Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Rauf kaptan harbiden tebrikler. Ben senin avları gördükçe kurtlarımın büyüdüğünü hissediyorum. Hani diyorum şu ara bir fırsat çıksa da kaptanın oralara bir iş çıksa da gitsem hem tanışır hem hem de avlanmaya fırsat bulursak çıkarız. İnşallah diyorum
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bereketli olsun rauf abi kaçan balık nasıl heyecanlandırıyor degilmi insanı ne oluırsa olsun insan keşke bi görseydm bari diyor.hayırlısı olsun artık.
patrona selamlar saygılar sayesinde ve sayende balık görsü gözümüz.afiyet olsun rastgele
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Tadını bilmem ama görünüşleri çok güzel.Tek olan da lipsoz galiba.
Bir efsaneye göre eskiden istanbul boğazında da bir yerde bu kırmızı mercanlardan çıkarmış.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
rauf abi mercana başladın.maşşallah. çıkrık tam isabet olmuş.
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
bereketli olsun abi..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Yorumları: 87
Konuları: 17
rauf abicim hakikaten bu resimleri kasten mi koyuyosun hafta sonunu bekletmiceksin bana varya
![Big Grin Big Grin](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/biggrin.png)
Bende antalyadan çıkıyorum ama bu hafta burası kıtlık geçiriyodu sanırım kime sordumsa vasat kumluca tarafı patlak vermiş bu hafta bakalım haftaya nasibimizde ne çıkacak
Saygılarımla...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A▒
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
rauf abi ellerine sağlık güzel av yapmışsın afiyet olsun yem konusunda bilgi verirsen memnun olurum rast gele...
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
bahriyeli yazdı:rastgelsin rauf abi güzel mercan almışsın afiyet olsun
rauf abi mercanların arasındaki iskorpit değilmi rengi
ilgimi çekti teşekkürler paylaşım için.
İsmail kardeşim aynı familyanın derinde yaşayanı lipsos diyorlar corbası güzel olur selamlar.
eşref sürek yazdı:Rauf abi esas yengeye teşekkür etmek lazım iyiki seni evden göndermiş bak ne güzel mercanları yakalamışsın derin suda avlanırken dediğin gibi rüzgar önemli bazen iki kişi olta atarken bir kişide kürek ve gps yardımıyla tekneyi sabit tutmaya çalışıyor yoksa meradan uzaklaştınmı hava alıyorsun resimdeki diğer balık lipsoz galiba bizde yakalamıştık bakaleros yokmu o derinlikte olması lazım büyük balıklı avların olsun rastgele
Eşref arkadaşım evet lipsos o bakalyaro veya dişli mezgit bana bir defa rastladı 30 cm kadardı bidaha rastgelmedik selamlar.
istavritci yazdı:rauf bey ağzımızın suyu aksındiyemi bunları kınalayıptamı tabağa diziyorsun arkadaş.öyle kıpkırmızı maşşallah.afiyet olsun.
Mehmet cim bunların cinssi böyle eğer o sıra yanımda buz cantam olsa dahada kızarırlar.teşekkürler rastgelsin.