22-02-2009, 22:22
harun abi bereketli olsun valla helal raplaya başka tanımam usta işşi vesselam tebrikler
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
İST/ALİBEYKÖY
1969
Boğazda çinekop sarıkanat
|
22-02-2009, 22:22
harun abi bereketli olsun valla helal raplaya başka tanımam usta işşi vesselam tebrikler
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY 1969
22-02-2009, 22:25
robinson987 yazdı:harun abi bereketli olsun valla helal raplaya başka tanımam usta işşi vesselam tebriklerSağol Bekir yaw seninlede bir denk gelemedik gitti
22-02-2009, 22:32
harun tebrikler raporlarını özlemişiz güzel av yapmışsın afiyet olsun rast gele
![]() ordaki arkadaşlar bilseler at çek ustasının olduğunu kesin çapariyi bırakım senin taktiklerini kaparlardı ne yazıkki bu fırsatı kaçıtmışlar onlar adına üzüldüm.
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
22-02-2009, 22:42
bucalıfikret yazdı:harun tebrikler raporlarını özlemişiz güzel av yapmışsın afiyet olsun rast geleDostum bende sizleri özlemişim oradakileri boş ver ustaa sen üzme canını
22-02-2009, 22:45
Krizoberill yazdı:Bereketli olsun yahu. Bizim yalova da havalar elvermiyor balıga. Afiyet olsun iyi av yapmışsınız.Buradada havalar bozdu soğukla işim yokda rüzgar ve sağnak yağmur beni bozuyor ama balık olursa 12 saat yağmura razıyım
22-02-2009, 22:53
harun abi eline sağlık çok güzel çinekop almışsın afiyet olsun
![]() ![]() ![]() ![]()
22-02-2009, 23:16
(Son Düzenleme: 22-02-2009, 23:20, Düzenleyen: balıkoltası.)
Bereketli olsun. Çapariciler çinekopun olduğundan bir haberler. Yanlarında çinekopa atmak bile çok zor oluyor. Bizde arkadaşlarla cumartesi boğazdaydık. Felaket bir akıntı vardı. Olta bile zor atabildik. rapala olmadı, çapari olmadı. akıntının durduğu bir an bir çinekop vuruşu oldu ve tek balık alıp öğlen 1 gibi döndüm. Çok can sıkıcıydı olta bile atamamak. ama ben böyle bir akıntı görmedim.
Keşke cuma giyseydim bende. ama bu açık kalan hesabı önümüzdeki hafta kapatmak istiyorum ![]()
22-02-2009, 23:19
bereketli ve afiyet olsun harun abi at çek milleti şaşırtmışsın.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
22-02-2009, 23:23
balikoltasi yazdı:Bereketli olsun. Çapariciler çinekopun olduğundan bir haberler. Yanlarında çinekopa atmak bile çok zor oluyor. Bizde arkadaşlarla cumartesi boğazdaydık. Felaket bir akıntı vardı. Olta bile zor atabildik. rapala olmadı, çapari olmadı. akıntının durduğu bir an bir çinekop vuruşu oldu ve tek balık alıp öğlen 1 gibi döndüm. Çok can sıkıcıydı olta bile atamamak. ama ben böyle bir akıntı görmedim.Walla bu ay sonuna kadar havalar kötü diyor 1 hafta nasıl sabrederim bilmem rüzgar şiddetleri hiç iyi göstermiyor hep 4-6 kuzey e malum hava dönse bile boğazın oturması 2 gün sürüyor herhalde yağmur altında talim yapıcağız
22-02-2009, 23:25
fish or die yazdı:bereketli ve afiyet olsun harun abi at çek milleti şaşırtmışsın.Sağol Murat Birolun dediği gibi adamlar çinekobun varlığından bi haber |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|