29-02-2008, 20:02
rauf abi videolara degişik isimler koyarsan karıştırmayız ben bu konuyu diger konu sandım bir baktım yeniymiş.avcılık çok güzel geçmiş çıkrık süper sen zaten maşallah süpersin bereketli olsun afiyet olsun
CIKRIK ile Derin su avı(video)
|
29-02-2008, 20:02
rauf abi videolara degişik isimler koyarsan karıştırmayız ben bu konuyu diger konu sandım bir baktım yeniymiş.avcılık çok güzel geçmiş çıkrık süper sen zaten maşallah süpersin bereketli olsun afiyet olsun
29-02-2008, 20:52
rauf abi tekrar tebrik ederim süper bi icat valla balıklarda canavar harika balıkların gözleri o kadar büyükmü yoksa basınçtanmı dışarı fırlamış sen bu makinenin patentini ciddi ciddi almayıda düşün ellerine sağlık
![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
29-02-2008, 21:57
LeVrEkCi yazdı:rauf abi videolara degişik isimler koyarsan karıştırmayız ben bu konuyu diger konu sandım bir baktım yeniymiş.avcılık çok güzel geçmiş çıkrık süper sen zaten maşallah süpersin bereketli olsun afiyet olsunHaklısın bu konunun başlığını artık değiştiremeyiz dimi neyse bir dahaki sefere selamlar.
29-02-2008, 22:01
araphüso26 yazdı:rauf abi tekrar tebrik ederim süper bi icat valla balıklarda canavar harika balıkların gözleri o kadar büyükmü yoksa basınçtanmı dışarı fırlamış sen bu makinenin patentini ciddi ciddi almayıda düşün ellerine sağlıkEvet kardeşim bu balıkların gözleri diğer hem cinslerine nazaran daha büyük ama dışarı fırlaması 200 metredeki basınctan hemen kurtulamasından hava kesesi şişiyor bağzan gözleri bile dışarı cıkıyor.Patent almak kolay değil milyonlar istiyorlar zor iş.
29-02-2008, 22:04
kozmikbalıkçı yazdı:Rauf abi ellerine kollarına sağlık olsun muhteşem bi makina olmuş.Bende babadan kalma yöntemlerle avlanmayı seviyorum.Kamışla avlan deseler üstüne para verseler kullanmam parmaklarım o tıkırdamayı hissetmeliki bende balık tuttuğumu hissedeyim.Balığın vuruşundan ne olduğunu tahmin etmeye çalışmak bile balık gelene kadarki o kısa süreye adrenalin katmaya yetiyor.SaygılarımlaHaklısın kemal bilhassa teknede keteze de el oltası daha zevkli ama kıyı avcılığında kamışın yeri ayrı oda bir gercek selamlar.
29-02-2008, 22:07
ozoca51 yazdı:çıkrık gerçekten çok güzel olmuş.denizde dip avı yapmak için gerekli hale geldi.Özgür bu balıklar özel ![]() ![]()
01-03-2008, 01:27
Rauf abi bana bi tane kamış geldi hediye kıyıda kullanmaya başladım ama hali hazırda alışamadığım kamış sanırım hiç kaliteli bir şey değilöiş sanırım 3.ncü kullanışımdı kırdım ben zevk için yapıyorum bu işi o yüzden sanırım bir daha kamış kullanmam.Zahmetli iş abi ona ayrıca kafa yormak istiyo her iş dışardan kolay gelir insana ama içine girdikçe bu balıkçılık olayı o kadar dallanıp budaklanıyoki ben her geçen gün yeni birşeyler öğreniyorum ama takdir edersin ki teorikte değil pratikte öğrenir insan.biraz zorluk çekiyorum bu yüzden.Cmrts mnvgttan çıkıyoruz.bakalım kısmet belki ilerleyen zamanlarda alanyaya uğrarım sana bi kahve ısmarlarım.tanışmak isterim.
Saygılarımla..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A▒
01-03-2008, 08:26
kozmikbalıkçı yazdı:Rauf abi bana bi tane kamış geldi hediye kıyıda kullanmaya başladım ama hali hazırda alışamadığım kamış sanırım hiç kaliteli bir şey değilöiş sanırım 3.ncü kullanışımdı kırdım ben zevk için yapıyorum bu işi o yüzden sanırım bir daha kamış kullanmam.Zahmetli iş abi ona ayrıca kafa yormak istiyo her iş dışardan kolay gelir insana ama içine girdikçe bu balıkçılık olayı o kadar dallanıp budaklanıyoki ben her geçen gün yeni birşeyler öğreniyorum ama takdir edersin ki teorikte değil pratikte öğrenir insan.biraz zorluk çekiyorum bu yüzden.Cmrts mnvgttan çıkıyoruz.bakalım kısmet belki ilerleyen zamanlarda alanyaya uğrarım sana bi kahve ısmarlarım.tanışmak isterim.İnşallah kemal beklerim.Şimdi her işin bir bileni bir tekniği var kemal mühim olan ilgilendiğin konuda doğru bir bilen ile karşılaşman ve ondan gerekli doğru bilgileri edenmen.nasılsa her iğne her misina veya her yemin değişik balıklar icin uygulanıyorsa kamışlarda öğledir.cok basit olarak örnek vereyim tekneden keteze icin başka,sırtı veyeya rapala icinbaşka sahilden oltayı uzağa atmak icin daha başka tatlı suda kullanılanlar icinse daha başka kamışlar kullanılıyor.birde güneşli havalarda kullandığınız kamış ile yağmurlu şimşek cakan bir havada bile kullanıcağınız kamışlar değişiklik gösterir.bunun icin eğer kıyıdan balık avlıyacaksanız bunu iyi bilrn ustanın tavsiyesine uymanız gerekiyor başka yolu yok.ben bu mesajı yazarken siz balıkta olucaksınız bol şans ve rastgelsin diyorum.
01-03-2008, 10:53
Rauf abi çok güzel bir çıkrık gördüğüm kadarıyla oldukcada rahat çalışıyor derin suda gerekli yoksa 250 metre misinayı sandalın içine çekmek epey yorar insanı kesin seneye bunun motorlusunu yaparsın güzelde balık yakalamışsın ellerine sağlık rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
01-03-2008, 19:08
eşref sürek yazdı:Rauf abi çok güzel bir çıkrık gördüğüm kadarıyla oldukcada rahat çalışıyor derin suda gerekli yoksa 250 metre misinayı sandalın içine çekmek epey yorar insanı kesin seneye bunun motorlusunu yaparsın güzelde balık yakalamışsın ellerine sağlık rastgeleEşref hemşerim teşekkürler darısı senin başına rastgelsin selamlar. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
08.03.2009 SOĞANLI, ÖZKÖPRÜ SAZAN AVIMIZ(video ve resim) | alperburdur | 38 | 6,996 |
02-10-2012, 09:37 Son Yorum: turna |
|
DERİN suda 11 saat! | rauf | 15 | 3,019 |
13-06-2012, 16:59 Son Yorum: rauf |
|
Alanyada Yazılı orkinos palazı avı(maziden bir video) | rauf | 33 | 5,581 |
17-01-2012, 23:38 Son Yorum: LeVrEkCi |
|
SENENİN SON AVI!(video) | rauf | 15 | 3,085 |
30-12-2011, 21:57 Son Yorum: turna |
|
MORİNA BALIĞI Avı (Video) | rauf | 24 | 7,768 |