Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yemlide ahtapot
tebrikler Hakan abi yine guzel bol cesitli av yapmissinAlkis
1980 Sirinyer Izmir
Bul
Yine de güzel av olmuş Hakan abi.Bereketli ve afiyet olsun
Sazanları özledim...
Bul
güzel av olmuş birde şu ahtapot nasıl yapılır onuda yazsanız daha çok memnun olacağım.
Bul
hakan abi çok güzel bir av olmuş ahtapotta çok güzel görünüyoAlkisSeerf
Bul
güzel çeşit yapmışsınız tebrik ederim ahtopot ta hediyesi olmuş saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
fotokopici yazdı:güzel av olmuş birde şu ahtapot nasıl yapılır onuda yazsanız daha çok memnun olacağım.

erol abi, ahtapotun eti serttir. bu yüzden ahtapotu sert bir yerde döveriz. ta ki üzerindeki deri renk değiştirinceye kadar. o devamlı köpürür. sonra ahtapotu tencereye koyarız ve kısık ateşte pişiririz. tencereye bir kaşık şeker ya da üzüm sirkesi atarız. gerekirse de bir çay bardağı su. belli sürelerde kaynayan ahtapota çatal batırırız. eğer çatal çok rahat batarsa, ahtapot pişmiş sayılır. tencereden çıkarır, soğuduktan sonra parça parça dilimler ve bir kavanoza koyarız. kavanoza zeytinyağı ve kekik koyarız. böylece yiyeceğimiz kadar kavanozdan çıkarır ve üzerine sirke ya da limon sıkıp yeriz. ancak kolestrolü olanlara yemelerini tavsiye etmem.
Bul
hakan önemliside o stresi atmak olsun yinede nasibini almışsın rast gele.
Bul
Güzel av olmuş. Afiyet olsun. Olta ile ahtapot yakalamak nadir olan bir şey hemde fileto yem olmadan. Tekrar afiyet olsun.
Bul
Bravo Hakan bende senin gibi küçük balıkları suya salıyorum Seerf fakat salırken balığın kulağına BÜYÜDE GEL benim oltama diye fısıldıyorum Gulumse
tebrikler ahtopot şahane Alkis
Bul
Hakan bereketli olsun ahtapot bayağı var bu ara galiba aslnda sırf ahtapot için bir çanakkale yapmayı isterdim geçen gittiğimizde fırsat olmadı ne şans yaw
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  16 Mayıs 2009 İzmir Urla Sargoz, palamut, mercan, ahtapot Salih Reis 23 5,015 20-05-2009, 11:16
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Fethiyeden ahtapot blltz 15 2,348 10-12-2007, 17:21
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi