Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istanbul organizasyonu
İstanbul buluşması çok güzel oldu....Sevgili Lakerda Mehmet, Ömer ve en büyüğünden en küçüğüne ,her biri ayrı bir değer olan diğer tüm Arkadaşlar ile karşılaşmak çok sevindirici bir olaydı..Bu güne kadar yüzyüze gelmediğimi bir kayıp olarak değerlendiriyorum..Orada bulunamayan tüm arkadaşlarımızın manevi şahsiyetleri hep aramızdaydı..Özellikle Yalçın'dan,onu çok çekiştirdiğim için özür dilerimSiyirdim

İşlerim gereği geç saatlere kadar kalamadığım bu buluşmada tüm Arkadaşlarımı şiddetle kınıyorum.Happy Sucuk olduğunu bana niye söylemediniz....Malum herkesin bir zaafı olabilirdi..SiyirdimOzan ile o ürperen SazanHappy ortadan kaybolunca şüphelendim ama....

Şimdi o yerin iskeleye 50 m. uzak olduğunu yazan kimdi ona bakacağım...Happy

Sevgili Nihat başta olmak üzere bu buluşmanın olmasını sağlayan tüm Arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyor ve bu tür etkinliklerin sık sık tekrarlanmasını diliyorum.

Sevgilerimle...
Bul
BALIK and OZAN yazdı:tabiki yüryerek gelebilirsin,ama bence bir önceki durakta in söğütlü çeşmede daha yakın olur....stadın arkasındaki kayıkhaneyi bul ordan moda iskalesini sor kolayca gelirsin..trenden indikten sonra 10-15 dk en fazla yürüme mesafesinde..moda iskelesine gelmeden 50 mtre geride çok ufak bir anfi var orasıdır yerimiz.

Nihat.....

Özür dilerim....Metre kavramı olmayan kişi Ozan'mış...İskele ile bizim yerin arası 50 metre demek....HappyHappyBunun hesabını sorarım..Siyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:abi ,oluyor ya,hani mahallenin belalisi..filmlerde....ceketi giymiyor,omuza atiyor..onun gibi bir sey isteSiyirdim
[Resim: turksinemasinda_ilkler.jpg]

Sevgili Faruk..

Bu konuşmalardan haberim yoktu..Vallahi haberim olsaydı aynısını yapardım..Tesadüfen kıyafetim de müsaitmiş..HappyÇok güldüm..

Selamlar...
Bul
İstanbulda toplanan arkadaşların sohbetine katılamamanın hüznü ile Adapazarında yeğenin düğününden 22.00 de kaçarak 00.00.da arkadaşların yanına katıldım. Güzel sohbet ve muhabbet için tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkürler. Benden önce ayrılan (Mehmet abi ve Fahrettin abi ile tanışma fırsatım bulamadığım Ahmet abi) ve görüşemediğim değerli abimlere saygılar. Bu arada yediğimiz sucukların parasını unuttuk, Hakancığım sana borçlandık galiba. En kısa sürede borcumuzu ödemek şart oldu. Herkeze saygı ve sevgiler.
Bul
guzel bir bulusma..guzel bir muhabbet olmus..Alkis
Allah muhabbetinizi daim etsin...Affetbeyler
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Muhabettiniz,beraberliğiniz daim olsun arkadaşlarAlkiskatılımcı arkadaşlara teşekkürlerSeerf
Bornova - izmir
Bul
zaman nasıl geçti anlamadım.herkese teşekkür ederim.
istanbul-küçükçekmece
Bul
resimler çok güzel muhabbeti sormaya bile gerek yok..orada olmak vardı desem diyemiyorum siz anlıyorsunuz nedenini harikasınız arkadaşlarAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
güzel olmuş tur kesin AlkisSeerf heleki sucuk ekmek AffetSiyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
murki yazdı:İstanbulda toplanan arkadaşların sohbetine katılamamanın hüznü ile Adapazarında yeğenin düğününden 22.00 de kaçarak 00.00.da arkadaşların yanına katıldım. Güzel sohbet ve muhabbet için tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkürler. Benden önce ayrılan (Mehmet abi ve Fahrettin abi ile tanışma fırsatım bulamadığım Ahmet abi) ve görüşemediğim değerli abimlere saygılar. Bu arada yediğimiz sucukların parasını unuttuk, Hakancığım sana borçlandık galiba. En kısa sürede borcumuzu ödemek şart oldu. Herkeze saygı ve sevgiler.

borç ne demek abicim afiyet bal şeker olsun. yanlız herkesin sucuklarını hazırladım en son kendime yaptım yarım ekmek benim şalter bir anda indi arabaya uzanayım biraz demiştim sonrasını pek hatırlamıyorum. fazla sıvı almaktan sucuğa yer kalmamış yiyemedim yaniSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,341 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 290 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,184 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 6,389 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 19,363 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  2015 Türkiye organizasyonu LeVrEkCi 1,221 112,904 10-05-2015, 20:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,800 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,738 08-06-2014, 22:35
  istanbul org. erdekli yücel 24 2,914 23-04-2014, 17:24
Son Yorum: Lakerda
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,332 21-01-2014, 15:12

Hızlı Menü: