11-04-2009, 13:36
turankoylu yazdı:deniz benide çok tutar nerde ogünler naptıysam yine tutuyor
Harun,bu akapuntur aleti seni yakından ilgilendiriyor

Bornova - izmir
Teknede mide bulantısına çare
|
11-04-2009, 13:36
turankoylu yazdı:deniz benide çok tutar nerde ogünler naptıysam yine tutuyor Harun,bu akapuntur aleti seni yakından ilgilendiriyor ![]()
Bornova - izmir
11-04-2009, 20:11
efenim teknede panik ve korkuyu yenecek bir ilaç var mı ? ben tekneye binince hafiften kayış atıyoda
![]()
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
11-04-2009, 21:27
DarkDream yazdı:efenim teknede panik ve korkuyu yenecek bir ilaç var mı ? ben tekneye binince hafiften kayış atıyoda Daha önce beşik v.b düzeneklerde antreman yapmalısın , zamanla tekne sallantılarına alışırsın böylece ![]()
11-04-2009, 22:32
DarkDream yazdı:efenim teknede panik ve korkuyu yenecek bir ilaç var mı ? ben tekneye binince hafiften kayış atıyoda Burhan herhangi bir eczanede bulabileceğin sakinteştirici haplar var, onlardan birini kullanabilirsin.(Yada karada hissini uyandırmak için, teknenin tabanına biraz kum ![]() Rasgele....
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
08-10-2012, 22:33
konuyu hortlatıyorum ama ne oldu sizin bu bileklik ? Teknede kendisi yada başkasına kullandıran varmı? sonucu yazarsanız sevinirim.
08-10-2012, 23:55
bigbossares yazdı:konuyu hortlatıyorum ama ne oldu sizin bu bileklik ? Teknede kendisi yada başkasına kullandıran varmı? sonucu yazarsanız sevinirim. Vallaha bizde kimseye gerek kalmadı. Gelen alıştı ![]() ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
09-10-2012, 08:09
eski körüklü otobüslerle bornova - konak arasında 2 ay yolculuk edenin ne bulantısı kalır ne de deniz tutması, tecrübe ile sabittir
![]() ![]()
09-10-2012, 08:43
barışla,fevzi okusa bari konuyu.
![]()
09-10-2012, 09:05
Salih Reis yazdı:eski körüklü otobüslerle bornova - konak arasında 2 ay yolculuk edenin ne bulantısı kalır ne de deniz tutması, tecrübe ile sabittirHala bu körüklüler varmı ![]()
Bornova - izmir
09-10-2012, 10:42
orhanekmekci yazdı:Hala bu körüklüler varmı sayıları oldukça azaldı ama yine de yollarda görüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|