Yorumları: 879
Konuları: 28
H.A.R.U.N yazdı:Serdar insanın son noktası yoktur bence yol almalı devamlı ve yol alırken şükretmesini bilmeli bu şükür nokta koymak şeklinde değilde duruma şükür olmalı senin dediğin kısım beynen kendini emekli etmiş insanlar onlarada ne diyelimki kendi yaradılış yapıları
evet demek istediğim buydu işte "yol alırken şükretmesini bilmeli ve yol almaya devam etmeli". çok kısa da olsa gayet güzel özetliyor. sağol harun bey.
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
tamamen katılıyorum tabiki hamd etmeyi şükretmeyi bilmeliyiz ama kaderimizide birazda kendimiz belirlemeliyiz.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
evet zakir abi ortamları ve kişileri olduğu gibi kabul etmek lazım çok haklısın
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Biz toplum olarak hiç bir zaman Batı kadar para hırsı ile yaşamadık.
Mesela Batının yaptığı gibi Elmas madenleriyle dolu Afrika kıtasında ki ülkeleri tamamen ele geçirebilmek için Son 20 yılda 25 milyon insanı öldürmedik.
Ama Japonya gibi sömürmeden de gelişebilirdik. Şükretmeyi de unutmayarak tabi.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Yorumları: 941
Konuları: 69
şükretmekle yetinmek. ayrı şeyler. bizler bu günümüze şükrederken. yarınlarımız için ne yaptığımızında muhakemesini. ve de gerekli icraatini yapmalıyız.. nedenmi. torunlarımızdan. azar işitmemek için..
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Boğaziçi yazdı:Biz toplum olarak hiç bir zaman Batı kadar para hırsı ile yaşamadık.
Mesela Batının yaptığı gibi Elmas madenleriyle dolu Afrika kıtasında ki ülkeleri tamamen ele geçirebilmek için Son 20 yılda 25 milyon insanı öldürmedik.
Ama Japonya gibi sömürmeden de gelişebilirdik. Şükretmeyi de unutmayarak tabi.
''Batılılar geldiklerinde ellerinde incil bizimse topraklarımız ve sade bir yaşamımız vardı. Bize bunu okumamızı ve gözlerimizi kapatarak şükretmemizi öğrettiler. Gözlerimizi açtığımızda bizim elimizde incil onlarda ise topraklarımız vardı'' şimdi adını hatırlamadığım Kenya devlet başkanının sözüdür. Tabiiki şükretmeden olmaz. Ama Allah bize çalışıp yorulmamızı ve farkındalıklarla dolu bir yaşamı emreder.
Yorumları: 500
Konuları: 45
Hepinize çok teşekkür ederim.Konuyu enine boyuna öyle güzel dağıttınızki.Sizlerin varlığına ben kendi adıma Şükretmeyipte ne yapayım.İyiki varsınız allah hepinizden razı olsun bol şanslar.Bir konu ancak bu kadar tartışılır.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
balıkcızakir yazdı:Hepinize çok teşekkür ederim.Konuyu enine boyuna öyle güzel dağıttınızki.Sizlerin varlığına ben kendi adıma Şükretmeyipte ne yapayım.İyiki varsınız allah hepinizden razı olsun bol şanslar.Bir konu ancak bu kadar tartışılır.
Zakir bey biraz açarmsınız konu dağılmışmı oldu başka mecralaramı yönelmiş oldu
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Evet bu söz hakikaten de düşünmeye değer.İnanç Allah ile kul arasında olabilir ancak.Başkaları bunun arasına girmeye çalışıyorsa çok dikkatli olmak lazım.Sevgiler...
Yorumları: 500
Konuları: 45
H.A.R.U.N yazdı:Zakir bey biraz açarmsınız konu dağılmışmı oldu başka mecralaramı yönelmiş oldu
Harun beni yine yanlış anladınız.Bu kadar duygusal olmasak.Ben hakikaten konuya siz ve tüm arkadaşlarımın verdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ettim.Hepsi bu kadar.Şayet yanlış anlaşıldıysam bilemiyorum ne diyeceğimi