Yorumları: 2,649
Konuları: 156
LeVrEkCi yazdı:okadar uğraş al balığı düşür kötü oluyor oda yaww ben levreklere direk sevgili muamelesi yapıyorum önce sarılıyorum sonra doğru livara hiç tek elle tutarmıyım ![Gulumse Gulumse](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/gulumse.gif)
birol senin sarıyerdeki mera önü tekne kaynıyordu biraz evvel geldim işe hiç yoksa 30 tekne çapari yapıyor ama istavritemiii çinekopamı onu bilemem bilgin olsun.
bu senede bolbol karagöz getirirsin inşallah rastgele.
Şimdi kafam karıştı iyice Nihat
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
istavrite okadar tekne birikmez orda. ama haftasonu birikebilirde. çinekopta olabilir. kıyıya yakınmıydılar? birde yenimahalleyi geçince gördün değilmi?
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yeni mahalle ila kavak tarafı arasındaydılar duruyorlardı gezerek avlanmıyorlardı yani bende şaşırdım o kadar tekne çapari istavrit için sanmam
LeVrEkCi yazdı:yeni mahalle ila kavak tarafı arasındaydılar duruyorlardı gezerek avlanmıyorlardı yani bende şaşırdım o kadar tekne çapari istavrit için sanmam
Teşekkürler Nihat bilgiler için. pazartesi veya salı bi yoklayayım bakalım. Üsküdardaki sarıkanatlar oradan geçiyor olabilir.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
balikoltasi yazdı:Teşekkürler Nihat bilgiler için. pazartesi veya salı bi yoklayayım bakalım. Üsküdardaki sarıkanatlar oradan geçiyor olabilir.
kalenderde perşembe günü çapariye çinekop geldi yanımdaki adama o nedenle çinekopların oradan geçme ihtimali çok yüksek bencede bi yokla oraları kolay gelsin şimdiden rastgele.
birde salı lodos diyor havayı bence salı yokla harunun yazılarına bakarak lodosta balık kıyılıyor anlıyorum salıyı bekle istersen hem havada ısınacakmış.rastgele.
LeVrEkCi yazdı:kalenderde perşembe günü çapariye çinekop geldi yanımdaki adama o nedenle çinekopların oradan geçme ihtimali çok yüksek bencede bi yokla oraları kolay gelsin şimdiden rastgele.
birde salı lodos diyor havayı bence salı yokla harunun yazılarına bakarak lodosta balık kıyılıyor anlıyorum salıyı bekle istersen hem havada ısınacakmış.rastgele.
Evet salı günü daha uygun gibi görünüyor. meteorolojinin sitesindeki bilgiler bu aralar pek tutmuyor gerçi.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Evet salı ve sonrası balık günüdür bu günde üsküdarda 8 adet balık almış tek kişi
Sizin dediğiniz yerlerdede mutlaka olması lazım ben o yerleri denedim çok derin ve kayalık yok dip twemiz yani kesin olması lazım Hadi Birol tek kişilik beton iskeleyi yokla bence
28-04-2008, 00:29
(Son Düzenleme: 28-04-2008, 00:36, Düzenleyen: balıkoltası.)
H.A.R.U.N yazdı:Evet salı ve sonrası balık günüdür bu günde üsküdarda 8 adet balık almış tek kişi
Sizin dediğiniz yerlerdede mutlaka olması lazım ben o yerleri denedim çok derin ve kayalık yok dip twemiz yani kesin olması lazım Hadi Birol tek kişilik beton iskeleyi yokla bence
Salı günü kısmetse yoklamayı düşünüyorum. hem istavrit başlamışmı oralarda görmüş olurum. o beton iskele de güzel ama onun 80 metre solunda radarın altına doğru (üsküdardaki gibi) orada setüstü var. orasıda çok güzeldir.
oraların tek kötülüğü kanal biraz açıkta. o düşündürüyor beni.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
balikoltasi yazdı:Salı günü kısmetse yoklamayı düşünüyorum. hem istavrit başlamışmı oralarda görmüş olurum. o beton iskele de güzel ama onun 80 metre solunda radarın altına doğru (üsküdardaki gibi) orada setüstü var. orasıda çok güzeldir.
oraların tek kötülüğü kanal biraz açıkta. o düşündürüyor beni.
Walla yapacağın tek şey sağlam bir 0.25 saracaksın surf kafaya full dolu önüne 0.40 şok, yapıştır açıklara birde arkana rüzgar alabilsenki zor orada
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Birol inşallah bu senede devam edersin daha irilerini tutmaya..rasgele
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
birol gerçekten karagözler süper,sezondada sana bol karagözlü avlar dilerim,
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>