Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adapazarı daveti
araphüso26 yazdı:harikasınız allah muhabbetimizi bozmasın dargınlarda ii valla balıklar temizlenmiş köfteler pişmiş resimlerde öyle yalnız resimlerdeki manzara bizim taraflara epeyce benzio nede olsa aynı suyun devamı sevgilerimle eskişehirede beklerim heehehhhRose

sen balıktan haber ver muhabet zaten bizim işimiz.sevgiler.
Bul
muhabbet ortam şahane balık ta var daha ne olsun sizleri tebrik ederim helal olsun güzel ortam yapmışsınız saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
tebrikler çok güzel gün geçirdiğiniz resimlerden belli allah neşenizi muhabbetinizi artırsın resimler harika elinize sağlık rastgele...
Bul
erol abi en kötü gününüz böyle olsun,hem piknik,hem balıkavı,valla süper olmuş,muhabbetiniz bol olsun...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
sabah 03,30 çıktığımız kadıköyden tuzlada oturan arkadaşımız serpmeci muratıda aldıktan sonra ver elini adapazarı saat 05,30 da bizi sabahın o saatinde bekleyen murat ve arkadaşı hakan kardeşime çok çok teşekkür ediyorum.her şeyi ile güzel bir gün geçirdik.tatlı su balığı harikaydı ve tam yeme mevsimiydi tam yağlanmış.yakalyıp yemenizi tavsiye ederim.gezmek görmek değerli arkadaşlarımızla dahada güzel bir şekilde tanışmak çok güzel.ben murata ve hakana tekrar tekrar teşekkür ederim.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
ooooo sayın balıkçılarım muhabbet şahane düzce yoluna pusu atmışsınız balıkta güzel muratada selam ve saygılar bende ayda bir geçerim o yollardan.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Sizleri kutlarım dostlar, nefis doğa, balıkavı, muhabbet,yeni dostluklar..Gerçekten imrenilecek görüntüler.En kötü gününüz böyle olsun arkadaşlar.İşte forumumuzun en önemli özelliklerinden biri ; sadece av raporlarını değil arkadaşlığı ve dostluğu da paylaşıyoruz..Alkis
Bul
orada insan yorulurmu erol abi yorulmaz tabii.gerçekten harika olmuş organizasyon için süper yerler daha ne arıyoruz ki yatılı organizasyon yeri belli işte.
Bul
yalova tatar yazdı:ooooo sayın balıkçılarım muhabbet şahane düzce yoluna pusu atmışsınız balıkta güzel muratada selam ve saygılar bende ayda bir geçerim o yollardan.
Sayın balıkçım Düzce'ye geçmek için Adapazarı'ndan geçmek zorundasın, buradan geçipte beni ziyaret etmiyorsun ya sana helal olsun. Bir genel aramada seni alırsalar yanıma getirirler bende seni tanımam haberin olsun.
Bul
muhabbetiniz bol olsun ne güzel yapmışsınız..umarım biraz olsun stresinizi atmışsınızdır..size takılmam lazım bende daraldım artık..benide arayın biryere giderken..saygılar..rastgele
Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hafta sonu adapazari istavritci 37 5,479 09-08-2008, 14:48
Son Yorum: orhanekmekci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi