Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yaban Tv Ve Bİz
LeVrEkCi yazdı:ya erdem senden bişey rica etsem bi konu açsan bi yazı yazsan isteyen o yazıyı oradan alıp emaille faxla gönderse hem kanala hem gerekli mercilere bak el altında olunca herkes nasıl kopyala yapıştır yapıyor.
anladın sen onuu!
nereye ne gönderilecek sen el göz ol bize yani.
abi bu konuda daha önce yazmıştım RTÜK'ün direk telefonu ve internetten mail ile şikayetlerimizi bildirebileceğimizi.KKGM söz konusu yayın kuruluşu olduğu için karışamıyor Rtük'e şikayet edeceksiniz diyor.Bne rtükü bir kaç kere aradım bir kerede mail attım

Rtük için:http://www.rtuk.org.tr sitesinde görüş ve öneri bölümü var hemen üst sol tarafda buradan mail yolu ile
gene rtuk için:4441178 rtük iletişim merkezi

gazete konusundada ne kadar çok mail yollanırsa sanırım o kadar destek görecektir

gazetede konuyu yayınlayan yazar mehmet güler'e tekrar teşekkür edip onun mail adresini veriyorum mguler@gazetevatan.com

buda benim mailim yayınlandığı internet linki bunun üzerinde değişiklik yapılabilir ben yayınlanmaz diye baştansağma yazdım

http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp...=4&wid=132
Bul
yaban tv hakkında yayınlamış olduğunuz yazı için öncelikle size ve gazetenize sonsuz teşekkür ediyorum.sanal ortamda büyük bir gurup olarak forum ortamında doğa hakkında hergün yazışıp paylaşım yapıyoruz,amacımız 37/2 sirkülere uygun av yapılmasını sağlamak bilmeyenlere öğretmek uygulatmak.bizler bunu yapmaya çalışırken yaban tv hergün sirkülere doğaya aykırı avlarını tüm kuralları hiçe sayarak yayın yapmakta ve buna kimse engel olamamaktadır.
biz www.amatorbalikci.net forum sitesi üyeleri olarak yaban tv seyretmiyoruz ve orada yayınlanan çoğu balıkçılık yöntemlerinin yasak av olduğunu tüm kamuoyuna duyurmak istiyoruz.nihat AYDIN

yazdım ve gönderdim diğer kurumlarada yazmaya devam teşekkürler.
Bul
Biraz önce bir mesaj geldi.İsmi lazım değil yaban tvnin sözde sponsorluğu altında organizasyonları yayınlanıyor.Hatta bunun için kanala kamera felan hediye etmişler öyle duydum.Ne kadar ayıp birşey.Bu forumda benim bu gazetede çıkan mailim söz konusu olmuş.Modlardan birisi utanmadan sıkılmadan şu cümleyi kurmuş.

Kanalın düzelmesi için biz çalışıyoruz.Düzelince onlar (yani bizler) biz yaptık diyecekler.

Yav kardeşim bu kanal hakkında eleştiriler hangi forumda siliniyor sizde
Eleştirene neden yazıyorsun bir daha yazma nerede deniyor sizde
Bu perhiz ne lahana turşusu ahlak sukut etmiş gitmiş ne diyeyim.Sanki bizim kanaldan menfaatimiz var.
Bul
erdem bizler kimse tarafından reklamla sponsorlukla kandırılamayız kandırılanlar utansın biz doğru bildiğimiz yoldan şaşmayalım gerisi boş hikaye sıkma canını elbet doğrular ve iyiler kazanacaktır.
iyiler herzaman kazanır.
Bul
haa bide şu var o kanal düzelsede bunu direk sen yapsanda ben zannetmiyorum ben yaptım demessin ben yapsam içim rahat eder o kadar kimseye bişey anlatmaya kanıtlamaya ihtiyacımız yok bizler burada bilgi paylaşmak için bulunuyoruz dost kazanmak için bulunuyoruz. bişeyler kanıtlamak için değil yani.bırak kim ne düşünürse düşünsün.
bir yazıda yazmıştım hatta konu açmıştım:
1.si sirküler aykırı avlara izin veren siteler var biz hariç ben bir site daha görmedim buyurun gezelim bakalım sirkülere aykırı avlara alkış tutuluyor her sitede.
2.si alıntı izni olmadan alıntı yapılan sitelerde konulara yorum yazılıyor bu emeğe saygısızlıkmı değilmi??
biz burada kesinlikle bunlara izin vermedik vermeyeceğizde kesinlikle ödün yok taviz yok her açılan konuya bakıp tartışıp gereken önlemi alıyoruz gerekirse o konuları kapatıp siliyoruz.
önce insana ve doğaya saygı.
Bul
LeVrEkCi yazdı:haa bide şu var o kanal düzelsede bunu direk sen yapsanda ben zannetmiyorum ben yaptım demessin ben yapsam içim rahat eder o kadar kimseye bişey anlatmaya kanıtlamaya ihtiyacımız yok bizler burada bilgi paylaşmak için bulunuyoruz dost kazanmak için bulunuyoruz. bişeyler kanıtlamak için değil yani.bırak kim ne düşünürse düşünsün.
bir yazıda yazmıştım hatta konu açmıştım:
1.si sirküler aykırı avlara izin veren siteler var biz hariç ben bir site daha görmedim buyurun gezelim bakalım sirkülere aykırı avlara alkış tutuluyor her sitede.
2.si alıntı izni olmadan alıntı yapılan sitelerde konulara yorum yazılıyor bu emeğe saygısızlıkmı değilmi??
biz burada kesinlikle bunlara izin vermedik vermeyeceğizde kesinlikle ödün yok taviz yok her açılan konuya bakıp tartışıp gereken önlemi alıyoruz gerekirse o konuları kapatıp siliyoruz.
önce insana ve doğaya saygı.
abi ben yaptım diye birşey yok biz yaptık hepimizin amacı yasal şekilde doğaya zarar vermeden balık tutmak.Bunlar biz yapacağız onlar yaptık diyecek(biz) diyor
Bul
ederiz erdem abi
Bul
mguler@gazetevatan.com
bu adrese herkes site üyemiz olsun olmasın kampanya başlatıp mail yolu ile amatör balıkçı lığımızı ortaya koyalım ilk adım bu olsun kanal kötülemek için değil arkadaşlar bizler amatör balıkçı olarak sirkülere uyuyoruz herkesinde uymasını bekliyoruz diye buda bir fikir dir ama aklına daha güzel fikirler gelenler burada beyan edebilir ve sonunda oluşacak beyan üzerinden hareket ederiz
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
unuttum erdem göstermiş olduğun duyarlılığa ve harcadığın emeğe teşekkürler
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Türkiye'nin tek sayılabilecek belgesel kanalı. en çok bizlerin seyretmesi gerekirken yayınlarından dolayı negatif puanlar almış durumda. benim uydudan çıkalı bir yıl oldu. şimdi tekrar yükleyeceğim. umarım Erdem'in duyarlılığına biraz önem verilir. vermeseler bile ülkemizde hiç mi duyarlı insan yok, bu konuda hassasiyetlerini belirterek ikaz edecek. şayet yoksa biz site olarak Erdemi destekleyelim ve baskı ve ikazlarla bizler durumu düzelttirmeye çalışalam. Hadiyin arkadaşlar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yaban tv ye tepki araphüso26 43 6,903 15-07-2009, 00:53
Son Yorum: araphüso26
  Yaban Tv Eşkiya Hunter 19 2,807 01-09-2007, 20:47
Son Yorum: albatrossdeniz
  yaban tv hk. mudanya 20 4,342 09-01-2007, 12:00
Son Yorum: derhan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi