Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Necati Siteden Uzaklaştırıldınız...
arkadaşlar dün böyle tatsız bir olay yaşandı yönetim olarak reklam amaçlı yazı yazmak yasaktır herkes kuralları biliyor fakat yinede oluyor .
bu yüzden bunu açıklama gereği duydum. aşağıdaki öm gönderen bey efendi süresiz olarak banlanmıştır .saygılarımızla.

necodin yazdı:Bilgi amaçlı oluğundan reklama ihtiyacım vardı. Yasaklarla dolu bir sitede ne işim var..Üyeliğimi iptal ederim..Bana faydası olmayan siteyi......
Necati...

necati banlısın işallah bidaha olmaz .Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Sayın balıkçım iyi yapmışsın, örf ve adetlerimizi unutmayalım, saygıda kimseye kusur etmeyelim. Kimsenin kimseye agresif davranmaya hakkı yoktur. Burada kimseye zorlamada yoktur. İstemeyen buyur gitsin. Güle güle. Kalan sağlar bize yeterdir. Ama yinede herkeze kapımız açık. Adabıyla ve kimseyi kırmadan.
Bul
eyvallah muradım aynen öyle
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Bu ne ya siteyi reklam amaçlımı kullanmak istiyor, O zaman başka siteye kardeşim burda kimse egosunu tatmin edemez. Tatarım ellerine sağlık iyi yapmışsın bence bağlandığı İP yi banla birdaha misafir olarak bile giremesin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
hesasında iyi bir lafı hakketmişti telefon nosu bile vardı ama bize yakışmazdı..es geçtik..yoksa biz ondan daha güzel ............................. kullanırdık neyse canınızı sıkmayın herkez terbiyeli olacak diye bir kural yok
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
herzaman rahatsız edici insanlar ve olaylar olacaktır bizlerin görevi bunu kibarca ve bizlere yakışan şekilde engellemektir.
ellerinize sağlık erden abi ve hüseyin Seerf
Bul
Elinize sağlık Alkis Şaka yaparken bile kelimelerimizi tartmak zorundayız.Sonucunda insana dair duygular var.İnsan topluluğunun olduğu yerde kuralların düzeni sağladığını nasıl unutulabilir ki Rolleyes Kuralsızlığı savunanların başka niyetleri olduğu kesindir . Neyse kendimi gaza getirip ortalığı bulandırmadan yönetimimize teşekkür ediyorum tekrar 76
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Gereken yapılmıştır elinize sağlık Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
evet ıyıde yapılmıs..sanırım bizi ortak noktada bulusturan bu siteyi birdaha kimse kendi çıkarlarına kullanmak istemez elinize saglık...
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
kurallar insanları hizaya getirir. demokrasiyi de demokrasi yapan yine kurallardır. insan istediğini ancak kendisine yapabilir, topluma değil. biz bir topluluğuz ve dolayısıyla kurallarımız da var. kurllarımıza uymayanlara ya da uymak istemeyenlere göz yumamayız. o kadar.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  --sİteden alinti uyarisi-- LeVrEkCi 21 5,955 30-07-2011, 09:50
Son Yorum: erdekli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi