Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geçen seneden
LeVrEkCi yazdı:okadar uğraş al balığı düşür kötü oluyor oda yaww ben levreklere direk sevgili muamelesi yapıyorum önce sarılıyorum sonra doğru livara hiç tek elle tutarmıyım Gulumse
birol senin sarıyerdeki mera önü tekne kaynıyordu biraz evvel geldim işe hiç yoksa 30 tekne çapari yapıyor ama istavritemiii çinekopamı onu bilemem bilgin olsun.
bu senede bolbol karagöz getirirsin inşallah rastgele.
Şimdi kafam karıştı iyice NihatSmile istavrite okadar tekne birikmez orda. ama haftasonu birikebilirde. çinekopta olabilir. kıyıya yakınmıydılar? birde yenimahalleyi geçince gördün değilmi?
Bul
yeni mahalle ila kavak tarafı arasındaydılar duruyorlardı gezerek avlanmıyorlardı yani bende şaşırdım o kadar tekne çapari istavrit için sanmam
Bul
LeVrEkCi yazdı:yeni mahalle ila kavak tarafı arasındaydılar duruyorlardı gezerek avlanmıyorlardı yani bende şaşırdım o kadar tekne çapari istavrit için sanmam

Teşekkürler Nihat bilgiler için. pazartesi veya salı bi yoklayayım bakalım. Üsküdardaki sarıkanatlar oradan geçiyor olabilir.
Bul
balikoltasi yazdı:Teşekkürler Nihat bilgiler için. pazartesi veya salı bi yoklayayım bakalım. Üsküdardaki sarıkanatlar oradan geçiyor olabilir.
kalenderde perşembe günü çapariye çinekop geldi yanımdaki adama o nedenle çinekopların oradan geçme ihtimali çok yüksek bencede bi yokla oraları kolay gelsin şimdiden rastgele.
birde salı lodos diyor havayı bence salı yokla harunun yazılarına bakarak lodosta balık kıyılıyor anlıyorum salıyı bekle istersen hem havada ısınacakmış.rastgele.
Bul
LeVrEkCi yazdı:kalenderde perşembe günü çapariye çinekop geldi yanımdaki adama o nedenle çinekopların oradan geçme ihtimali çok yüksek bencede bi yokla oraları kolay gelsin şimdiden rastgele.
birde salı lodos diyor havayı bence salı yokla harunun yazılarına bakarak lodosta balık kıyılıyor anlıyorum salıyı bekle istersen hem havada ısınacakmış.rastgele.

Evet salı günü daha uygun gibi görünüyor. meteorolojinin sitesindeki bilgiler bu aralar pek tutmuyor gerçi.
Bul
Evet salı ve sonrası balık günüdür bu günde üsküdarda 8 adet balık almış tek kişi
Sizin dediğiniz yerlerdede mutlaka olması lazım ben o yerleri denedim çok derin ve kayalık yok dip twemiz yani kesin olması lazım Hadi Birol tek kişilik beton iskeleyi yokla bence
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Evet salı ve sonrası balık günüdür bu günde üsküdarda 8 adet balık almış tek kişi
Sizin dediğiniz yerlerdede mutlaka olması lazım ben o yerleri denedim çok derin ve kayalık yok dip twemiz yani kesin olması lazım Hadi Birol tek kişilik beton iskeleyi yokla bence
Salı günü kısmetse yoklamayı düşünüyorum. hem istavrit başlamışmı oralarda görmüş olurum. o beton iskele de güzel ama onun 80 metre solunda radarın altına doğru (üsküdardaki gibi) orada setüstü var. orasıda çok güzeldir.
oraların tek kötülüğü kanal biraz açıkta. o düşündürüyor beni.
Bul
balikoltasi yazdı:Salı günü kısmetse yoklamayı düşünüyorum. hem istavrit başlamışmı oralarda görmüş olurum. o beton iskele de güzel ama onun 80 metre solunda radarın altına doğru (üsküdardaki gibi) orada setüstü var. orasıda çok güzeldir.
oraların tek kötülüğü kanal biraz açıkta. o düşündürüyor beni.
Walla yapacağın tek şey sağlam bir 0.25 saracaksın surf kafaya full dolu önüne 0.40 şok, yapıştır açıklara birde arkana rüzgar alabilsenki zor orada
Bul
Birol inşallah bu senede devam edersin daha irilerini tutmaya..rasgele
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
birol gerçekten karagözler süper,sezondada sana bol karagözlü avlar dilerim,
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hergün bir balık Boşa geçen günlere inat. avcıhakan 14 2,473 11-07-2014, 11:21
Son Yorum: bucalıfikret
  Gecen Seneki Kolyos Avim DeLi_KuRT 15 2,573 19-03-2013, 22:57
Son Yorum: DeLi_KuRT
  unutamadıgım ve unutmayacagım gecen sene mırmırcı 27 11 2,811 03-07-2008, 21:37
Son Yorum: ANTALYALI07
  geçen sezondan sazan ve yayın avcıhakan 21 4,380 03-04-2008, 13:08
Son Yorum: avcıhakan
  emeği geçen herkese tahsinmersin 10 2,190 13-01-2007, 02:19
Son Yorum: tahsinmersin
  gecen senenin son baliklari bahri ozmen 14 2,855 05-01-2007, 08:46
Son Yorum: bahri ozmen

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi