Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yemlide ahtapot
pazar denizdeydim. öğleye doğru av yerim imaret'e gittim. sekiz-on kayık sahille yakın avlanıyordu. sahilden de olta atan çok balıkçı vardı. hava bulutlu, 2 bofor lodostu, daha sonra da hafif boyraza çevirdi.
ilk başta ben de diğer kayıklar gibi 2 metre derinlikte avlandım. çok mırmır vardı ama çok küçüktüler. tuttuğumu denize saldım. daha sonra av yerimi değiştirdim ve 8-10 metre derine gittim. ilk atışta oltama ahtapot yakalandı. sanki denizin dipinden poşet çekiyordumHehe. bir baktım büyükçe bir ahtapot. daha sonra da fotodaki balıklar... pek tatmin olmadım ama yine de bereket versin... bugünlük kısmetim buymuş deyip eve geldim. önemli olan üzerimden atmış olduğum stressssssss

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
hakan abi bereketli olsun almışsın hevesini yinede , ahtapot salatası misler gibi gider şimdi Gulumse
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Çok güzel avcılık yapmışsın Hakan daha ne olsun.Bereketli ve afiyet olsun..
Bul
Ahtapotu tekneye alırken kepce kullanıyormusunuz çok lezzetli oluyorSeerfavlağınız fazla derin olmasada oldukca bereketliymiş,afiyet olsun.Alkis
Bornova - izmir
Bul
buda balıkçının kısmeti olsa gerek tebrikler
Dalış Eğitmeni
Bul
tebrikler hocam güzel av olmuş bende çanakkalede ahtapotu çekerken poşet sanmıştım afiyet olsunAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
hakan bereketli olsun burada onları yakalayamayanlarda varBobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
orhanekmekci yazdı:Ahtapotu tekneye alırken kepce kullanıyormusunuz çok lezzetli oluyorSeerfavlağınız fazla derin olmasada oldukca bereketliymiş,afiyet olsun.Alkis
evet orhan abi, bu ahtapotu kayığa alırken kepçe kullandım.
Bul
Bereketli olsun Hakan , güzel av olmuş AlkisAfiyet olsun Seerf
Bul
Hakan bereketli olsun, mırmır ahtapot derken bayağı bir çeşit yapmışsın tebrikler..

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  16 Mayıs 2009 İzmir Urla Sargoz, palamut, mercan, ahtapot Salih Reis 23 5,007 20-05-2009, 11:16
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Fethiyeden ahtapot blltz 15 2,341 10-12-2007, 17:21
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi