26-01-2009, 16:38
Bu alem böyle işte piyasada ÇAKMA forum siteleri çok fazla popüler olan siteden al sonra kendi bünyene taşı. Emeğe sayğı kalmamış
--sİteden alinti uyarisi--
|
26-01-2009, 16:38
Bu alem böyle işte piyasada ÇAKMA forum siteleri çok fazla popüler olan siteden al sonra kendi bünyene taşı. Emeğe sayğı kalmamış
26-01-2009, 18:37
evet ali abi katılıyorum yazdıklarınaforum sitelerinin çogunda üyeliğim var hep böyledir popüler siteleri taklit edip üyelerine kadar el atmak modadır.
fakat çakma forum siteleri yazına çok güldüm ÇAKMA amatörbalıkçi.net bunu tüm forumlarda kullanacagım ÇAKMA amatörbalıkçı net hehehehehe hihihihihi. kusuruma bakmayın ama ben çok kızıyorum emege saygısızlık yapan saygısızlara.bunlara yüz veren üyelerede şaşıyorum dogrusu.yazık insan yattıgı zaman rahat uyuyabilmeli değilmi?
26-01-2009, 18:54
her ne olursa olsun emege saygı pınar çakma makma ne yapılırsa yapılsın saygısızlık hoş birşey değil.
teşekkürler.
26-01-2009, 18:58
pınar yazdı:evet ali abi katılıyorum yazdıklarınaforum sitelerinin çogunda üyeliğim var hep böyledir popüler siteleri taklit edip üyelerine kadar el atmak modadır. pınar ÇAKMA amatörbalıkçı net ten kastın ne onu anlamadım..burada her şey orjinaldir... şaka yaptığını sanıyorsan gülmem için gıdıklaman lazım hiç komik değildi ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
26-01-2009, 19:31
hüseyin abi burayı taklit eden insanların kurdugu siteler için yazdım bunu ben buranın orjinal oldugunu bende biliyorum okul dolayısı ile siteye pek giremesemde devamlı takip ediyorum siteyi buradaki güzel dostlukları çok seviyorum hiçbir forumda olmayan güncellik ve ilgi bu sitede görüyorum.erdek organizasyonuna gelecektim olmadı inşallah başka organizasyonlara mutlaka geleceğim.
sevgiler. ![]()
26-01-2009, 19:32
birde burada açılmış olan konular başka sitelerdede açılmış haberiniz olsun eger yönetim isterse linklerini seve seve bildiririm.
26-01-2009, 22:30
pınar yazdı:hüseyin abi burayı taklit eden insanların kurdugu siteler için yazdım bunu ben buranın orjinal oldugunu bende biliyorum okul dolayısı ile siteye pek giremesemde devamlı takip ediyorum siteyi buradaki güzel dostlukları çok seviyorum hiçbir forumda olmayan güncellik ve ilgi bu sitede görüyorum.erdek organizasyonuna gelecektim olmadı inşallah başka organizasyonlara mutlaka geleceğim. pınar çakma amatör balıkçı net yazınca burayla dalga geçtiğini düşündüm..onun için yukarıdakileri yazdım özür dilerim..link vermene gerek yok ben ve sitedeki arkadaşlar çok iyi biliyorlar..kendine iyi bak ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
28-07-2011, 21:08
LeVrEkCi yazdı:forum kurallarının 6. maddesi gereği sitemizde emek sarfedilerek düşünülmüş bulunmuş konular mevcuttur hiçbiri diğer sitelerde görülerek kopyalanmamış sadece kendi düşüncelerimizle açılmış orjinal konulardır lütfen emeğimize azda olsa saygı olsun ve bu kurala dikkat edelim.6. maddeyi aşagıda ekliyorum lütfen dikkat!!!!!! ![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
29-07-2011, 08:51
yalova tatar yazdı: Tatarım hatırlatma yaptın sanırım ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
29-07-2011, 09:43
evet hatırlatma oldu sanırım.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
alıntı yaparken | LeVrEkCi | 18 | 5,582 |
25-07-2009, 07:55 Son Yorum: yycolak |
|
@Necati Siteden Uzaklaştırıldınız... | yalova tatar | 18 | 3,723 |
20-11-2008, 20:42 Son Yorum: araphüso26 |