Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çok Mutlu Oldum
white gull 17 yazdı:m.ali abi akşam nedim i aradık sağolsun o da bizi kırmadı.bize geldi ve tanışmış olduk.ben bir adet foto yolluyorum diğerlerini harun yolllayacakGulumseHARUN ve NEDİM...
harunun orda olduğunu bilmediğimden acaba bizden gizli organizasyonmu oldu dedim.ama güzel buluşma olmuş Alkis
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
istavritci yazdı:harunun orda olduğunu bilmediğimden acaba bizden gizli organizasyonmu oldu dedim.ama güzel buluşma olmuş Alkis
m.ali abi sizden gizli org. olur mu hiç.ama harunla ali yapıcaklar herhalde hafta sonu için şimdiden hazırlıklara başla derimAffetaman benden duymadın bakSiyirdim
Bul
white gull 17 yazdı:m.ali abi sizden gizli org. olur mu hiç.ama harunla ali yapıcaklar herhalde hafta sonu için şimdiden hazırlıklara başla derimAffetaman benden duymadın bakSiyirdim
tamam sen söylemedinGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
CoAdmin celebi yine yollarda. Smile Bizim için de bol bol eğlenin..
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Ne mutlu iyilerden olanlara
Bul
istavritci yazdı:tamam sen söylemedinGulumse
tamam anşalştık.m.ali abiSiyirdimSiyirdim
Bul
nedim seninin adına bende sevindim.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Çok teşekkür edrim Hüseyin hepinizle tanışmak için can atıyorum doğrusuRose
Bul
Murat'çım hiç kuşkun olmasın "aile" kavramı çok güzel yakışıyordu zaten.Ben de bu güzel aileye sonradan dahil olduğum için ayriyeten mutluyum.Gulumse
Bul
Çok teşekkür edrim M.Ali Abi.Hepinizi çok merak ediyorum aslında.Filiz hocam da fişek gibi maşallahHehe.Hemen fotoyu yapıştırmış sağolsunAlkis.Saygılar...
Bul
Sevgili Ahmet ve Erden Abilerim hakikaten de sanaldan gerçeğe geçişte insan biraz afallıyor ama herhalde biraz alıştım sonradan.Çok da heyecanlı bir buluşma oldu benim için.Allah'tan kalp atışlarımı duymadılarSiyirdim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Emekli oldum orhanekmekci 30 4,455 20-02-2008, 11:28
Son Yorum: yalova tatar
  bugün emekli oldum eşref sürek 34 7,872 06-09-2007, 10:00
Son Yorum: GURHAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi