04-03-2009, 23:37
selam bügün süper birgün gecirdim sabahleyin erkenden emin abimle buluşup herzamanki gibi manavgat ırmagı bogaz mevkiindeki yerimize balık tutmaya gittik hava da cok güzel hafif esinti var oltaları suya attıktan yaklaşık yarım saat sonra ilk balıkları almaya başladık birsaat kadar avlandıktan sonra balık vurmayı kesti taki ögleden sonra iki cıvarı tekrar başladı bu arada misafirlerimizde geldi onlarda başladılar balık tutmaya biryandanda ızgara icic ateşi yaktılar malzemeleride getirmişler bizde balıkları verdik birgüzel oracıkta ızgarasını yaptık afiyetle yediler tabiki benim rekor balıgımıda kacırdım buna cok üzüldüm şok ıldum inanın aslında balık oltaya hic vurmadı oylesine cekiyordum bir agırlık geliyordu ama bu balık degildi gelişi osanki birşeye takılmış gibiydi cokagır geliyordu taki balık bizi görönceyedeklı sanki hic kıpıdamadı balıgı görünce ben bu balıgı cıkaramam dedim hemen file istedinbiraz balıgı yordum fileye almak icin balıgı ikdenememiz başarısız oldu ikinciside başarısız oldu balık bizi görünce sanki delirıyor ücüncüsünde tamfileye aldık derken olta filede kaldı balık fileden fırladı gidiş ogidiş herkes şokta filedeki balık kactıbizim rekorda başka bahara kaldı bu balık beşkilonun üzerindeydi ondan sonra ben artık bıraktım balık tutma yıkısmetse sabahleyin tekrar deniyecegiz bizim avlanma şeklimiz biz sarma diyoruz bazı yerlerde kıbrıs oltası diyorlar yem ekmekherkese saygılar rast gelsin