Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DoĞadakİ Şamandira!.
Bu gün tekneye gittim temizlik yapıyordum bir dostum geldi iki cift laf edelim dedik 15-20 dakka oldu olmadı arkadaş kefale şamandıralı uzatmalı kamışla olta atıyordu denizdeki şamandıra dikkatimi cekti dururmuyum hemen fotosunu aldım buyrun.
[Resim: 35lsoyr.jpg]
[Resim: xmvkw1.jpg]
[Resim: 308v5g7.jpg]
Bildinizmi? Bilemesseniz söyliyim oklu KİRPİ oku!harika calışıyo cok hafif kefalcilere duyrulur
rauf abi teşekkürler paylaşım için ben çok düşündüm ama aklıma gelecek en son şeylerden briydi heralde Gulumse
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Rauf abi paylaşım için teşekkürler Alkis bu çok enterasam bir şamandıra
Bul
iyide rauf abi nerden bulacağız şimdi kirpiyi Happy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Rauf abi arkadaşlarınız gerçekten ilginç yaratıcılıklara sahip.Zakkum yaprağından boncuklardan rapala,kirpi dikeninden şamandra ! Bir aralar forumda lolipop çubuğundan da sahte yapıldığını görmüştük.Bu gidişle tedarikçiler bayağı sıkıntıya düşecek gibi..Smile

Rauf abi fotodan tam anlayamadım,denizde tesadüfen yüzen bir dikeni görünce mi şamandra olabileceğini düşündünüz ? yoksa o an gerçekten kullanılıyormuydu ? Kullanılıyor idiyse o görüntüdeki gibi yatay yüzer şekildemi,misina ile nasıl ilişkilendiriliyor vb. gibi merak ettim..
Bul
Kefalci arkadaşların ilgisini çekecekdir,paylaşım için teşekkürler Rauf hoca Alkis
Bornova - izmir
Bul
rauf abi harika bir mantarlı.ben doğal olanı değil yapay ince mantar kullanıyorum,ama
sıcak soğuk görünce zamanla eğriliyor.
lakerda mehmet abimin sorusuna ben açıklama getireyim.resimdeki mantara ince kıstırma kurşunla dik konumdayken avlanılıyor ama bu çeşit mantarın kefalde avantajı
mantar batınca yakalamanın dışında,mantar dik konumda avlanırken kefal alttan yemi yerken mantarı yukarı doğru kaldırır ve resimdeki gibi mantar yatırır. bu konumdayken
vurursanda yakalanır.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Winkyav o tikenide kirpiden nasıl alacak SiyirdimSiyirdim1 tane almak istesek hepsini batırır alimallahHappy
Bul
Rauf abi ilginc ve enteresan,paylasim icin sagol....Gulumse
Bul
buna benzer şamandıra tatlısudada kullanılıyor ama oklu kirpiden değilde leylek gibi kuşların tüyünden telekler temizleniyo sadece sopa gibi kalan kısım kullanılıyo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi