Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CIKRIK ile Derin su avı(video)
rauf abi videolara degişik isimler koyarsan karıştırmayız ben bu konuyu diger konu sandım bir baktım yeniymiş.avcılık çok güzel geçmiş çıkrık süper sen zaten maşallah süpersin bereketli olsun afiyet olsun
Bul
rauf abi tekrar tebrik ederim süper bi icat valla balıklarda canavar harika balıkların gözleri o kadar büyükmü yoksa basınçtanmı dışarı fırlamış sen bu makinenin patentini ciddi ciddi almayıda düşün ellerine sağlıkRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
LeVrEkCi yazdı:rauf abi videolara degişik isimler koyarsan karıştırmayız ben bu konuyu diger konu sandım bir baktım yeniymiş.avcılık çok güzel geçmiş çıkrık süper sen zaten maşallah süpersin bereketli olsun afiyet olsun
Haklısın bu konunun başlığını artık değiştiremeyiz dimi neyse bir dahaki sefere selamlar.
araphüso26 yazdı:rauf abi tekrar tebrik ederim süper bi icat valla balıklarda canavar harika balıkların gözleri o kadar büyükmü yoksa basınçtanmı dışarı fırlamış sen bu makinenin patentini ciddi ciddi almayıda düşün ellerine sağlıkRose
Evet kardeşim bu balıkların gözleri diğer hem cinslerine nazaran daha büyük ama dışarı fırlaması 200 metredeki basınctan hemen kurtulamasından hava kesesi şişiyor bağzan gözleri bile dışarı cıkıyor.Patent almak kolay değil milyonlar istiyorlar zor iş.
kozmikbalıkçı yazdı:Rauf abi ellerine kollarına sağlık olsun muhteşem bi makina olmuş.Bende babadan kalma yöntemlerle avlanmayı seviyorum.Kamışla avlan deseler üstüne para verseler kullanmam parmaklarım o tıkırdamayı hissetmeliki bende balık tuttuğumu hissedeyim.Balığın vuruşundan ne olduğunu tahmin etmeye çalışmak bile balık gelene kadarki o kısa süreye adrenalin katmaya yetiyor.Saygılarımla
Haklısın kemal bilhassa teknede keteze de el oltası daha zevkli ama kıyı avcılığında kamışın yeri ayrı oda bir gercek selamlar.
ozoca51 yazdı:çıkrık gerçekten çok güzel olmuş.denizde dip avı yapmak için gerekli hale geldi.
yalnız yemi değiştirmişsin rauf abi.tavuk kullanıyordun önce.
Özgür bu balıklar özelSmileyem istiyor hatta bida sefere sülünez bile kullanabilirimWinkZaten artık kıyı veya sığ su avcılığını mecburen bıraktık bilhassa yemli avlanmayı zira artık balon balıkları rahat bırakmıyor selamlar.
Rauf abi bana bi tane kamış geldi hediye kıyıda kullanmaya başladım ama hali hazırda alışamadığım kamış sanırım hiç kaliteli bir şey değilöiş sanırım 3.ncü kullanışımdı kırdım ben zevk için yapıyorum bu işi o yüzden sanırım bir daha kamış kullanmam.Zahmetli iş abi ona ayrıca kafa yormak istiyo her iş dışardan kolay gelir insana ama içine girdikçe bu balıkçılık olayı o kadar dallanıp budaklanıyoki ben her geçen gün yeni birşeyler öğreniyorum ama takdir edersin ki teorikte değil pratikte öğrenir insan.biraz zorluk çekiyorum bu yüzden.Cmrts mnvgttan çıkıyoruz.bakalım kısmet belki ilerleyen zamanlarda alanyaya uğrarım sana bi kahve ısmarlarım.tanışmak isterim.
Saygılarımla..
ANTALYA
Bul
kozmikbalıkçı yazdı:Rauf abi bana bi tane kamış geldi hediye kıyıda kullanmaya başladım ama hali hazırda alışamadığım kamış sanırım hiç kaliteli bir şey değilöiş sanırım 3.ncü kullanışımdı kırdım ben zevk için yapıyorum bu işi o yüzden sanırım bir daha kamış kullanmam.Zahmetli iş abi ona ayrıca kafa yormak istiyo her iş dışardan kolay gelir insana ama içine girdikçe bu balıkçılık olayı o kadar dallanıp budaklanıyoki ben her geçen gün yeni birşeyler öğreniyorum ama takdir edersin ki teorikte değil pratikte öğrenir insan.biraz zorluk çekiyorum bu yüzden.Cmrts mnvgttan çıkıyoruz.bakalım kısmet belki ilerleyen zamanlarda alanyaya uğrarım sana bi kahve ısmarlarım.tanışmak isterim.
Saygılarımla..
İnşallah kemal beklerim.Şimdi her işin bir bileni bir tekniği var kemal mühim olan ilgilendiğin konuda doğru bir bilen ile karşılaşman ve ondan gerekli doğru bilgileri edenmen.nasılsa her iğne her misina veya her yemin değişik balıklar icin uygulanıyorsa kamışlarda öğledir.cok basit olarak örnek vereyim tekneden keteze icin başka,sırtı veyeya rapala icinbaşka sahilden oltayı uzağa atmak icin daha başka tatlı suda kullanılanlar icinse daha başka kamışlar kullanılıyor.birde güneşli havalarda kullandığınız kamış ile yağmurlu şimşek cakan bir havada bile kullanıcağınız kamışlar değişiklik gösterir.bunun icin eğer kıyıdan balık avlıyacaksanız bunu iyi bilrn ustanın tavsiyesine uymanız gerekiyor başka yolu yok.ben bu mesajı yazarken siz balıkta olucaksınız bol şans ve rastgelsin diyorum.
Rauf abi çok güzel bir çıkrık gördüğüm kadarıyla oldukcada rahat çalışıyor derin suda gerekli yoksa 250 metre misinayı sandalın içine çekmek epey yorar insanı kesin seneye bunun motorlusunu yaparsın güzelde balık yakalamışsın ellerine sağlık rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
eşref sürek yazdı:Rauf abi çok güzel bir çıkrık gördüğüm kadarıyla oldukcada rahat çalışıyor derin suda gerekli yoksa 250 metre misinayı sandalın içine çekmek epey yorar insanı kesin seneye bunun motorlusunu yaparsın güzelde balık yakalamışsın ellerine sağlık rastgele
Eşref hemşerim teşekkürler darısı senin başına rastgelsin selamlar.Smile

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  08.03.2009 SOĞANLI, ÖZKÖPRÜ SAZAN AVIMIZ(video ve resim) alperburdur 38 6,996 02-10-2012, 09:37
Son Yorum: turna
  DERİN suda 11 saat! rauf 15 3,019 13-06-2012, 16:59
Son Yorum: rauf
  Alanyada Yazılı orkinos palazı avı(maziden bir video) rauf 33 5,581 17-01-2012, 23:38
Son Yorum: LeVrEkCi
  SENENİN SON AVI!(video) rauf 15 3,085 30-12-2011, 21:57
Son Yorum: turna
  MORİNA BALIĞI Avı (Video) rauf 24 7,768 28-12-2011, 09:43
Son Yorum: maxtar
  İşte yine DERİN SU MERCANI avım başladı!. rauf 27 4,485 28-12-2011, 08:25
Son Yorum: rauf
  Marmarada derin su avlarına devam eşref sürek 34 4,996 18-12-2011, 19:26
Son Yorum: mariner8
  MART'tan bir derin su avı rauf 12 4,525 08-05-2011, 23:02
Son Yorum: fish or die
  Bu sefer ORFOS (video) rauf 21 6,201 06-05-2011, 05:42