Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sirti takimi
paylaşım için teşekkürler
Bul
Paylaşım için teşekkürler...
Sazanları özledim...
Bul
ruhan burgulu kurşun bu değil.Kurşunun ortasından yay geçiyor,yayın araları açık,misina yı her iki taraftan yayın aralarından geçiriyorsun(bağlamak yok)istediğin gibi kurşun yerini ayarlıyorsun,yani gezer kurşun gibi ama bunda gezemiyor.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
valla abicim zor bir takım uğraştırıcı galiba paylaşım için saol
arSStore.com alışverişin yeni yüzü
Bul
turna yazdı:ruhan burgulu kurşun bu değil.Kurşunun ortasından yay geçiyor,yayın araları açık,misina yı her iki taraftan yayın aralarından geçiriyorsun(bağlamak yok)istediğin gibi kurşun yerini ayarlıyorsun,yani gezer kurşun gibi ama bunda gezemiyor.

Fotosunu verdiğim, yıllardır bende bekleyen bir kurşun. (Bakır teldeki pasdan da bellidir! Big Grin) İki başındaki yay gibi kıvrılmış bakır teller hafif çekilerek açılabilir, böylece misina kolay takılır ama, kesim uçları yuvarlatılmadığı için misinaya zarar vereceğini düşünüyorum. Bu yüzden iki uç arasındaki paslanmaz teli ben ekledim. Kendi sırtı takımlarımı klipsli fırdöndü ile kolayca bağlanabilecek şekilde hazırladım. Bu çelik tel çıkarılırsa yukarıda anlatılan gibi kullanılabilecek olan kurşun budur.

Sadece öneri olarak paylaşmak istedim.

Rastgelsin..
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Bul
BAYTAR yazdı:Bir başka başlıkta paylaşmıştım bu fotoyu ama, bir nedenle silinmiş.

Misinaya hasar vermesi yüzünden paslanmaz çelik telle modifiye ettim. Klipsli fırdöndüyle bağlanmak için hazır:

[Resim: kurunwe8.jpg]
[Resim: w320.png]

silinen bir konu bulamadık ruhan bey sanıyorum siz göndermiş oldugunu düşündünüz ama gelmedi arkadaşlara sordum sizin herhangibir yazınızı silen olmamış sistemdeki son zamanlardaki sorunların kurbanı olmuş olabilir.kolay gelsin
Bul
Rica ederim, kimseyi suçlamadım zaten, nette olağan şeyler..
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Bul
meteor yazdı:şema için teşekkürler, burgulu kurşunu bende merak ettim, birde rapala (burada sahte balıkların hepsine rapala deriz Smile ) olarak ne kullandınız ?
Orhan aslında ingilizcesi Lure dir
Bul
Hakan cizim ve anlatım için teşekkürler,burgulu bir nolu kurşun kaç gram oluyor saygılarımla rasgele.
Bornova - izmir
Bul
Paylaşım için teşekkürler Hakan abi,
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kalkan takımı balıkçı_ 15 6,503 19-01-2008, 21:52
Son Yorum: araphüso26
  eşkina takımı BALIK and OZAN 12 7,860 02-10-2006, 22:09
Son Yorum: ozoca51

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi