Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kalp krizinde yapilmasi gereken
sedat teşekkürler.
bu aralar sağlık konusuna fazla değinmiyoruz.elimizden geldiği kadar önemli olabilecek ve pratik olan haberleri paylaşalım.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Lakerda yazdı:Sedat bey çok güzel ve faydalı bir paylaşım.Teşekkürler,umarım hiç kimse için gerek duyulmaz ama herkesce bilinmesinde yarar var.Bu uygulamayı çok güvenilir bir kaç kaynaktan da okumuştum;faydalı olacağı şüphesiz.Forum sayfaları arasında kaybolmaması için konuyu ''önemli'' olarak ''sağlık'' başlığı altına taşıyorum..

Mehmet abi asil ben tesekkur ederim konuya duyarliligindan dolayi

Turkiyedeki doktor arkadasimdan mail olarak gelmisti. gecenlerde forumda amatorbalikci oglunu kurtarirken kalp krizinden olmus haberi vardi bende bu onemli bilgiyi paylasmak istedim
1980 Sirinyer Izmir
Bul
Sedat bir şekilde öksürüp düzensiz giden bir şeylerin düzeldiğini hissediyordum ama şimdi neyin ne olduğunuda öğrendik sayende
Bul
Sedat, bu fazlası ile faydalı bilgi için teşekkürler. Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Çok önemli konu,bilgilendirdiğin için teşekkürler.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Harika bir bilgi bu.Paylaşım için teşekkürler Sedat Alkis Tabi bir de öyle bir anda paniğe kapılmayıp soğukkanlı davranmak gerekiyor Gulumse Rabb'im bilincimizi kapatmasın Affet
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
valla harika bilgi aklımda kalmasını mutlaka isterim.teşekkürler.
Bul
BİLGİ DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYDİR Alkis
Bul
Hayat kurtaracak bu bilgiler icin tesekkurler Sedat
Bul
LeVrEkCi yazdı:daha önce bu bilgiyi duymuştum her anormal durumda mutlaka tedbiren öksürürüm herkesin bilmesinde fatyda var çok çok önemli bir bilgi.teşekkürler

Pişti olmayalım, aynenSiyirdim
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Zehirli Balık Çarpmalarında Yapılması Gerekenler Woiwodia 19 4,308 11-05-2013, 21:42
Son Yorum: Antepli 27
  Kalp kası kalınlaşması ALTAYLI 22 4,394 03-10-2012, 19:48
Son Yorum: ALTAYLI
  Güçlü hafıza için yenilmesi gereken 4 besin LeVrEkCi 11 3,546 22-11-2010, 10:33
Son Yorum: yycolak
  kalp sağlığı için soğuk deniz balığı LeVrEkCi 7 2,339 28-04-2009, 10:26
Son Yorum: yycolak
  Balık, kalp ritmini düzenliyor     GÖKSEN 7 3,215 04-12-2006, 23:43
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi