Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SELVA 9.9hp / YORUM
[Resim: 11822_kucuk.jpg]MERCURYMERCURY 9,9 HP 4 ZAMANLI KISA MOTOR

› Model : 9,9 HP (M,ML) › Kilowatt : 7,4 kW › Tam Gazda Max. Devir/Dakika : 5000-6000 › Silindir Adedi : 2(sıra) › Motor Hacmi : 209 cc. › Çap / Strok : 59mm x 45mm › Soğutma Sistemi : Termostatlı Su Soğutma › Ateşleme : Elektrik Avanslı CDI › Çalıştırma : El veya Elektrik › Dişli Oranı : 2,08: 1 › Vites : İleri/Boş/Geri › Kullanım : Koldan veya Remote › Alternatör Sistemi : 6Amp(76watt) › Trim Pozisyonları : 3 & Sığ Su › Yakıt Tankı : Standart › Yakıt Tipi : Kurşunsuz 90 RON min. › Ağırlık : 38 kg. › Tavsiye Edilen Ayna Yüksekliği : Kısa:381 ,Uzun:508 mm. › Motor Tipi : Üstten 2 sübaplı itecekli › Egzost : Pervane Göbeğinden › Yağ Püskürtme : Yok › Ters Dönüş : Yok
Kdv Dahil Fiyatı:4.697,18 TL
dahada düşüğünü buldum Smile
Bul
sedat eskiden beri motor aldığımız bir abimiz var mercury bayii onu aradım beni yönlendirdi şimdi iskontolu bir liste faxlıyacaklar özel indirim yapacaklarmış fiatlar gelsin ekleyeceğim istersen telefonunu veririm görüşürsün ayrıntı alırsın kendisinden.
Bul
sedat liste fiatı peşin 3450 usd bu fiat üzerinden %23 iskonto yaparım diyor yani 2656 usd ye düşüyor fiat oda hemen hemen 4250 tl yapar.
taksitli fiatıda var ama yazılar okunmuyor email olarak istedim gelince eklerim tekrar.
yani selva 4200 pahalı kalır mercury koldan vitestir çok rahat ve sessiz motordur ayrıca 38 kg ya düşürmüşler slindir hacmi de ayarlanmış motor iyice cazip olmuş.
birde agzından %25 kaçırır gibi oldu zorlanırsa %25 yaptırılır.
Bul
sedat abim inşallah tez zamanda alırsın iyisinden bir motorSeerf
bende bizim barajda kullansam diyom abiler küçük bişey şöyle küçükte bir motor tavsiyelerinizi bekliyorumWinkBobo
Bul
[SIZE=1][/SIZE]

F9.9ML peşin 3450
taksitli 3692 1189 peşin kalan 4 taksit
tabii fiatın %23 ü düşecek
Bul
Honda Hayat Olda Derim Yakmaz Etmez Diğerlerine göre cok az fiyat farkı var.
Bul
Sedat,Nihat`in yazdiklarini simdi okudum...
bu durumda sakin selva alayim demeNayirolamaz
Bul
Sevgili Nihat,
İnanki bu kadar ilgi beklemiyordum, yardımlarınız için ne kadar teşekkür etsem az. Mercury satan arkadaşla bağlantı kurmam için telefon vs verirmisin.
Yani bu şartlarda Mercury ile Selva fiyatı aynı oluyor. Mükemmelsiniz...Alkis
GulumseDoĞRuSeDaTSmile
Bul
sedat telefon numarası yanımda değil işyerimde kaldı yarın buraya eklerim numarayı.istanbul küçükyalı tarafında bir mercury bayii direk kendisiyle iletişim kurabilirsin.Gulumse
Bul
9.9 vergiye girmiyormu?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Excursion Şişme Bot/yorum S.erdogan07 13 6,225 09-03-2011, 22:45
Son Yorum: ufuktan26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi