Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
..::06.06.09 yalovadan çinekoplar::..
tomy77 yazdı:artık bıraktım ders çalışmayı abi bundan sora artık çalışılmaz zaten Smile dolaşma oluyor abi orata iğne varken bide çinekop genelde arkadan saldırırdiye düşünüyorum..

Valla biz gece 3 kişi sürekli 20 gr. kurşun ve orta iğneli attık hiç sorun çıkmadı, pek seyrek dolaştı. kurşunsuz avlarda ise kesinlikle orta iğneli atıyorum.
orta iğne sadece ağır kurşunla açığa atarken sorun çıkarıyor. havada çok geniş yay yaptığı için misina.
çinekop çoğunlukla arkadan atlıyor ama orta iğneyede bazen denk geliyor. Suda öyle bir çılgın gibi saldırıyorki balık rapalaya...
Şu fake baits den birtanede ben alacağım. Smile Eksikleri tamamlama zamanı geldi.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu spin kamışların daha ucuzları yokmu yaww bi baktım shimanolar 130 dan yukarı dogru gidiyor.
yok devamlı kullansam alayımda çok sık kullanacagım bişey değil birde bunlara büyük makine takılmaz heralde makinede almak lazım.

evet abi spin kamışların orta düzeylileri var shimano olmasına gerek yok her zamn kullanmıyacaksan istoça git remixona gelicekti yeni model atçek kamışları bide shimano hyperloop 4000 lik makine aldın mı tamamdır ..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
balıkoltası yazdı:Valla biz gece 3 kişi sürekli 20 gr. kurşun ve orta iğneli attık hiç sorun çıkmadı, pek seyrek dolaştı. kurşunsuz avlarda ise kesinlikle orta iğneli atıyorum.
orta iğne sadece ağır kurşunla açığa atarken sorun çıkarıyor. havada çok geniş yay yaptığı için misina.
çinekop çoğunlukla arkadan atlıyor ama orta iğneyede bazen denk geliyor. Suda öyle bir çılgın gibi saldırıyorki balık rapalaya...
Şu fake baits den birtanede ben alacağım. Smile Eksikleri tamamlama zamanı geldi.

aslında orta iğneyi taksak ağırlık ta artmış olur bideniyeyim ben onu Smile al abi istersen değişik rengini al mavi varsa başka çeşit olsun
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu spin kamışların daha ucuzları yokmu yaww bi baktım shimanolar 130 dan yukarı dogru gidiyor.
yok devamlı kullansam alayımda çok sık kullanacagım bişey değil birde bunlara büyük makine takılmaz heralde makinede almak lazım.

Cormoran Black Bull Sea Trout 3 mt. 10-45 gr. atarlı 2 parçalı kamış.
110 lira fiyatı var. tavsiye ederim.
ayrıca kaliteli bir kamıştırda.
levreğede büyük ağızlı yo-zuri crystal minnow deep diver dalan tip kullansan fenerde. belki tekneden spin kamışla bile tutarsın kurşunsuz.
büyük makinede olur ama asıl ufak makineyle keyifli olur.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
tomy77 yazdı:aslında orta iğneyi taksak ağırlık ta artmış olur bideniyeyim ben onu Smile al abi istersen değişik rengini al mavi varsa başka çeşit olsun

Evet ağırlıkta biraz artar. ve balığı alma yüzden artar.
dolaşma olmuyor kurşunsuz. seyrek olarak dolaşsada takma kafayaBobo
fake baitte mavi ve şu gsh kodluyu düşünüyorum. sırt rengi tam belli olmuyor görüntüden ama uygun gibi görünüyor.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
balıkoltası yazdı:Evet ağırlıkta biraz artar. ve balığı alma yüzden artar.
dolaşma olmuyor kurşunsuz. seyrek olarak dolaşsada takma kafayaBobo
fake baitte mavi ve şu gsh kodluyu düşünüyorum. sırt rengi tam belli olmuyor görüntüden ama uygun gibi görünüyor.

evet abi pins minnovun rengi gsh iş yapar kesin ama pinsten daha değişik yüzüyor..
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
Osman bereketli ve afiyet olsun...Seerf
baliklarin yerini ve saatini guzel tespit etmissin...
bos birakma o merayiGulumse
Bul
Albatros-gr yazdı:Osman bereketli ve afiyet olsun...Seerf
baliklarin yerini ve saatini guzel tespit etmissin...
bos birakma o merayiGulumse

benden kaçmaz abi bırakırmıyım hiç Smile
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
istoça gideyim en kısa zamanda fatih beyle tanıştık saolsun ilgilendi benimle artık indirimli versin bi kamış,spin kamışla güzel balık tutacağımı düşünüyorum bizim orada bir ilki gerçekleştireceğim gibime geliyor sabah erken gidip motoru susturup at çek deniyeceğim tahminimce çok verimli olacak çokkkk Gulumse
Bul
Osman birde gece o bölgeyi dene derim. Hafif ışık düşen bir yerse gece daha verimli yapabilir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalovadan çinekoplar.. tomy77 42 5,599 30-05-2009, 12:51
Son Yorum: tomy77
  Çİnekoplar Maltepede ahmet-besiktepe 21 3,723 20-05-2008, 18:55
Son Yorum: robinson987
  İlk çinekoplar balıkoltası 10 2,583 21-10-2006, 02:54
Son Yorum: than58
  19/10/2006 çinekoplar LeVrEkCi 9 2,410 19-10-2006, 18:27
Son Yorum: GÖKSEN

Hızlı Menü: