Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
At-çek tekniğinde güzel bir yadımcı
güzel bir sisteme benziyor.. kalın bir telle yapılabilir aslında..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
güzel bir teknik bahadır abi benim çok işime yarayacağından emin olabilirsin çünkü ben levrek avını çok severim gerçi atçekle uğraşmıyorum direk canlı balıkla (gümüş)halediyorum işide osandınmıydı at çek insanı iyi oyalıyo denemek lazım saten levrek belli bir hızdaki yemlere vuruyo ne hızlı ne yavaş ikisinin ortası yani bu olay işi çözecekAlkisAlkisAlkis
Bul
Bahadır bey çok güzel bir paylaşım olmuş. Bu ürün belki bir uğraşılsa el ile de yapılabilir gibi gözüküyor ama ilk önce bu aleti canlı olarak görmek lazım.
Bul
bahadır abi teşekkürler paylaşım için çok güzel bir olay gereçkten, Alkisatçek yapanlara faydası olacağı kesin.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Bu güne değin hiç yapmadım zaten sarkıtmayla bile pek uğraşmıyorum ama bu bilgiler gerçekten yararlı görülüyor belki bir gün öğrenirim
Bul
Paylaşım için teşekkürler Bahadır bey..
Bul
bahadır emeğine sağlık,bende pek anlamıyorum bu işlerden açıkçası Gulumse teşekkürler Seerf
Bul
SerenaY66 yazdı:deneme yanılma ile bakmak lazım.ama adamlar bu aleti sattığına göre denemesi yapılmıştır.yani testten geçmiştir.teşekkürler.

Umarım ilgilenen arkadaşlar faydasını görür.
En doğrusunu söylemişssiniz;
Bu aparat zaten testlerden ve denemeden geçmiş.Bizimkisi yalnızca kendi deneyimlerimizi ortaya koymak olacaktır.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Güzel bir paylaşım, emeğine sağlık.
<YÜREĞİNİZDEN SEVGİ,OLTANIZDAN BALIK,YÜZÜNÜZDEN GÜLÜMSEME EKSİK OLMASIN>
Bul
bahadır balıkçılıkta yararlı olucak bilgileri,yenilikleri açığa çıkarıp paylaşmak çok güzel.
emeklerine sağlık.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  4-6 Bafor-İki Güzel İspendek Bahadır Sarıca 21 4,959 01-12-2011, 11:30
Son Yorum: Salih Reis
  Tahsin abiyle güzel bir gece avı daha 23-12-2009 Bahadır Sarıca 31 6,396 28-12-2009, 01:03
Son Yorum: Albatros-gr
  Güzel bir levrek gecesi(Teşekkürler Tahsin Abi) (13-05-2009) Bahadır Sarıca 47 7,717 18-05-2009, 00:27
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Güzel bir geziydi(Fransa-Paris 01-08/05/2009) Bahadır Sarıca 38 5,190 13-05-2009, 09:29
Son Yorum: bahriyeli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi