Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DoĞadakİ Şamandira!.
paylaşım için teşekkürler
Bul
paylaşım için teşekkürler..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Lakerda yazdı:Rauf abi arkadaşlarınız gerçekten ilginç yaratıcılıklara sahip.Zakkum yaprağından boncuklardan rapala,kirpi dikeninden şamandra ! Bir aralar forumda lolipop çubuğundan da sahte yapıldığını görmüştük.Bu gidişle tedarikçiler bayağı sıkıntıya düşecek gibi..Smile

Rauf abi fotodan tam anlayamadım,denizde tesadüfen yüzen bir dikeni görünce mi şamandra olabileceğini düşündünüz ? yoksa o an gerçekten kullanılıyormuydu ? Kullanılıyor idiyse o görüntüdeki gibi yatay yüzer şekildemi,misina ile nasıl ilişkilendiriliyor vb. gibi merak ettim..

Şöyle anlatayım dostum bu kirpi okunun ici boş yani misal olarak kaz tüğünün ana teleği gibi suya bıraktığınız zaman yüzüyor ucundaki lastik halkalardan misina geciyor derinliğe göre ayarlanan körtek boyu ve ucunda iki veye tek iğne bağlanıyor iğnenin biraz üstüne minik kurşun takılıyor tercihan kıstırma kurşun takım suya bırakılınca kurşun dikeni suya dik olarak batırıyor ama ucu suyun iki parmak üstünde görülüyor o kadar hassas ki 2 cm lik balık bile şamandırayı cekebiliyor.
Bu benim icadım değil arkadaşta birinden görmüş ve bir yerden satın almış dikenleri. Bu dikenli kirpi yerli değil bu dikeni zannederim hayvanat bahcesinde bulabilirsiniz hani bakıcısından falan selamlar.
daha neler öğreneceğiz nelerle karşılacagız merak ediyorum gerçekten güzel bir malzeme bulması biraz zor olabilir ama en azından bu tip paylaşımlar bizlerdede değişik arayışlara sürüklüyor şimdi ben gördüğüm herşeye şamandıra gözüyle bakıp birşeyler yapmaya çalışacağım paylaşım için teşekkürler rauf abi
Bul
İlginç ve bir o kadarda yaratıcı keşif için tebrikler.

Kefal avı yüksek derecede hassasiyet istiyor, bir kefal avım sırasında polorize gözlük sayesinde inanılmaz görüntüler izlemiştim. Balzer marka en hassas şamandıra ile atılmış kancanın ucundaki ekmeği, yaklaşık 2 kiloluk bir kefalin nasıl emdiğini ve o şamandıranın nekadar küçük hareketler yaptığını gördüm.

Sonuç olarak kefal avında hassasiyet çok önemli olduğundan hassas Gulumse konu için tekrar teşekkürler.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
rauf yazdı:Şöyle anlatayım dostum bu kirpi okunun ici boş yani misal olarak kaz tüğünün ana teleği gibi suya bıraktığınız zaman yüzüyor ucundaki lastik halkalardan misina geciyor derinliğe göre ayarlanan körtek boyu ve ucunda iki veye tek iğne bağlanıyor iğnenin biraz üstüne minik kurşun takılıyor tercihan kıstırma kurşun takım suya bırakılınca kurşun dikeni suya dik olarak batırıyor ama ucu suyun iki parmak üstünde görülüyor o kadar hassas ki 2 cm lik balık bile şamandırayı cekebiliyor.
Bu benim icadım değil arkadaşta birinden görmüş ve bir yerden satın almış dikenleri. Bu dikenli kirpi yerli değil bu dikeni zannederim hayvanat bahcesinde bulabilirsiniz hani bakıcısından falan selamlar.
Açıklamalar için teşekkür ederim Rauf abi..
Bul
rauf abi paylaşım için teşekkürler şimdi kirpiler yandı insanoğlu birtanede almaz hayvandan tavuk gibi yolar kirpiyiHappyHappyHappyHappyHappy
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
Sağda solda kirpi gören olursa haber versin yolacam dikenlerini
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Sağda solda kirpi gören olursa haber versin yolacam dikenlerini
Harun günaydın hayırdır kirpinin dikenlerimi batıp uyandırdı seniHappy abi Hayvanatı vahşiye bahcesinde bulabilirsin hayırlı pazarlar.
yok abi alıştık hergün 4.30 da kalkıp erken yatmaya vucut kendini otomatiğe bağlamış bugünde balıkcılık yok malum pis havalar var ama yinede kaşıntı basıyor
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi