Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aklıma korkunç bi cin fikir geldi.
Burhan,sitemizin değişmez mezgitcisi oldunAlkis foto yine yokRolleyes
Levrek için Nihat abin sana yardımcı olacaktır,bereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Burhan,sitemizin değişmez mezgitcisi oldunAlkis foto yine yokRolleyes
Levrek için Nihat abin sana yardımcı olacaktır,bereketli afiyet olsunSeerf

Orhan abi fotoğraf çekmeye halim mi kaldı rüzgardan Smile yeltenemedim bile çekmeye. ama bir dahakine bol bol fotoğraf ekliycem.
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Bul
SinekOltasi yazdı:Selamun aleyküm ağalar Siyirdim

Dün korkunç bir cin fikirle kendimi kartal sahilinde buldum. Elimde kendi yapmış olduğum bir kepçe ve birde 3.60 lık makine vardı. Sahile indim fakat yavru balığa rastlayamadım. Geçen gittiğimizde sabahın çok erken saatinde vardı, öğle sıcağında yavru balık mı kalır?.. kalmazmış öğrendim.. böylece canlı balıkla eşkina yakalama hayallerimde 180 gramlık bir kurşun gibi dibe indi... ama yılmadım, midye toplayıp mezgitin dibine vurdum.. dibine dediysem 1 kg Siyirdim sahilde aşırı rüzgar vardı, hemde felaket.. 100 gr kurşun atmama rağmen 3 kere oltaları dolaştırdım Allah kahretmesin..ben düz atıyorum, yanımdan birisi olta atıyor, phiüfffff sesi gelince kurşuna bakıyorum resmen 180 derece sağıma benim oltanın tam göbeğine düşmüş.. piiii.. ama olsun muhabbetimiz güzeldi balıkçı arkadaşla. sadede gelecek olursak 1 kg mezgitle geri geldim işte. canlı balık yakalayıp atsaydım levrek alamazdım heralde mezgit kancasıyla. gelecek pazar levrek için gidicem bana taktik vereceksiniz Smile takım için bilgi istiyorum ya da direkt levrek takımı istiyorum. Smile
DansDansmaşallah iyiDansDansyapmışsın yemezlerSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Burhan,eskina olmamis fakat bos donmemissin,mezgit olmus afiyetlerSeerf
bir dahakine,levrek veta eskina olur insallah
Bul
burhan sana olta tarifi falan yok Bobo önce resimler gönder alandığın zamanların
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Burhancım bu sefer işin zor ustalar tatilde.
Nihat Ereğlide,Sedat İzmirde yandın.
Sen yine mezgite takılacaksın galiba ustalar gelene kadar.
Bul
burhan gel yanıma sana takım yapıp vereyim hem bi çay içer eşkinaya yaptıgın mezgit kancalı ufak yemli levrek takımını tartışır koyu balık muhabbetine dalar senin geleceğini konuşuruz bekliyorum takım söz yapıp vereceğim hemde yedekleriyle beraber.Gulumse
Bul
Levrek avlayacam bir dahakine boy boy.. bence çok güzel bir av olacak Smile ama bu pazar gittiğimde kıyıda canlı balık bulamayabilirim.. o zaman napıcam bilmiyorum ya..
nihat abi geleyim sen bi yazlıktan gelSiyirdim rapalalı takımda isterim amaSiyirdim hepsinden 5'er tane. Big Grin
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Bul
SinekOltasi yazdı:Levrek avlayacam bir dahakine boy boy.. bence çok güzel bir av olacak Smile ama bu pazar gittiğimde kıyıda canlı balık bulamayabilirim.. o zaman napıcam bilmiyorum ya..
nihat abi geleyim sen bi yazlıktan gelSiyirdim rapalalı takımda isterim amaSiyirdim hepsinden 5'er tane. Big Grin
geldim istanbulda işyerimdeyim rapalasızından yedekleriyle birlikte asansör takımı yapacam sana gel sen Gulumse
Bul
birde şu imzanı sil sana kimse hesap vermesin diye düzenlettirme mesajlarını Winklütfen.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  03 Kasım 2013 '' 90 +3 '' Alyanaklar Uzatmalarda Geldi. Sargoz35 12 2,147 05-12-2013, 00:10
Son Yorum: bucalıfikret
  Geldi bahar ayları,gevşer gönül yayları... ishak BALLICA 37 6,408 10-03-2013, 12:38
Son Yorum: ishak BALLICA
  Torik geldi. 3 Kasım 2012 Torik Orhanbaba 36 5,990 09-11-2012, 08:34
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Deniz anayla aram düzeldi Mırmırlar geldi Cihan Deniz 51 4,504 16-06-2012, 13:24
Son Yorum: Cihan Deniz
  Boğaz Resimleri Yeni Geldi. ufuktan26 23 5,196 13-12-2010, 12:12
Son Yorum: LeVrEkCi
  20-03-2010 Levrekçi Yalova ya Geldi. doktor 29 4,682 25-03-2010, 18:03
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  tavalıklar geldi bucalıfikret 26 4,045 19-07-2009, 08:27
Son Yorum: yycolak
  sonunda bahar bizim buralarada geldi baris_tutuk 14 2,672 04-05-2009, 10:34
Son Yorum: b.kral
  MERCANIM geldi. rauf 39 5,587 14-11-2008, 10:13
Son Yorum: deniztutkunu
  kalkan beklerken bu arkadaş geldi BALIK and OZAN 4 2,707 11-09-2006, 15:53