25-08-2008, 09:35
ya bu ne daha ben resimleri ekleyemeden mesajlar çoğalmış ekleyim bari
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
22-23-24 ağusto 2008 sarıyer barajı
|
25-08-2008, 09:35
ya bu ne daha ben resimleri ekleyemeden mesajlar çoğalmış ekleyim bari
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
25-08-2008, 09:39
Bereketli olsun güzel av olmuş tebrikler
![]()
25-08-2008, 09:41
hüseyin yine boğmuşsunuz balığı bereketli olsun erdeği sabırsızlıkla bekliyoruz balık garanti
nihat demişti organizasyonda sadece balık yenecek ona göre ben tavaya yağı koyarım gerisi sana kalmış hehehe saygılar arkadaşlar muhabbetiniz avınız herzaman neşeli olsun.
balığa hasret yaşamak zor
25-08-2008, 09:50
abi tebrkler çok güzel av olmuş...sazan yakalamak ayrı zevk şöyle birde irice olacak...saygılar..rastgele...
![]()
25-08-2008, 10:12
white gull 17 yazdı:Bereketli olsun güzel av olmuş tebrikler Teşekkürler hocam sağolun..
25-08-2008, 10:13
bahriyeli yazdı:hüseyin yine boğmuşsunuz balığı bereketli olsun erdeği sabırsızlıkla bekliyoruz balık garanti Artık isteyen tatlısu balığı isteyen deniz balığı yer off off yemede yanında yat..
25-08-2008, 10:30
doktor yazdı:Hüseyin abim resimler paylaşım çok güzel balıkta tutmuşsunuz daha ne denir afiyet bal şeker olsun saygılar. H.A.R.U.N yazdı:Desene araplığına arap katmışsın sen yine buza yüklenme su oda sıcaklığı olsun ama bol olsun orhanekmekci yazdı:Arabım yine sazanları götürmüşsünüz QUOTE=mariner8;124769]Bravo Huseyin bey sahane av yapmisiniz ! ![]() ![]() teşekkürler arkadaşlar sağolun harun oda sıcaklığı yokki dağ başında su bile yanıyor valla buzlar olmasa işler kötü doktorum teşekkürler orhan abi bi dahakine nasipse mutfakta kullanılan çakmaklaradan götürecem ![]() mariner ahmet reis sağolasın var olasın ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
25-08-2008, 10:37
ekibe bende katılırım inşallah bir aksilik olmasa önümüzdeki sene her şey harika gözüküyor.
25-08-2008, 11:20
.
Hüseyin, Ahmet sizlerin ve şakir ağabeyin ellerine sağlık, Tam macera olmuş,,, Kavrulduğunuz da belli,,, Rapordaki cümle çok güzel “ balık durumu : her yer balık “ İnşallah hep böyle devam eder, Bu raporlar 20 yıl sonra da okunduğunda da ,,, Hüseyin yem’e “ göce “ yazmışsın, Baktım aşurelik buğday’a karşılık geliyor, Bunu yemleme için mi kullanıyorsunuz…?
25-08-2008, 11:23
Uzunum bereketli olsun,beşinci fotonun görüntüsü denizi aratmıyor. kerevit varmış ne güzel avcılığını düşünmüyormusunuz? daha bol avlara inşallah,afiyet olsun.
![]()
Bornova - izmir
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|