Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğaziçi'nin Çinekopları-25
Birol boğazdan eli boş dönmemişsin zaten çinekoplar artık seni tanıdılar gelip yakalamanı bekliyorlar bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
balikoltasi yazdı:Lezle alakası olacağını sanmıyorum. bence sular yeteri kadar soğumuyor diye marmarada yattı. veya marmarada lüfer de var ve çinekopta korkudan egeye akamıyor. sıkıştı kaldı boğaz çıkışına. ama mayıs haziranda illaki karadenize çıkar ve sizin oralardanda geçer diye düşünüyorum.

hayırlısı abi ben bekliyorum onları burdaSmile
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
tebrikler çinekoplar herzamanki gibi pırıl pırıl. Afiyet olsun.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
Birol cinekoplar senin gelmenle mi basladi,yoksa sen oynadigi saati mi biliyorsun...hakikaten cinekoplarla aran iyi,,Allah nazardan saklasin...afiyet olsunSeerf
Bul
Birol eline emeğine sağlık. Çinokoplarda pırıl pırıl maaşallah. Bereketli olsun. Rastgele
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
balıkcı uğur yazdı:uf canım sıkılıyo yav bende balığa gitmek istiyom yaw sazanlar levrekler yayınlar beni özledi herhalde kan çekiyo yaw Snifsinf

birol abicim çok süper av yapmışsın gene line emeğine sağlık valla benimyerimede tutsaydın keşke ben tutamıyom bari siz tutun
AlkisAlkisWinkBobo
Teşekkürler Uğur. Seninde av yapacağın günler gelecek yakında. şimdilik senin yerinede tutuyorumSmile
Tropheus yazdı:birol bu sezon güzel balık avı yaptın maşallah bence senden başka sarı kanat tutmaya çalışanda yokdur zaten bu balık olmasada sen bu balıgı tutarsın kardeşim sen bu işi biliyosun tebrikler.

Teşekkürler Sedat. Bugünde herkes istavrite atıyordu. çinekopu toplam 3 kişi deniyorduk.
ilginç bir durum....
Bul
eşref sürek yazdı:Birol boğazdan eli boş dönmemişsin zaten çinekoplar artık seni tanıdılar gelip yakalamanı bekliyorlar bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele
Teşekkürler Eşref Bey. Sizede rastgelsin.
mudanya yazdı:tebrikler çinekoplar herzamanki gibi pırıl pırıl. Afiyet olsun.
Teşekkürler sağolun.
Rastgele.
Albatros-gr yazdı:Birol cinekoplar senin gelmenle mi basladi,yoksa sen oynadigi saati mi biliyorsun...hakikaten cinekoplarla aran iyi,,Allah nazardan saklasin...afiyet olsunSeerf
Teşekkürler Faruk Bey. Sanırım benim gelmemle başladı. Çünkü benden önce arkadaşım sabahtan beri attığı halde benim gelmemle o da ilk balığını aldı . Balık bu mevsimde öğlen başlıyor nedense. akşamda kesiyor.
kılçık yazdı:Birol eline emeğine sağlık. Çinokoplarda pırıl pırıl maaşallah. Bereketli olsun. Rastgele

Teşekkürler Vedat Bey.
Rastgele.
Bul
biro lsana helal olsun millet boğazda istavrit bulamıyor maşallah sen çinekopu boğuyorsun tebrikler,bende akşam üstü kalenderde istavritteydim çocukların yiyeceği kadar tuttum geldim yarın yagmazsa sabah yine bakacagım.
afiyet olsun rastgeleAlkis
Bul
Alkisbirol kardeşim ben şimdi ne yazabilirimAlkis senin bu güzel avınaAlkisAlkis
bu gidişle sene sonuna kadar vip üyeliğ senin gibi gözüküyor tebrikler
rast gele .AlkisAlkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:biro lsana helal olsun millet boğazda istavrit bulamıyor maşallah sen çinekopu boğuyorsun tebrikler,bende akşam üstü kalenderde istavritteydim çocukların yiyeceği kadar tuttum geldim yarın yagmazsa sabah yine bakacagım.
afiyet olsun rastgeleAlkis
Sağol Nihat. Sorunda burda zaten , herkes istavrit tutmak için uğraşıyor. Aynı yerde çinekopta var ama deneyen sadece benle beraber arkadaşımSmile Tabii biraz da ileri atmak gerekiyor. Bugün balık oldukça ilerdeydi.
sende çaparinin altına bir çinekop takımı takıverseydin keşke.
bucalıfikret yazdı:Alkisbirol kardeşim ben şimdi ne yazabilirimAlkis senin bu güzel avınaAlkisAlkis
bu gidişle sene sonuna kadar vip üyeliğ senin gibi gözüküyor tebrikler
rast gele .AlkisAlkis

Teşekkürler Fikret Bey. Busene çok şükür çinekop boş döndürmüyor beni. Herseferinde bıraktığım yerde buluyorum. Sİzede rastgelsin.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 5 / 03.02.2013 ® FuRkAn * 18 2,330 06-02-2013, 12:13
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 3/ 24.11.2012 ® FuRkAn * 19 2,552 26-11-2012, 21:20
Son Yorum: dagistan
  Boğaziçi'nin Sarıkanatları 17.11.2012 ® FuRkAn * 19 2,558 20-11-2012, 15:25
Son Yorum: darıcalı
  Boğaziçi'nin palamutlarına devam 22.09.2012 FuRkAn * 20 3,891 24-09-2012, 23:58
Son Yorum: Albatros-gr
  Boğaziçi'nin palamutları 15.09.2012 FuRkAn * 37 5,696 18-09-2012, 23:37
Son Yorum: Cihan Deniz
  22.01.2011-Boğaziçi'nin Çinekop ve Sarıkanatlarına Devam... FuRkAn * 17 3,265 24-01-2011, 19:44
Son Yorum: bucalıfikret
  Boğaziçi'nin Çinekop ve Sarıkanatları 15.01.2011 ® FuRkAn * 24 4,926 24-01-2011, 15:06
Son Yorum: araphüso26
  28.08.2010 Boğaz'ın ilk çinekopları ® FuRkAn * 51 7,727 16-09-2010, 08:04
Son Yorum: yycolak
  Boğaziçi'nin Çinekopları-31 balıkoltası 38 5,503 30-03-2009, 18:07
Son Yorum: balıkoltası
  Boğaziçi'nin Sarıkanatları-15 (Rapalayla Av) balıkoltası 33 5,187 23-12-2008, 15:51
Son Yorum: balıkoltası

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi