanıyorum gerektiğinde onları eklerimGulumserastgeleSeerf

eklerseniz gerçekten çok makbule geçer..
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
Yukarıdan Aşağıya Doğru Kullandığım iğneler:
1. VMC 9142PS: Paslanmaz galvanizli iğne: Çinekop çaparisinde.
2. Mustad 32813BLM: Ucu çok sivri-sapı çentikli-yemli çinekop,kurt ile mırmır-levrek (levreği henüz tutamasamdaSmile)
3. Mustad 225N: Ekstra sivri, ince çok avcı bir iğne. İspari-karagöz gibi balıklarda..
4. Owner 53118: Henüz denemedim ama kurtla mırmır avı için aldım.
5. Owner 50173: Son derece keskin, sapı çentikli. Kurt ile Mırmır avında iyi iş çıkarıyor.
6. Owner 51481: Son derece keskin, sağlam iğne. Mırmır avında iyi gideceğini düşünüyorum.
7. Mustad 10750: Sapı çentikli ve delikli iğne. Son derece keskin ve sağlam iğne. Kurt ile avlarda, mırmır,eşkina avında çok iyi.
8. Sasame Porto Chinu: Sapı çentikli, çok keskin ve sağlam iğne. Kurt ile avlarda mırmır,eşkina avında çok iyi.
9. Mustad 496NPB: Eşkina için aldım henüz kullanmadım. Ekstra ince, Osman'ın dediği gibi kuvvetli balıkta açılma riski var ama çok sivri ve ince.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
sağolasın birol abi owner wormler kurt için çok iyi gözüküyorda yapsı itibariyle balığa tasma atarken sorun çıkartmıyormu acaba ..
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi