Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
manavgat ırmagı 7
harun abi kısmetse yarın aynı balığı alırsın inşallah ki av güzel muhabbet güzel ve işte siz güzelsiniz önemli olan bunlar gerisi boşHadiordan
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
BoboBoboharun abi bu sefer bir farvar yaw balıklar kızarıyo mmmmmm canım çekti afiyet bal şeker olsunAlkis
Bul
harun uzun saplı bir kepçe ile alırdın o balığı ve balığa kepçeyi kafa tarafından altına gelecek şekilde daldırman gerekirdi,neyse canın saolsun balıklar baya güzel afiyet olsun rastgele.Alkis

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
LeVrEkCi yazdı:harun uzun saplı bir kepçe ile alırdın o balığı ve balığa kepçeyi kafa tarafından altına gelecek şekilde daldırman gerekirdi,neyse canın saolsun balıklar baya güzel afiyet olsun rastgele.Alkis

Dostum bu tarif yetmez. Bu haftasonu bır trofeyle şunu uygulamalı olarak gostersen diyorum.Smile Balıga gitmek hayaliyle yaşar olduk, hiç olmazsa buradan bir levrek filmi izlerdik.
Katılım göstermeyen eski uyelere levrek vadediyormuşsun. Ben buna dahil olacaksam bır kaç ay daha katılmam konulara Smile))
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Ne mutlu iyilerden olanlara
Bul
GURHAN yazdı:Dostum bu tarif yetmez. Bu haftasonu bır trofeyle şunu uygulamalı olarak gostersen diyorum.Smile Balıga gitmek hayaliyle yaşar olduk, hiç olmazsa buradan bir levrek filmi izlerdik.
Katılım göstermeyen eski uyelere levrek vadediyormuşsun. Ben buna dahil olacaksam bır kaç ay daha katılmam konulara Smile))
sana herzaman geçerli bu vaadim dostum sen geliyorum de yapalım planlamayı gidelim Gulumse bu sene kısmetse balığın vuruşundan tekneye alınışına bir video yollamak istiyorum inşallah o videoyu sen çekersin be dostum Wink
nisan ayında var bi planlanma haberdar edeyim istersen.
Bul
LeVrEkCi yazdı:sana herzaman geçerli bu vaadim dostum sen geliyorum de yapalım planlamayı gidelim Gulumse bu sene kısmetse balığın vuruşundan tekneye alınışına bir video yollamak istiyorum inşallah o videoyu sen çekersin be dostum Wink
nisan ayında var bi planlanma haberdar edeyim istersen.

Keyifle cekerim o videoyu dostum. Bır hafta oncesınde haber verırsen ayarlarım kendimi.
Malum sanatsal etkinlik yapacaz, konsantre olmam lazım Smile
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Ne mutlu iyilerden olanlara
Bul
harun paylaşımın için teşekkürler.Alkiskaçan balığa üzüldüm
mahabbetinize diyecek yok süper mangal balık ve Seerf afiet olsun rast geleAlkis
Bul
bucalıfikret yazdı:harun paylaşımın için teşekkürler.Alkiskaçan balığa üzüldüm
mahabbetinize diyecek yok süper mangal balık ve Seerf afiet olsun rast geleAlkis

sagolasın abi inşallah bidahasına
Bul
LeVrEkCi yazdı:harun uzun saplı bir kepçe ile alırdın o balığı ve balığa kepçeyi kafa tarafından altına gelecek şekilde daldırman gerekirdi,neyse canın saolsun balıklar baya güzel afiyet olsun rastgele.Alkis

kısmet degilmiş nihat bey yanlız balık bizi görünce cıldırdı sanki kafa atıyordu suyun icinde
Bul
balıkcı uğur yazdı:BoboBoboharun abi bu sefer bir farvar yaw balıklar kızarıyo mmmmmm canım çekti afiyet bal şeker olsunAlkis

teşekkürler ugur
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  manavgat ırmagı 5 ztfh 19 3,628 22-01-2010, 19:59
Son Yorum: Can ARSLAN
  manavgat ırmagı 4 ztfh 17 2,960 19-01-2010, 11:53
Son Yorum: fotokopici
  manavgat ırmagı - 1 - ztfh 22 4,637 19-01-2010, 11:17
Son Yorum: fotokopici
  manavgat ırmagı 8 ztfh 19 3,227 07-03-2009, 01:44
Son Yorum: adem77