Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istanbul organizasyonu
Resimlerden ortamın güzelliği belli oluyor, paylaşım için teşekkürler arkadaşlar..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
gelmeyi istediğim halde orada olamadım kendi adıma üzgünüm bazen olmayınca olmuyor ortam güzel olmuş bayağı içim gitti doğrusu beraberliğimiz daim olsun demekden başka bişi gelmiyor elden artık bidahaki sefere diyorum Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
sucuk ekmek gecenin süpriziydi muhabet öyle güzeldiki zaman nasıl geçti anlamadık zaten.
Bul
Yaklaşık 2 saat oradaydım.1 ad yavru yakalaybildiler onuda denize attılar. Demek balık yakalamak için benim gitmemi bekliyorlarmış.Güzel bir buluşmaydı.Katılımcı arkadaşlara teşekkürler.Sabaha kadar bekleyeceklerini hiç tahmin etmiyordum.
Saygılar.AlkisAlkisAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC]
genelde hanımlardan izin alınmıştı balıkta olsa ayrı bir zevk olurdu tabi.muhabettede denecek bişey yoktu.
Bul
şerpa yazdı:borç ne demek abicim afiyet bal şeker olsun. yanlız herkesin sucuklarını hazırladım en son kendime yaptım yarım ekmek benim şalter bir anda indi arabaya uzanayım biraz demiştim sonrasını pek hatırlamıyorum. fazla sıvı almaktan sucuğa yer kalmamış yiyemedim yaniSeerf
Ellerin kolların dert görmesin, harika olmuştu. Bizler çok beğenerik yedik. Ellerine sağlık.AlkisAlkis
Bul
murki yazdı:İstanbulda toplanan arkadaşların sohbetine katılamamanın hüznü ile Adapazarında yeğenin düğününden 22.00 de kaçarak 00.00.da arkadaşların yanına katıldım. Güzel sohbet ve muhabbet için tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkürler. Benden önce ayrılan (Mehmet abi ve Fahrettin abi ile tanışma fırsatım bulamadığım Ahmet abi) ve görüşemediğim değerli abimlere saygılar. Bu arada yediğimiz sucukların parasını unuttuk, Hakancığım sana borçlandık galiba. En kısa sürede borcumuzu ödemek şart oldu. Herkeze saygı ve sevgiler.

GulumseGulumseayıp amca oglu ayıp GulumseSeerf

şerpa yazdı:borç ne demek abicim afiyet bal şeker olsun. yanlız herkesin sucuklarını hazırladım en son kendime yaptım yarım ekmek benim şalter bir anda indi arabaya uzanayım biraz demiştim sonrasını pek hatırlamıyorum. fazla sıvı almaktan sucuğa yer kalmamış yiyemedim yaniSeerf
o işi halletmek için ben hakanı ertesi gün aradım heralde şalterin atşından dolayı daha uyuyordu bakmadı telefona,
hakan ilk görüşmemizde hallederiz tek kişiye yüklenmek olmaz.Seerf
Bul
yine çok güzel bir muhabbet ortamı oluşmuş keyifler yerinde kafalar dağılmış SeerfSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Güzel muhabbet olmuş...Tebrikler...Seerf
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
LeVrEkCi yazdı:GulumseGulumseayıp amca oglu ayıp GulumseSeerf

o işi halletmek için ben hakanı ertesi gün aradım heralde şalterin atşından dolayı daha uyuyordu bakmadı telefona,
hakan ilk görüşmemizde hallederiz tek kişiye yüklenmek olmaz.Seerf
BoboSeerfne diyelim,
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,341 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 290 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,184 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 6,389 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 19,363 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  2015 Türkiye organizasyonu LeVrEkCi 1,221 112,906 10-05-2015, 20:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,800 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,739 08-06-2014, 22:35
  istanbul org. erdekli yücel 24 2,914 23-04-2014, 17:24
Son Yorum: Lakerda
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,332 21-01-2014, 15:12

Hızlı Menü: