Yorumları: 6,298
Konuları: 143
valla takım süper,lüferler süper,biraz uğraştırsada gelen lüfer olunca değer bence,bereketli olsun.paylaşım için teşekkürler..istanbulda olmak var dı
![Sad Sad](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/sad.png)
her zaman söylüyorum valla burda fazla tanıdıkdostumuz yok.. şöyle sizler gibi organize olamıyoruz..değerini bilin valla..hepinize rastgele..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
white gull 17 yazdı:Bereketli olsun.Devamı çok olur inşallah.![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
Cümlemize Hocam Bu arada sizinde mesai başladı yeni eğitim yılı hayırlı olsun
ANTALYALI07 yazdı:valla takım süper,lüferler süper,biraz uğraştırsada gelen lüfer olunca değer bence,bereketli olsun.paylaşım için teşekkürler..istanbulda olmak var dı
her zaman söylüyorum valla burda fazla tanıdıkdostumuz yok.. şöyle sizler gibi organize olamıyoruz..değerini bilin valla..hepinize rastgele..
yetkilimizde yokki Aytekin seni istanbula tayin etsek
LeVrEkCi yazdı:benim aklıma şu geldi harun yeniköyde kaşıklı uzun olta hazırlanıp taze zatganadan kafadan kuyrukla beraber komple fleto çıkartılsa narlıda yaptıgımız gibi takım hazırlansa ve rapala at çek yapar gibi at çek yapılsa balık gelirmi.
şimdi yem dagılırmı diyorum ama yem taze olursa ve kaşık arkasına çift kanca olursa yemi tutar yavaş yavaş hafif darbeli çekilirse teknedeki olayın aynısı olur ben buna takıldım ve deniyeceğim tek sorun atınca düzgün düşmeyebilir buda biraz uğraştırır
Kuvvetli akıntıda denemek lazım az çok dip yapısını öğrendim son resimde dalgıç olanlar var tazeden dip yapısını anladım duvar dibinden takımı indirince akıntı kanala sokabilir takımı balıkta kanalda ama midyelik ve otluklar var bunlar sorun
MaVrUşGiL yazdı:Oh Oh maşallah, Allah muhabbetinizi artırsın.
Sizin adınıza sevindim. Bu zamanda güzel av.
Sağol serkan bir akşamda m.sinanda iskemle atalım
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
H.A.R.U.N yazdı:Sağol serkan bir akşamda m.sinanda iskemle atalım
Hay hay Abicim. Sen yeterki 5-6 saat öncesinden haber ver yeter. Uçar gelirim.
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
valla super haber bende en kısa zaman da maltepe bostancı arası deneyım belkı buralarada gelmıstir paylasıma tesekkurler herkese rasgele.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 966
Konuları: 69
Harun maaşallah,
Ekipte tamam,
Lüferi gördüm neşem yerine geldi,
ellerinize sağlık,,
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
balıklarda güzelmiş harun ...herkezde nasibini almış en azından lüferleri kapmışınız bereketli olsun ....manzarada harika gerçekten.....
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
İnşallah devamı bereketli olur,rasgele
Bornova - izmir