07-02-2009, 22:11
Birol boğazdan eli boş dönmemişsin zaten çinekoplar artık seni tanıdılar gelip yakalamanı bekliyorlar bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Boğaziçi'nin Çinekopları-25
|
07-02-2009, 22:11
Birol boğazdan eli boş dönmemişsin zaten çinekoplar artık seni tanıdılar gelip yakalamanı bekliyorlar bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
07-02-2009, 22:14
balikoltasi yazdı:Lezle alakası olacağını sanmıyorum. bence sular yeteri kadar soğumuyor diye marmarada yattı. veya marmarada lüfer de var ve çinekopta korkudan egeye akamıyor. sıkıştı kaldı boğaz çıkışına. ama mayıs haziranda illaki karadenize çıkar ve sizin oralardanda geçer diye düşünüyorum. hayırlısı abi ben bekliyorum onları burda ![]()
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
07-02-2009, 22:26
tebrikler çinekoplar herzamanki gibi pırıl pırıl. Afiyet olsun.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M ..................YEŞİL TİMSAHLAR...........******** ********
07-02-2009, 22:32
Birol cinekoplar senin gelmenle mi basladi,yoksa sen oynadigi saati mi biliyorsun...hakikaten cinekoplarla aran iyi,,Allah nazardan saklasin...afiyet olsun
![]()
07-02-2009, 23:05
Birol eline emeğine sağlık. Çinokoplarda pırıl pırıl maaşallah. Bereketli olsun. Rastgele
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
07-02-2009, 23:11
balıkcı uğur yazdı:uf canım sıkılıyo yav bende balığa gitmek istiyom yaw sazanlar levrekler yayınlar beni özledi herhalde kan çekiyo yawTeşekkürler Uğur. Seninde av yapacağın günler gelecek yakında. şimdilik senin yerinede tutuyorum ![]() Tropheus yazdı:birol bu sezon güzel balık avı yaptın maşallah bence senden başka sarı kanat tutmaya çalışanda yokdur zaten bu balık olmasada sen bu balıgı tutarsın kardeşim sen bu işi biliyosun tebrikler. Teşekkürler Sedat. Bugünde herkes istavrite atıyordu. çinekopu toplam 3 kişi deniyorduk. ilginç bir durum....
07-02-2009, 23:16
eşref sürek yazdı:Birol boğazdan eli boş dönmemişsin zaten çinekoplar artık seni tanıdılar gelip yakalamanı bekliyorlar bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgeleTeşekkürler Eşref Bey. Sizede rastgelsin. mudanya yazdı:tebrikler çinekoplar herzamanki gibi pırıl pırıl. Afiyet olsun.Teşekkürler sağolun. Rastgele. Albatros-gr yazdı:Birol cinekoplar senin gelmenle mi basladi,yoksa sen oynadigi saati mi biliyorsun...hakikaten cinekoplarla aran iyi,,Allah nazardan saklasin...afiyet olsunTeşekkürler Faruk Bey. Sanırım benim gelmemle başladı. Çünkü benden önce arkadaşım sabahtan beri attığı halde benim gelmemle o da ilk balığını aldı . Balık bu mevsimde öğlen başlıyor nedense. akşamda kesiyor. kılçık yazdı:Birol eline emeğine sağlık. Çinokoplarda pırıl pırıl maaşallah. Bereketli olsun. Rastgele Teşekkürler Vedat Bey. Rastgele.
07-02-2009, 23:37
biro lsana helal olsun millet boğazda istavrit bulamıyor maşallah sen çinekopu boğuyorsun tebrikler,bende akşam üstü kalenderde istavritteydim çocukların yiyeceği kadar tuttum geldim yarın yagmazsa sabah yine bakacagım.
afiyet olsun rastgele ![]()
08-02-2009, 00:02
![]() ![]() ![]() ![]() bu gidişle sene sonuna kadar vip üyeliğ senin gibi gözüküyor tebrikler rast gele . ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
08-02-2009, 00:20
LeVrEkCi yazdı:biro lsana helal olsun millet boğazda istavrit bulamıyor maşallah sen çinekopu boğuyorsun tebrikler,bende akşam üstü kalenderde istavritteydim çocukların yiyeceği kadar tuttum geldim yarın yagmazsa sabah yine bakacagım.Sağol Nihat. Sorunda burda zaten , herkes istavrit tutmak için uğraşıyor. Aynı yerde çinekopta var ama deneyen sadece benle beraber arkadaşım ![]() sende çaparinin altına bir çinekop takımı takıverseydin keşke. bucalıfikret yazdı: Teşekkürler Fikret Bey. Busene çok şükür çinekop boş döndürmüyor beni. Herseferinde bıraktığım yerde buluyorum. Sİzede rastgelsin. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|