Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2015 Türkiye organizasyonu
LeVrEkCi yazdı:pansiyon veya otel yakında yokmuş adaşım.en yakın geliboluda varmış oda 10-15 km gibiymiş.arada birde bozuk yol varmış.en güzeli çadır.Seerf

Yahu arkadaş hani tekne benimdi sen bazı mütahitlerin bir daireyi beş kişiye satması gibiSiyirdim

tahsinmersin yazdı:Ahaa 3.gün hamam sefası.çok güzel olur.hep beraber hamamı kapatırsınız artık.meyveler içecekler,çalgılar,göbek taşı böyle alem görmemiştir.SeerfSeerf

Aynen tahsinim ( hamamı kapatırsınız)Hadiordan hep beraber hamamı kapatırız.Smile
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Yavv niko her zaman böyle fırsat olmaz bırak 20-30 senede bir cildi dinlendirelim.Siyirdim Biraz rahat ol bizbizeyiz soğan sarımsak gibi her şey serbes kimse sana kokuyon demezSiyirdim gaz olayı horlama bağırma gibi şeyler orada küçük önemsenmeyen neşelenmedir. Happy...

Duş olayına gelince kimseye söyleme gelirken iki tane 19 L litrelik su damacanası getir onları doldurup güneşe koy müthiş sıcak su kese olayına gelince messemizin ikramı olup ben tarafından yapılacaktırSiyirdimSiyirdim artık saçlarıda sen şampuanlarsın.Siyirdim

iyi fikirmiş,teknenin içine atayım 8-10 bidon HappySeerf
Bul
HAŞİM77 yazdı:Yahu arkadaş hani tekne benimdi sen bazı mütahitlerin bir daireyi beş kişiye satması gibiSiyirdim

Aynen tahsinim ( hamamı kapatırsınız)Hadiordan hep beraber hamamı kapatırız.Smile

sanada teknenin arkasına çift kişilik yatak bağlarız artık,rüzgara bırakırız açıkta 200-300 metre açıkta uyursun.eh anca keser Happy
Bul
fish or die yazdı:Saros Körfezinde Oltayla Kılıç Balığı Avlandı

ben balık bulucuyuda bağlıyayım bari tekneye,sarozda işe yarayabilir Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:iyi fikirmiş,teknenin içine atayım 8-10 bidon HappySeerf

Eğer tek başına duş almak istersen tabi evdeki gibi rahat olmasada bir büyük market poşeti içini suyla doldurup bir ağacın dalına asıcaz önce şampuan hazır olacak ve poşete bir kalemle delik açıp başlıyorsun duşa emin olki saçları bu suyla sıkıntı çekmeden iki defa yıkarsın.Siyirdim

Bunlar yaşadığım tecrübelerdendir. Denize gittiğimizde bir sürü su bidonu götürürüz bidonlara zaten sıcakta ısınır bizde deniz sefasını yapınca akşama kadar tuzlu kalmamak için hem çocukları hemde kendimiz böyle yıkarız. Gittiğimiz yerler bakir yerdi duş falan yoktu.Happy
Bul
nihat gelirken oralarda ucuzdur PARAGAT da getirsen tekneyle dolaşırken işe yara nedersin tabi yasak değilse
Bul
sonosmanlı1111 yazdı:nihat gelirken oralarda ucuzdur PARAGAT da getirsen tekneyle dolaşırken işe yara nedersin tabi yasak değilse

Paragat Türkiyede yasak ahmet o yüzden mümkün değil olta bize yeterGulumse
Bul
tahsinmersin yazdı:Ahaa 3.gün hamam sefası.çok güzel olur.hep beraber hamamı kapatırsınız artık.meyveler içecekler,çalgılar,göbek taşı böyle alem görmemiştir.SeerfSeerf

Aha bak bunu sevdim. Süper olur.SeerfAlkis
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Paragat Türkiyede yasak ahmet o yüzden mümkün değil olta bize yeterGulumse

Haşim abi. Paragat yasak değil. Amatöre yasak. Profesyonel ehliyeti veya balıkçı plakası varsa yasak değil.

Hallederiz Siyirdim
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Eğer tek başına duş almak istersen tabi evdeki gibi rahat olmasada bir büyük market poşeti içini suyla doldurup bir ağacın dalına asıcaz önce şampuan hazır olacak ve poşete bir kalemle delik açıp başlıyorsun duşa emin olki saçları bu suyla sıkıntı çekmeden iki defa yıkarsın.Siyirdim

Bunlar yaşadığım tecrübelerdendir. Denize gittiğimizde bir sürü su bidonu götürürüz bidonlara zaten sıcakta ısınır bizde deniz sefasını yapınca akşama kadar tuzlu kalmamak için hem çocukları hemde kendimiz böyle yıkarız. Gittiğimiz yerler bakir yerdi duş falan yoktu.Happy

Haşim abiiii gittiğimiz yert kuzey ege. Mayısın başında sıcak olacağını sanmıyorum.
[/COLOR]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,371 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 306 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,207 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  2016 Türkiye 5. organizayonu LeVrEkCi 466 27,902 02-05-2016, 15:37
Son Yorum: haseremarket
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 6,426 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 19,408 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  26.05.2015 üsküdar eşkina avımız erdekli yücel 18 2,573 08-06-2015, 19:25
Son Yorum: bucalıfikret
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,809 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,893 08-06-2014, 22:35
Son Yorum: LeVrEkCi
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,348 21-01-2014, 15:12
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi