H.A.R.U.N yazdı:Arkadaşlar havalar müsade etmişde güzel bir gün geçirmişsiniz hani balıklar ne tuttunuz kılçığını gösterseniz anlarız ne olduğunu bazen düşünürüm Mehmet reis niye ereğliden ev almış dire acaba meranın etkisi olmuşmudur diye yani mera için ev aldıysa Mehmet reisin narlıyada hayran kalmış olacağını düşünüyorum Mehmet reis evet abi aklından geçeni uygulamaya koy bence
narlı balık ve iki şehrin ortasında köy hayatı bir elini atsan istanbul diğeri Bursa
Ne mutlu misafire ne mutlu onu ağırlayabilene ne mutlu bu sıcaklığı yaşayabilene ne mutluki arkadaşlığın dostluğun tutkunun ne olduğunu bilene anlayabilene tabii anlamayana davul zurna az
harun eregliden ev almasında mutlaka balık olmasının etkisi de var ama asıl sebebi 78 yılında orada başka ev olmayışı ileriyi düşünmesi olmuş sanıyorum. çayelinde deiz kenarında baıkçı bir babanın oglu ancak orada huzurlu olabilir.
narlı konusuna gelince aynen dedigin gibi emeklilik için tam ideal bir yer dedi gün boyu babam.
sanki yanımızdaymışsın ve bizi duymuşsun gibi burada yaşanır muhabbeti yaptı.ama tabiiki köyün güzel oluşu ve balıkçılıgın çok kolay yapılması açısından ideal yoksa ereglide istanbula yakınlıgı ve balık bollugu açısından cazip,tek sorun kışın yaşanmaz bizim orada.
bu arada babam tabiiki levrek,lüfer sevdasıyla olta attı olta atacagını bile bilmiyordu aslında oraya gittik çay içer gezer döneriz diye saolsun gürhan tekneyi hazırlamış bile biz gitmeden.
bu gidişte baya bi arkadaşla tanışmışta oldum güzelde oldu.hepsine sonsuz teşekkürler.
harun kıyıda balık satan adamın buzdolabından havuzunda lüferler vardı ve sabah erken tutulmuş biz döndükten sonrada gürhanla konuştum lüfer tutmuşlar.
izmarit ispari zaten çok bol tutmuş diger 3 dost ve murseller bizdede birkaçtane vardı.