yalova tatar yazdı:taytıs eyvallah
harun gel senle bi gün balığa çıkalım denizde istediğim gibi bağırıyorum çağırıyorum deşarj oluyorum.kafama takmıyom ama? ALLAH a emanet ol
Tamam beraber balığa çıkalım ama bana sakın bağırıp çağırma denize atarım seni sonra hehe
yaw arkadaşlar hepinizden ALLAH razı olsun iyiki bu siteye üye oldum bir sürü arkadaşlar buldum
av konusuna gelince hava bayağğı bi bozmuştu 3 resimde de mi ne belli oluyo zaten yağmurda yağdı ama ahmak ıslatandı geçti dostlar sizleri çooook seviyorum
tatrım güzel muhabbet olmuş kafana takılan şey nedir bilmiyorum ama sen hayat dolu bir insansın ...inşallah sorunları en kısa zamanda aşarsın bir isteğn olursa tüm arkadaşlar gibi bizde buradayız abim unutma
erdenim seni böyle görmedim vede görmek istemiyorum herşeyi akışına bırak dediğingibi denize açıl istediğin kadar bağır dejar ol resimler harika rasat gel.
Köylüm hayırdır,sresli haline alışık değiliz.Ne taktın kafana ? kopma-sarmalar mı arttı mesele fabrika ise sen sen ol eve iş getirme.Bırak her şey orada kalsın.Her şeyin başı sağlık,baba da iyi nasılsa..Hava da alışık değil senin neşesizliğine,fotolardan belli oluyor o da strese girmiş..
Fikret'e ben de katılıyorum,sana gülmek yakışır köylüm..