Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sualtından resimler
güzel olmuş can devamını bekleriz rastgele.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Can senden bu tip fotoğrafları daima bekleriz çok güzel
Bul
balığı önce küstürmüşsün sana poz vermemiş.silah zoruylada olsa resim çekmişsin ama balığı biraz hırçın gördüm.bir ara gönlünü al derim.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Abİ Vallah Hazir ŞİŞe GeÇmİŞ Sualtinda Hİzalama YapmiŞsin Hayvana İpe DİzmİŞİn Resmen.. Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
emeğine sağlık teşekkürler, değişik paylaşım
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul
resimler gerçekten süper ve çok net suyun bukadar berrak olduğu yer varmı yav bu arada o şiş zıpkın şişiise nasıl bişey öyle okadar uzun inşaat demiri gibi Smile
Bul
DarkDream yazdı:Zor mu oldu ? Smile Yarmışsın balığı sonradan farkettim çubuğu abi Big Grin

biraz utangaçtı arkadaş Smile, ısrar etmem gerekti Smile
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
boranmursel yazdı:resimler gerçekten süper ve çok net suyun bukadar berrak olduğu yer varmı yav bu arada o şiş zıpkın şişiise nasıl bişey öyle okadar uzun inşaat demiri gibi Smile

assos-behramkale tarafları mükemmel güzellike ve berraklıkta..
zıpkın 90 lık(şiş 130 cm)
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Can resimleri senmi çektin sen çektiysen artık bol bol su altı resimleri bekleriz senden mekanlarıda belirtirsen makbule geçer birde video tarzı olsa offff yemede yanında yat

Harun, fotoları çek-at makina ile çekmiştim, bir tane daha vardı çantamda onlarında baskısını yaptırayım, işe yarar resim çıkarsa memnuniyetle foruma eklerim .
Mera konusunda net yer belirtmiyorum,
nedeni olta avı yada zıpkın avı yapan arkadaşlarla paylaşmamak değil..
net yer belirttiğim birkaç yerde(istanbul yakınları) sabah erken ava gittiğimde gececilerin işi bitirmiş olduğunu gördüm.
özellikle belli başlı forumlar gececi, tüpçü, dinamitçi vs tarafından aralıklı olarak takip ediliyor bence.
video çekimi yapan arkadaşlar var(hausingli aparatları zıpkına ekliyorlar) onlardan video transferi yapabiliriz.
selamlar
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
LeVrEkCi yazdı:can haruna katılıyorum su altı video ve resimlerinle bizleri şenlendirisen çok memnun oluruz hepimiz deniz dibine meraklıyız bende dalıyorum ama dip için bir makinam yok en kısa zamanda edinirsem o zaman zaten tutmayın beni heryerde çekim yapmak için dalarım işte o zaman.
bu arada yazın bi çanakkale operasyonumuz olacak dalmaya gönül verenler ve isterse tabiiki oltacılar seninde orada olman güzel olur kanısındayım.

çek-at makinalar 4-5 m ye kadar iş görüyor, daha fazla derinlikte ışık ve basınç sorun oluyor..
her tür av organizasyonuna zamanım uyduğu takdirde memnuniyetle katıırım, teşekkürler.
selamlar
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi