Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Emekli oldum
hayırlı olsun orhan abi.tamgün yasasıda geçmişken meclisten artık mesleğin zevki kalmadı.tam zamanında karar vermişsin.darısı başımıza diyeceğim ama zor görünüyor.aldığın radyasyonları kısa zamanda atmaya bak.temiz hava oksijen.bol balık.
saygılar
Bul
Orhan abi hayırlı uğurlu olsun sağlıklı ve huzurlu doya doya balık yakalıyacağın bir emeklilik dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Abi Hayırlı olsun keyfini çıkartman dileğimle.
inş. yeterlidir yoksa çalışmak ölene kadar bitmeyecek bizim ülke insanına
Bul
Orhan kardeş hayırlı uğurlu olsun.Sende bizim kervana karıştın bende yeni emekli oldum daha henüz maaş dahi almadım bellı oldu yakında alacağım.Keşke genc olsaydıkta bir 25 sene daha çalışsaydık bence tabi.Yalnız balık tutmak için bolca vaktimiz olur.TEkrar hayırlı olsun
Bul
Hayırlı uğurlu olsun Orhan Bey,aramıza katıldınız.Yeni yaşamınızda sağlık,mutluluk ve hayal ettiğiniz gibi bir emeklilik hayatı dilerim.Alkis
Bul
orhan abi tebrikler emkliliğin tadına bak artık benim 3 yılım var emekli olunca oralara yerleşmeyi düşünüyorum bu yaz keşif amaçlı geleceğim inşallah görüşürüz hayırlı uğurlu olsun darısı bizlerin başına selamlar...
Alper 26.11.1958
Bul
Sevgili Orhan Abi , emekliliğinizi sağlık ve huzur dolu günler yaşayarak geçirmenizi temenni ederim.Saygılar...
Bul
Hayırlı uğurlu olsun ve ağız tadıyla yeni bir yaşam dilerim. Seven ve sevdiklerinle
Bul
orhan abi hayırlı uğurlu olsun bol bol balık tut bol bol gez hayatını güzel yaşamanı dilerim saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Orhan Bey hayırlara vesile olmasını dilerim.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çok Mutlu Oldum thunderbolt 26 4,459 21-08-2008, 18:13
Son Yorum: murki
  bugün emekli oldum eşref sürek 34 7,883 06-09-2007, 10:00
Son Yorum: GURHAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi