SerenaY66 yazdı:pahalı diyorsunuzda ne kadar dır tahmini.bende bir tane düşünüyorum ama gerçekten pahalı bir şey ise hiç bakmayım.orta yollu bir şey almak daha iyi olur.
İlker ben Shimano Catana 10-30gr 300cm 145 veya 150YTL'ye almıştım sanırım.
banada cabelastan getirttiğim 3.20 spin kamış 100 dolar civarı idi turnayla uğraşırken onu kullanıyorum resimleri aşağıda çok ta mennunum cabelas marka
1. Shimano 2 parçalı alivio serisi. Ben 2,10m, 10-30gr atarlısını 60 TL.ye aldım. Kullanımı çok mükemmel. Hiç yormuyor ve çok rahatlıkla aksiyon verebiliyorsun.
2. Cormoran Bullfighter. Bunun 2,70m, 10-30gr. atarlısını da kullanıyorum. sağlamlığı süper. o da yormuyor. En önemlisi evladiyelik olduğunu düşünüyorum. Bunu da 60 TL. civarı almıştım.
1. Shimano 2 parçalı alivio serisi. Ben 2,10m, 10-30gr atarlısını 60 TL.ye aldım. Kullanımı çok mükemmel. Hiç yormuyor ve çok rahatlıkla aksiyon verebiliyorsun.
2. Cormoran Bullfighter. Bunun 2,70m, 10-30gr. atarlısını da kullanıyorum. sağlamlığı süper. o da yormuyor. En önemlisi evladiyelik olduğunu düşünüyorum. Bunu da 60 TL. civarı almıştım.
İkisini de tavsiye ederim.
Bulent ailemize hosgeldin..
iyi paylasimlar
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]