18-03-2008, 10:56
hafta sonu adapazarı gezisi tam bir doğa güzeliği oldu .bu doğa güzeliğini değerlendire bildiğimiz kadarıyla değerlendirdik ve insan yorulmazmı hiç yorulmadık valla resimlerle baş başa bırakıyorum sizi.
adapazarı daveti
|
18-03-2008, 10:56
hafta sonu adapazarı gezisi tam bir doğa güzeliği oldu .bu doğa güzeliğini değerlendire bildiğimiz kadarıyla değerlendirdik ve insan yorulmazmı hiç yorulmadık valla resimlerle baş başa bırakıyorum sizi.
18-03-2008, 10:58
yorgunluğu atmışınız erol abi mangal doğa sohbet.. balık yoktu galiba
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
18-03-2008, 11:01
(Son Düzenleme: 18-03-2008, 11:06, Düzenleyen: fotokopici.)
fish or die yazdı:yorgunluğu atmışınız erol abi mangal doğa sohbet.. balık yoktu galiba balık varda resimlerin hepsini koyamadım daha.
18-03-2008, 11:15
Kıskandıracak görüntüler, tebrik ederim çok güzel bir iş yapmışsınız. Paylaşım için de ayrıca teşekkürler.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI ![]() Ne mutlu iyilerden olanlara
18-03-2008, 11:16
vay erol abicim yine kadroyu kurmuşunuz adapazarı çıkarması güzel olmuş
valla helal olsun resimler ortam muhabbet süper görünüyor bıyıklı lezzetli olur hani evliya çelebi gibisiniz vesselam teşekkürler paylaşım için selamlar.
balığa hasret yaşamak zor
18-03-2008, 11:18
Fotokopici Erol Abime, İstavritçi Mehmet Ali abime ve Serpmeci Murat abime çok teşekkürler güzel bir sohbet, muhabbet imkanı buldum kendileri ile. ne yazıkki köfte yapmak zorunda kaldık, ama önümüzdeki günlerde umarım turna ve yayınlı fotoğraflarla da muhabbet imkanı buluruz.
18-03-2008, 11:22
murataydın yazdı:Fotokopici Erol Abime, İstavritçi Mehmet Ali abime ve Serpmeci Murat abime çok teşekkürler güzel bir sohbet, muhabbet imkanı buldum kendileri ile. ne yazıkki köfte yapmak zorunda kaldık, ama önümüzdeki günlerde umarım turna ve yayınlı fotoğraflarla da muhabbet imkanı buluruz. bizde size teşekkür ederiz.herşey güzeldi.
18-03-2008, 11:34
Eh yine görüyoruz ki bu da sitemizin güzelliği. Güzel insanları buluşturan nadide sitemiz.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI ![]() Ne mutlu iyilerden olanlara
18-03-2008, 11:35
harikasınız allah muhabbetimizi bozmasın dargınlarda ii valla balıklar temizlenmiş köfteler pişmiş resimlerde öyle yalnız resimlerdeki manzara bizim taraflara epeyce benzio nede olsa aynı suyun devamı sevgilerimle eskişehirede beklerim heehehhh
![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hafta sonu adapazari | istavritci | 37 | 5,479 |