Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜrkİye organİzasyonu 2
murki yazdı:Tesadüfen buldum, konuyu tazeledim. Hafızalardan silinmesin.
konuyu bulduğuna sevindimAlkis
Bul
Teşekkürler Murat'çım Alkis Hayaliyle geçiyor günlerim Gulumse Unutmak mümkün değil 76
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
deniz aşığı yazdı:konuyu bulduğuna sevindimAlkis
Teşekkürler. ilk etepta hatırlayamadığınıza göre, mayısa kadar hazırlanarak artık aklınızdan çıkartmazsınız.
thunderbolt yazdı:Teşekkürler Murat'çım Alkis Hayaliyle geçiyor günlerim Gulumse Unutmak mümkün değil 76
Sözlerinle geleceğini teyit ettiğini düşünüyorum. inşallah Çanakkalede fazla edemediğimiz sohbeti burada gerçekleştiririz.
Bul
murki yazdı:Teşekkürler. ilk etepta hatırlayamadığınıza göre, mayısa kadar hazırlanarak artık aklınızdan çıkartmazsınız.

Sözlerinle geleceğini teyit ettiğini düşünüyorum. inşallah Çanakkalede fazla edemediğimiz sohbeti burada gerçekleştiririz.
bu eksiklik demekki hepimizde olmuş amcaoğlu o muhabbeti orada yapamadık erdekte yaparız inşallah Seerf
Bul
yalovalı77 yazdı:Haklısın nihat oraya uyumaya gitmiyoruz Siyirdim
evet haşim abi haklısın hiç uyunurmu Siyirdimöyle harika bir tatilde
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
Bul
Haklısın harun geçen yılki ilginze sonsuz teşekkürler ben uyudum ama yücelle sen benimle ilgilenmekten işi gücü unuttunuz.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu eksiklik demekki hepimizde olmuş amcaoğlu o muhabbeti orada yapamadık erdekte yaparız inşallah Seerf
Yok be amcaoğlu olurmu öyle şey. Ama her şey o kadar ani geçti ki. Sanki mevzusunu bile açmaya korkar olduk. İşin açıkçası doya doya hiç birimiz sohbet edemedik. 1-2 negatif olaylar sayesinde. 1 günlük Kartal org.da bile daha fazla eğlenme şansımız olmadımı?
Bul
murki yazdı:Yok be amcaoğlu olurmu öyle şey. Ama her şey o kadar ani geçti ki. Sanki mevzusunu bile açmaya korkar olduk. İşin açıkçası doya doya hiç birimiz sohbet edemedik. 1-2 negatif olaylar sayesinde. 1 günlük Kartal org.da bile daha fazla eğlenme şansımız olmadımı?
haklısın amcaoğlu,birazda havanın etkiside oldu tabii neyse inşallah bunlar tecrübe olmuştur erdekte acısını azla azla çıkarırız.
ayrıca erdek organizasyonu cuma-pazar olacak ya keşke ayarlayabilsekte çarşamba-pazar yapabilsek tam doysak muhabbete Seerf
Bul
arkadaşlar korkarım ilerleyen günlerde org 1 haftaya çıkarırsınızAlkisSeerfAlkisSeerfSeerfSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:arkadaşlar korkarım ilerleyen günlerde org 1 haftaya çıkarırsınızAlkisSeerfAlkisSeerfSeerfSeerf
sen gelmiyormusun ikret abi çıkarırsınız demişsin.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  türkiye org hakkında yalova tatar 10 2,504 13-05-2010, 01:46
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,640 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,963 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 20,295 02-10-2009, 01:07
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 15,608 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 5,182 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 4,052 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,559 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi