Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
01.03.09-Boğaz'da İstavrit Raporum
oyy oyy oyyy oyyyy balıklara bakk bee eline sağlık abicimm bereketli olmuş valla
Bul
Hava almak iyi fikir güzel bir gündü çinekop geliyor yine ben gördüm ama ebatları hiç beğenmedim inş bu boylarda devam etmez yaprak değil ama sarıkanattan sonra sanki küçük gibi geliyor
Bul
tebrıkler afıyet olsunAlkis
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
birol abi gene tavalık istavrit almışsın abim efiyet olsunAlkisAlkisBobo
bu arada iki tanede kediye atsaydın yav yazık nasıl bakıyoBoboBobo
Bul
Maşallah Birol Bey, bereketli bir av olmuş.TebriklerAlkisAfiyet olsunSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
tomy77 yazdı:bereketli olsun abi valla hiç bişey olmasada stres için istavrit tutuyorsunuz biz artık hamlaşmaya yüz tuttuk vallaSmile
Teşekkürler Osman. İstanbulun sularını terketmeyen balık, denizin kurufasulyesi istavritBobo Sende bence mayısa hazırla kendini atçek yap. boş durmaSmile belki bir levreği kandırırsın bellimi olur.
fish or die yazdı:bereketli ve afiyet olsun tavalık çıkmış yine birol
Teşekkürler Murat.
Albatros-gr yazdı:Birol cinekop olmamis ama ,istavrit yuzunuzu guldurmus...afiyet olsun,bir dahakine bol cinekoplu balikciliklara insallahAlkisbizim bu gunku durumumuza bakarak siz sampiyonsunuz
Teşekkürler Faruk Bey. Sizede rastgelir inşallah ilerleyen günlerdeki avlarınızda.
alperburdur yazdı:bereketli olsun afiyet olsun
Teşekkürler..
mariner8 yazdı:AlkisTebrikler Birol o istavritlerin kızartması çok şahane oluyor ,afiyetler Seerf
Teşekkürler . Evet hele kışın felaket güzel oluyorlar
LeVrEkCi yazdı:yemeklik balık çıkmış birol bereketli olsun.haftaya lodos görünüyor sanıyorum balık olacak,bu hafta ne yazık takılamayacagım sabahları ben açıyorum dükkanı ama çok güzel hava olursa ögleden sonra erken çıkar bakarım bende balığa.
afiyet olsun rastgele
Teşekkürler Nihat. Hava 16 dereceyi bulacakmış. yağmurda getirir büyük ihtimal. ama bir ara yaratıp tutarsın balığını yinede. yeterki isteSmile
murkican yazdı:Tebrikler Birol yine yapmışsın vurgunu.
Teşekkürler ...
BALIK and OZAN yazdı:tebrikler birol balıklar çok güzel..bende bugün kulelideydim erol abi ile birlikte..5 kiloya yakın balık aldım.balıklar takoz gibi hiç kesmedi saat 2 gibi biraz azaldı..bizde yorulmuştuk bastık geldik..çinekopun olacağını bende düşünüyorum..çevredeki üstadlarda balığın baskın yapacağını söylüyor..bakalım görücez..saygılar..rastgele..
Teşekkürler Ozan. İnşallah tekrar başlar çinekoplar. böyle aniden kaybolması kötü oldu.
andrail gail yazdı:ohh maşallah hem stres atmışsınız hemde yemek cıkmış tebrik ederim
Teşekkürler .Sizede rastgele.
Bul
cesuryürek77 yazdı:oyy oyy oyyy oyyyy balıklara bakk bee eline sağlık abicimm bereketli olmuş valla
Teşekkürler .
H.A.R.U.N yazdı:Hava almak iyi fikir güzel bir gündü çinekop geliyor yine ben gördüm ama ebatları hiç beğenmedim inş bu boylarda devam etmez yaprak değil ama sarıkanattan sonra sanki küçük gibi geliyor
Ebatlardan bende korkuyorum bakalım nasıl olacak. Önümüzdeki hafta yoklamaya devam edelim. Ufak balıklar birtürlü büyümedi. Nezamanın yavrularıysa...
blue_zaire yazdı:tebrıkler afıyet olsunAlkis
Teşekkürler ...
balıkcı uğur yazdı:birol abi gene tavalık istavrit almışsın abim efiyet olsunAlkisAlkisBobo
bu arada iki tanede kediye atsaydın yav yazık nasıl bakıyoBoboBobo
Teşekkürler Uğur. O kediler benim canavarlarım. Karınları tok merak etmeSmile
Aç olunca gelecekleri yeri biliyorlar. geçen gün yarım kilo yemlik istavritlerimi verdim onlara. ilk resimde dikkatini çekerim bak yarım istavrite burun kıvırıyorlar tokluktanSmile
kasap100 yazdı:Maşallah Birol Bey, bereketli bir av olmuş.TebriklerAlkisAfiyet olsunSeerf

Teşekkürler ...Rastgele.
Bul
Bereketli olsun Birol abi güzel av olmuş. İnşallah çinekop da alırsın
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Bereketli olsun Birol abi güzel av olmuş. İnşallah çinekop da alırsın

Sağol Ruşan. inşallah diyelim.Smile
Bul
birol bana gaz veriyorsun yani gel abi beraber olta atalım der gi,bi bir halin var iyi balık almışsın devamının gelmesi dileğiyleAlkis
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Galata ve boğaz BABUÇ 6 586 16-08-2016, 09:41
Son Yorum: BABUÇ
  akşam suyu istavrit yalova tatar 13 1,486 29-06-2016, 11:35
Son Yorum: Lakerda
  2 haftalık raporum Cihan Deniz 20 2,977 21-04-2014, 13:35
Son Yorum: Albatros-gr
  24.02.2013 Aliağa - Sargozlar & İstavrit Azmanları Sargoz35 22 3,227 04-03-2013, 01:09
Son Yorum: bahriyeli
  16/17 Kasım MaVrUşGiL Boğaz MaVrUşGiL 30 4,103 19-11-2012, 18:27
Son Yorum: oguzcanagca
  28.07.2012 Darıca İstavrit Avı OZGUR__C 56 7,161 03-08-2012, 23:53
Son Yorum: OZGUR__C
  Gecikmeli Mezgit Avı Raporum. HAŞİM77 20 3,999 11-06-2012, 13:18
Son Yorum: rusan
  05/06/2011 kuleli istavrit,sardalya BALIK and OZAN 25 4,163 08-06-2011, 22:11
Son Yorum: ufuktan26
  İstavrit,Sardalya karışık ricky 16 3,217 30-05-2011, 16:37
Son Yorum: araphüso26
  azda olsa İstavrit kzltp 24 4,811 29-01-2011, 20:03