Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dİkkat !!!!!!!!!!!!!!
şinasi beye geçmiş olsun,işallah kısa zamanda bulunur.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
LeVrEkCi yazdı:tevfik çalınan motor şinasi abinin motor biliyorsun daha 1 aylık sıfır motor gerçi saolsun herşeyi teknede bırakıyor hiç umurunda değil benim malıma kimse dokunmaz diyede hep konuşur durur ne yazık cuma gece yarısı gitti motor.
biran senin tekneyide göremedim eyvah dedim oda gitmiş dedim sonra baktım uzağa almışsın teneyi.
cuma gecesi 4 adet motor almışlar 1 tanesi polisin kendi motoruymuş karakola bidirmeye gittik polis bizim motor ve teknede gitti demezmi.
olay karakola bildirildi mercury e de bildirildi mercury direk tüm motor servislerine bilgi veriyormuş hemde sadece mercury değil bütün markalara emailler faxlar giiyormuş.
ben muratı aradım rica ettim siteden motor alan olursa aman dikkatli olsun diye.
motor seri no şas no gibi bilgileri 1-2 güe buraya ekleyeceğim.
ayrıca motoru bulana tekne sahibi 500 ytl ödeme yapacakmış kendiside ilan verecek sağa sola.
şerefsizler sıfır motoru götürdüler hafta sonu çok canım sıkıldı o motor takılı olmasa o teknede benim motor takılı olacaktı.gerçi kendi motorum çalınmış kadar üzüldüm daha ilk taksidini ödememiş adam yaww.
sağlık olsun ne diyim.
ilgnize teşekkürler arkadaşlar.

evet abi gerçekten çok üzücü şey.bizim tekneyi bağladığımız yazlığı görmüşsündür.belki tanıyorsundur.ferman abi var yazlığın sahibi ,iş arkadaşımızın tanıdığı çıktı, bize oraya koymamıza izin verdi aynı zamanda bağlamaya yeride var.sağol sende bakıp göz kulak olmuşsun.şinası abiye geçmiş olsun inşalllah bulunur.
Bul
şinasi beye cok gecmiş olsun ,,,,,,,,,,,,,,,,,,Snifsinf
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
geçmiş olsun ne diyelim yapılan iş çok kötü.
Bul
Geçmiş olsun, çok üzüldüm gerçekten. Benzer bir olay benimde başıma gelmişti. Arabam gitmişti. O yüzden çok üzülüyorum bu hırsızlık olaylarına.

Bu arada bir sorum olacak : Tekne ve motorlarar Sigorta yapılamıyormu? Yapılırsa şartları nasıl oluyor?
Küçük Denizde Büyük Balık mı olmak ?
Büyük Denizde Küçük Balık mı olmak ?
Bul
Geçmiş olsun.Bir söz vardır eşşeği sağlam kazığa bağla sonra Allaha emanet et.inşallah bulunur.
Bul
mrs303 yazdı:Geçmiş olsun, çok üzüldüm gerçekten. Benzer bir olay benimde başıma gelmişti. Arabam gitmişti. O yüzden çok üzülüyorum bu hırsızlık olaylarına.

Bu arada bir sorum olacak : Tekne ve motorlarar Sigorta yapılamıyormu? Yapılırsa şartları nasıl oluyor?
yok murat hocam çok araştırdım sigorta kasko olayı tekne ve motorlarda yok biz tekne sahipleri bekçi tutmayı düşünüyoruz bakalım olursa iyi olacak.sizede geçmiş olsun
Bul
Tez zamanda hırsızların bulunması dileğiyle,geçmiş olsun.
Bornova - izmir
Bul
geçmiş olsunRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
nihat geçmiş olsun işallah çıkar
*Erden tuna 1963 YALOVA