Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
manavgat ırmagı 7
selam bügün süper birgün gecirdim sabahleyin erkenden emin abimle buluşup herzamanki gibi manavgat ırmagı bogaz mevkiindeki yerimize balık tutmaya gittik hava da cok güzel hafif esinti var oltaları suya attıktan yaklaşık yarım saat sonra ilk balıkları almaya başladık birsaat kadar avlandıktan sonra balık vurmayı kesti taki ögleden sonra iki cıvarı tekrar başladı bu arada misafirlerimizde geldi onlarda başladılar balık tutmaya biryandanda ızgara icic ateşi yaktılar malzemeleride getirmişler bizde balıkları verdik birgüzel oracıkta ızgarasını yaptık afiyetle yediler tabiki benim rekor balıgımıda kacırdım buna cok üzüldüm şok ıldum inanın aslında balık oltaya hic vurmadı oylesine cekiyordum bir agırlık geliyordu ama bu balık degildi gelişi osanki birşeye takılmış gibiydi cokagır geliyordu taki balık bizi görönceyedeklı sanki hic kıpıdamadı balıgı görünce ben bu balıgı cıkaramam dedim hemen file istedinbiraz balıgı yordum fileye almak icin balıgı ikdenememiz başarısız oldu ikinciside başarısız oldu balık bizi görünce sanki delirıyor ücüncüsünde tamfileye aldık derken olta filede kaldı balık fileden fırladı gidiş ogidiş herkes şokta filedeki balık kactıbizim rekorda başka bahara kaldı bu balık beşkilonun üzerindeydi ondan sonra ben artık bıraktım balık tutma yıkısmetse sabahleyin tekrar deniyecegiz bizim avlanma şeklimiz biz sarma diyoruz bazı yerlerde kıbrıs oltası diyorlar yem ekmekherkese saygılar rast gelsin

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Harun bu sefer tam olmus...mangali ile,muhabbeti,ile baligi ileAlkiskacan buyuk baliga acidimSnifsinf..benim de basimdan oyle durum gectigi oldu,neyse gununuz guzel gecmis,havada guzel benziyor montlari cikarmissiniz.paylasim icin tesekkurlerSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:Harun bu sefer tam olmus...mangali ile,muhabbeti,ile baligi ileAlkiskacan buyuk baliga acidimSnifsinf..benim de basimdan oyle durum gectigi oldu,neyse gununuz guzel gecmis,havada guzel benziyor montlari cikarmissiniz.paylasim icin tesekkurlerSeerf

teşekkürler abi saglık olsun daha buraya cok rekor balık tutarda sizlerle paylaşırım inşallah kısmet degilmiş
Bul
Gitti mart ayının trofesi desene HarunSnifsinfönce Yusuf şimdi sen hadi hayırlısı.Valla ortam,muhabbet harika görünüyor,kefaller desen nefis.Bu sefer ızgara kefali götürdün galibaHappyafiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Harun sizin avlandiginiz irmak,epey derin galiba.. o yelkenli irmagin icinde mi?
Bul
orhanekmekci yazdı:Gitti mart ayının trofesi desene HarunSnifsinfönce Yusuf şimdi sen hadi hayırlısı.Valla ortam,muhabbet harika görünüyor,kefaller desen nefis.Bu sefer ızgara kefali götürdün galibaHappyafiyet olsunSeerf

teşekkürler abi aynen öyle oldu inşalla bidahasına
Bul
Albatros-gr yazdı:Harun sizin avlandiginiz irmak,epey derin galiba.. o yelkenli irmagin icinde mi?

bayagı derin abi 15 20 mt re derinligi var ırmak üzerinde tat turizimi de yapılıyor
Bul
Harun tebrikler Alkis hem tutmuşsunuz hem yemişiniz bravo size Seerf kaçan balıkta kefalmıdı ?
Bul
nasip değilmiş harun abi birdaha alırsın öyle büyük trofeyi Seerf kefaller yine kallavi beni mahvediyor buradan Bobo mangalda giden en güzel balıklardan biri. Yazın tatilde antalyayamı gelsem napsam Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
harun abi sana helel olsun sen bu işi biliyon
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  manavgat ırmagı 5 ztfh 19 3,603 22-01-2010, 19:59
Son Yorum: Can ARSLAN
  manavgat ırmagı 4 ztfh 17 2,937 19-01-2010, 11:53
Son Yorum: fotokopici
  manavgat ırmagı - 1 - ztfh 22 4,611 19-01-2010, 11:17
Son Yorum: fotokopici
  manavgat ırmagı 8 ztfh 19 3,204 07-03-2009, 01:44