Yorumları: 11,006
Konuları: 243
arif bereketli olsun güzel av olmuş
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
arif arkadaşım gerçekten bu yoklukta çok güzel av olmuş,av yeri neresi acaba sanırım tral ve mırmırda var balıkların içinde..kundudan çıktınız heralde..bence güzel av,bol şanslar rastgele..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
arif bereketli ve afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Yorumları: 966
Konuları: 69
poseydon yazdı:04,30 da yola çıktık eniştem ben teyze oğlu boru kurdu alacaktık antalyaya izmirden geldiği için toplayıcılar bayram tatili yapmışlar o yüzden alamadık yani yene yanıç kullandık. malesef ölü dalga vardı denizde ancak 10:00 a kadar dayanabildik gerçi bi kişi dayanamadı ama olsun balıkların yemlenmeyede ihtiyacı oluyo
.
Arif 26 + 26 tam bir av olmuş,
Karma ve bol,,
Ekibe selam,,
Ellerinize sağlık,,
Yorumları: 935
Konuları: 55
sonuç güzel, tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Yinede ii balık almışsınız.Bereketli afiyet olsun.
Bornova - izmir
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Arif buna ragmen yinede iyi av yapmışınız
Yorumları: 34
Konuları: 13
ANTALYALI07 yazdı:arif arkadaşım gerçekten bu yoklukta çok güzel av olmuş,av yeri neresi acaba sanırım tral ve mırmırda var balıkların içinde..kundudan çıktınız heralde..bence güzel av,bol şanslar rastgele..
aytekin hocam evet kundudan çıktık dediğin gibi tral mırmır bi tane çupra gerisi kubbes iyi sardı kubbes yarım saatte aldık zaten alcamızı ama geri salldıklarımız bunlardan fazla
niye diceksin dimi.

) bizim buranın faresi balonu malüm at çek boş çekmezssin.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
poseydon yazdı:aytekin hocam evet kundudan çıktık dediğin gibi tral mırmır bi tane çupra gerisi kubbes iyi sardı kubbes yarım saatte aldık zaten alcamızı ama geri salldıklarımız bunlardan fazla
niye diceksin dimi.
) bizim buranın faresi balonu malüm at çek boş çekmezssin.
arif birşey daha sorabilirmiyim,derinlik ne kadar dı,yani ben botla çıksam,birşey yakalayabilirmiyim diye soruyorum..konyaaltı artık bitti,fare ve balondan başka bir şey yok,malesef...artık ya lara yada kemer taraflarına gidecez balığa..kemer tarafları iyi balık yapıyor bu aralar,biz bir haftasonu gitmeyi planlıyoruz,istersen giderken sanada haber verelim,kemerden bir tekneci bulursak,kiralayıp çıkmayı düşünüyoruz,aklında bulunsun,gelmek istersen her zaman bekleriz..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 719
Konuları: 0
bereketli olsun güzel av olmuş