Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknede mide bulantısına çare
Selam dostlar,
Birçoğumuzun başına gelmiştir. Teknede bulantı. RolleyesBazen de kara taşıtlarında. Balıkçı olduğumuzsa göre bizi esas ilgilendiren kısmı tekne.Bazen arkadaşlarımla çıktığım balık avından dönmek zorunda kaldığımı bilirim.Özellikle alışık olmayanlarda havada biraz rüzgarlıysa korkulan durumdur.Yeni bir bant çıktığını öğrenince sizinle paylaşmak istedim.Çalışma prensibi ilginç; akapunktur basınç noktalarına basması.Yani yan etki yok.Öğrendiğim kadarıyla fiyatı 25YTL.Teknede yedek olarak bulundurulabilir.

Özellikleri: Alıntıdır

Ürün Adı
SEA BAND BULANTI - KUSMA ÖNLEYİCİ BAND

“Sea-Band yolculuk, hamilelik, anestezi, kemoterapi ve diğer nedenlerden kaynaklanan bulantı ve kusma şikayetlerine karşı klinik olarak test edilmiş ve onaylanmış bir üründür. Bileklikte bulunan plastik pim Nei-Kuan akapuntur basınç noktalarına gelecek şekilde uygulanır.Herhangi bir ilaç içermez. Bu nedenle bulantı ilaçlarının neden oldukları yan etkilere neden olmaz ve bulantı hissedildiği anda uygulanabilir. Sea-Band'ın uygulaması son derece kolaydır. Belirtilen esaslara uygun olarak kullanılmasına dikkat edilmelidir. Bulantı şikayeti başlamış ise Sea-Band takıldıktan max. 5 dk. içerisinde etkisini gösterecektir. Çıkarmaksızın aralıksız olarak da kullanılabilir. Sea-Band özel iplik kumaşından örülmedir ve latex içermez. Yumuşak, rahat ve bütün bilek ölçülerine uygundur. Sea-Band elastikiyetini kaybetmeden 5 yıkamaya kadar (yumuşak) deterjanla ılık suda yıkanabilir. Tekrar tekrar kullanılabilme özelliğine sahiptir. Özel saklama koşulu gerektirmez.”

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
enteresan bişeymiş,sitede google kısmında arattım buldum eczanelerdede satılan bişey tekne sorunu olanlara ideal ayrıca hamilelerde kullanıyormuş.
benim dayı denizi çok sever ama deniz tutar ona söyliyeyim denesin bunu.teşekkürler bahadır.
Bul
LeVrEkCi yazdı:enteresan bişeymiş,sitede google kısmında arattım buldum eczanelerdede satılan bişey tekne sorunu olanlara ideal ayrıca hamilelerde kullanıyormuş.
benim dayı denizi çok sever ama deniz tutar ona söyliyeyim denesin bunu.teşekkürler bahadır.

Ben de internette araştırma yaparken buldum Nihat.Hemen dostlarla paylaşayım dedim.Benimde tekneye gelmeyen arkadaşlarım vardı, bakalım bundan sonra ne bahane bulacak pantolonlu balıkçılarSiyirdim
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
Bahadır kardeşim güzel paylaşım,teşekkürler.Ellerine sağlık.Alkis
Allah'a şükür beni deniz tutmuyor ama tutanlardan biliyorum.
Artık bulantıya son diyorsun.Belki sandığımızdan daha çok işe yarar.Seerf
Bul
ufuktan26 yazdı:Bahadır kardeşim güzel paylaşım,teşekkürler.Ellerine sağlık.Alkis
Allah'a şükür beni deniz tutmuyor ama tutanlardan biliyorum.
Artık bulantıya son diyorsun.Belki sandığımızdan daha çok işe yarar.Seerf

Ufuk hocam bende de sorun yok ama bizimle gelen arkadaşlar için teknede bulundurmayı düşünüyorum.Sonuç ne olur bilmiyorum.Deneyince buradan paylaşacağım.

Bul
deniz benide çok tutar nerde ogünler naptıysam yine tutuyor
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
Bul
deniz tutanlar yaşadı desene bilgi için sağol
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
İlginçmiş inşallah kimsenin ihtiyacı olmaz ama yanımızda bulundurmakta fayda var sanıyorum..Teşekkürler Bahadır...Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Tebrikler, ender de olsa herkezin başına gelen bir olay.GulumseAlkis
Bul
sonucu merkla bekliyoruz işe yararsa bizde birertane edinirizSmile
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi