Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çok Mutlu Oldum
Bu gece site yöneticilerimizden Harun , sevgili hemşehrilerim Ali Abi ve Filiz hocamızla tanışma fırsatını buldum.Gerçekten çok mutlu oldum.Bana yaşattıkları güzellikler ve verdikleri sıcaklık için kendilerine teşekkür ederimRose.İnşallah sitemizin güzel üyeleriyle de tanışmak bir gün veya bir organizasyonda nasip olur.Herkese sevgi ve saygılarımı sunarım...
Bul
senin mutluluğun bizim mutluluğumuz dostlarla sohbet hoş olmuş anlaşılanRoseAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
nedim abi artık sitede herkes heryerde beraber tam bir aile olduk . Bizde senin adına sevindik, Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
nedim abi senin adına sevindim,dostlarla güzel bir buluşma olmuş darısı başımıza inşallah..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
nedim ben anlayamadım buluştunuzmu nerde buluştunuz foto yokmu. ama birgerçek var insana arkadaşlarıyla buluşması mutluluk verir tabiki ,inan en az seninkadar bende mutlu oldumGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Nedim mutlaka mutlu olmuşsundur, şöyleki sanal ortamda konuştuğun kişiyle gerçek ortamda tanışmakve konuşmak çok güzel bir duygu, senin adına sevindim.
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
nedim senin mutluluğunu bizlerde paylaşıyoruzAlkissitemizde baki dostluklar kuruyoruz.gerek sanal,gereksede ziyeretlerimizle mutluluklarının daim olmasını dilerimSeerfAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
thunderbolt yazdı:Bu gece site yöneticilerimizden Harun , sevgili hemşehrilerim Ali Abi ve Filiz hocamızla tanışma fırsatını buldum.Gerçekten çok mutlu oldum.Bana yaşattıkları güzellikler ve verdikleri sıcaklık için kendilerine teşekkür ederimRose.İnşallah sitemizin güzel üyeleriyle de tanışmak bir gün veya bir organizasyonda nasip olur.Herkese sevgi ve saygılarımı sunarım...
nedim bizde seninle tanıştığımız için çok mutlu olduk.biraz önce harun beyleri gökçe adaya yolcu ettik,yarın da kısmetse biz de gideceğiz.Gulumse
Bul
istavritci yazdı:nedim ben anlayamadım buluştunuzmu nerde buluştunuz foto yokmu. ama birgerçek var insana arkadaşlarıyla buluşması mutluluk verir tabiki ,inan en az seninkadar bende mutlu oldumGulumse
m.ali abi akşam nedim i aradık sağolsun o da bizi kırmadı.bize geldi ve tanışmış olduk.ben bir adet foto yolluyorum diğerlerini harun yolllayacakGulumseHARUN ve NEDİM...
Bul
muhabbetiniz daim olsun güzel bir buşuşma olmuş Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Emekli oldum orhanekmekci 30 4,456 20-02-2008, 11:28
Son Yorum: yalova tatar
  bugün emekli oldum eşref sürek 34 7,873 06-09-2007, 10:00
Son Yorum: GURHAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi