Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknede mide bulantısına çare
turankoylu yazdı:deniz benide çok tutar nerde ogünler naptıysam yine tutuyor

Harun,bu akapuntur aleti seni yakından ilgilendiriyorSeerf
Bornova - izmir
Bul
efenim teknede panik ve korkuyu yenecek bir ilaç var mı ? ben tekneye binince hafiften kayış atıyoda Big Grin
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Bul
DarkDream yazdı:efenim teknede panik ve korkuyu yenecek bir ilaç var mı ? ben tekneye binince hafiften kayış atıyoda Big Grin

Daha önce beşik v.b düzeneklerde antreman yapmalısın , zamanla tekne sallantılarına alışırsın böyleceSiyirdim
Bul
DarkDream yazdı:efenim teknede panik ve korkuyu yenecek bir ilaç var mı ? ben tekneye binince hafiften kayış atıyoda Big Grin

Burhan herhangi bir eczanede bulabileceğin sakinteştirici haplar var, onlardan birini kullanabilirsin.(Yada karada hissini uyandırmak için, teknenin tabanına biraz kumSiyirdim)
Rasgele....
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
konuyu hortlatıyorum ama ne oldu sizin bu bileklik ? Teknede kendisi yada başkasına kullandıran varmı? sonucu yazarsanız sevinirim.
Bul
bigbossares yazdı:konuyu hortlatıyorum ama ne oldu sizin bu bileklik ? Teknede kendisi yada başkasına kullandıran varmı? sonucu yazarsanız sevinirim.

Vallaha bizde kimseye gerek kalmadı. Gelen alıştıSiyirdim alıştırdıkBoboWink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
eski körüklü otobüslerle bornova - konak arasında 2 ay yolculuk edenin ne bulantısı kalır ne de deniz tutması, tecrübe ile sabittir Bobo Bobo
Bul
barışla,fevzi okusa bari konuyu.Siyirdim
Bul
Salih Reis yazdı:eski körüklü otobüslerle bornova - konak arasında 2 ay yolculuk edenin ne bulantısı kalır ne de deniz tutması, tecrübe ile sabittir Bobo Bobo
Hala bu körüklüler varmıGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Hala bu körüklüler varmıGulumse

sayıları oldukça azaldı ama yine de yollarda görüyorum HappyBoboHappyBobo
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi