Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ve, nihayet hasret sona erdi...
Tebrikler çok keyifli bir av olmuş. Avlak yerin ile ilgili bilgi geçmemişsin Ildırı tarafları galiba.Hassasiyetiniz ile örnek olmuşsunuz kırlangıcıda gönderseydiniz tam süper olucakmış. Çok ufak çünkü
Bul
Güzel bir yıl başlangıcı inşallah devamıda bereketli olur.Nefis video görüntüleri paylaşımın için teşekkürler.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:ishak bey zevkli avınızı zevkle seyrettim sadece kırlangıça üzüldüm benim orada ufak kırlangıçları tuttularmı başlıyorum bagırmaya yazık atın şunu diye attırıyorum zorla denize o kırlangıça gerçekten üzüldüm.
onun haricinde harika bir av olmuş bereketli olsun afiyet olsun rastgele

Nihat'ım dediklerine aynen katılıyorum...Ve adına sirküler denilen kurallar manzumesinin de ilk önce biz amatör balıkçıların gönüllerinde yazılı/kazılı olması gerektiği inancıyla ; olayı üstüme vazife edinip hep arkadaşlarımı uyarmaya çalışıyorum...Çünkü biliyorum ki, bu tür paylaşımlar bir çok insana ulaşacak ve gelecek nesiller için iyi bir esin kaynağı olmasını ümit ediyorum....Çevreye saygı...Doğaya saygı...Vs.vs.vs..

Şimdi gelelim kırlangıç olayına...Nasıl Marmara da Çupra hemen hemen yok gibi ise ;bizim bu sularda kırlangıç adeta yok gibi bir şey...Ama zamanında senelerin balıkçısı Sevgili Ertaç hocam trançasından tutalım da, kırlangıcına ve antenli mercanına kadar her tür balık ile bol bol tanışma fırsatı olmuş...Ve gelen balığın ''Öksüz'' adı verilen '' kırlangıç balığı ''türü olduğunu ondan öğrendim...O da son senelerde bu balık oltalara pek denk gelmediği için tabir yerinde ise ''Lüp torbaya'' cinsinden bir olay yaptı...Tabi biz görgüsüz takımı koro halinde aaaa...Kırlangıç balığı diye de koro yapıyoruz malesef...Ama ben mesela yanılmıyorsam Yaban Tv deki bir olta balıkçılığı programında İstanbul boğazında akışda yapılan bir avda Kırlangıç balığının o yörede bu kadar büyüklerinin de olabileceğini ilk defa gördüm...Yalan olmasın sanki 1,5-2 kilo üstü gibi bir şeydi...Belki de daha iri idi..Yelpaze gibi bir şey....

Lafı uzattım ise af ola...Dedik ya bazı şeylerin oturması zaman alıyor...
tebrikler güzel av ve muhabbet olmuş birde o karagözler kiloluk olsa ah zevki ve lezzeti harika olurdu rasgele
Bul
güzel av olmuş bereketli olsun afiyet bal şeker olsun...
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
Sn uzman doktor güzel av güzel paylaşım teşekkürler devamını bekliyoruz
Bul
bereketli olsun - paylaşım için teşekkürler
Bul
ishak arkadaş ellerine sağlık güzel görüntüler güzel dostluk güzel av yapmışsınız teşekkürler...
Bul
zevkle seyredilen bir av olmuş yeni yılın açılışını güzel yapmışsınız bol balıklı avlar rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Tebrikler, afiyet olsun..Uzm.Dr.luğunuzun tescilli olduğu belli. rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  KILIÇ Avım Nihayet oldu ALTAYLI 61 10,398 17-10-2012, 12:12
Son Yorum: tepeli35
  nihayet istediğim turna egenindibi 27 3,142 18-08-2012, 21:22
Son Yorum: egenindibi
  Nihayet sirtide balik basladi yakamoz.gr 70 8,192 19-06-2011, 01:38
Son Yorum: Can ARSLAN