Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Excursion Şişme Bot/yorum
Merhaba balıkçı abilerim kardeşlerim Smile Böyle bi bot aldım, gayet kullanışlı ve rahat ama denizde kürekle olmuyor bi kere açıldım bidaha olmadı. 2. el 1.5-6 beygir arası motor arıyorum. Antalya'da ikametgah etmekteyim eğer yardımınız olursa beklerim Smile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
slm Suleyman..
bot sahibi olan arkadaslar yardimci olacaktir.. sadece fotodaki botun motor takmak icin yeri mi yok..yoksa bana mi oyle geldi..
motor takmak icin arka kisminda bir tahta(burada ayna deriz) olmasi gerekmiyormu?
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Süleyman benimde dikkatimi çekti motor takmak için yer yok bot ta.
İnşallah kesene ve kafana göre iyi bir motor bulabilirsin.
Rastgele...
Bul
http://www.sahibinden.com/search.php?c2=...5D=&dpage=
Bul
süleyman o bota ne yazıkki motor takılamaz.
Bul
Motor takılmak için artık ismini bilmiyorum ayna mı diyosunuz siparişini verdim botu üreten firmadan
Bul
Bu bota motor takılabilir, ayrıca motor aparatı alacaksınız, bu botla denizde değil ben barajda bile binmeye korkarın.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
turna yazdı:Bu bota motor takılabilir, ayrıca motor aparatı alacaksınız, bu botla denizde değil ben barajda bile binmeye korkarın.

Korkunun ecele faydası yok Smile
Bul
S.erdogan07 yazdı:Motor takılmak için artık ismini bilmiyorum ayna mı diyosunuz siparişini verdim botu üreten firmadan
süleyman o bota motor takılabilse bile denizde kullanman riskli olur hiç tavsiye etmem,bunun yerine zodiac tarzı botlar daha iyidir.
Bul
turna yazdı:Bu bota motor takılabilir, ayrıca motor aparatı alacaksınız, bu botla denizde değil ben barajda bile binmeye korkarın.

S.erdogan07 yazdı:Korkunun ecele faydası yok Smile

aman Suleyman yapma..tedbir-tedbirdir..

buraya yazilanlar,hep senin iyiligin icindir unutma
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  SELVA 9.9hp / YORUM dogrusedat 21 6,729 17-11-2009, 20:35
Son Yorum: naxos 5

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi