Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sualtından resimler
sualtından eşkina ve sübye

eşkinayı foto çektirmeye ikna etmek zor oldu. Smile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
Zor mu oldu ? Smile Yarmışsın balığı sonradan farkettim çubuğu abi Big Grin
Bul
Can resimleri senmi çektin sen çektiysen artık bol bol su altı resimleri bekleriz senden mekanlarıda belirtirsen makbule geçer birde video tarzı olsa offff yemede yanında yat
Bul
eşkineyi başka türlü çekememişin olsun azmin elinden kaçmıyor şiştede güzel durmuş paylaşım için teşşekkürler...
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
can haruna katılıyorum su altı video ve resimlerinle bizleri şenlendirisen çok memnun oluruz hepimiz deniz dibine meraklıyız bende dalıyorum ama dip için bir makinam yok en kısa zamanda edinirsem o zaman zaten tutmayın beni heryerde çekim yapmak için dalarım işte o zaman.
bu arada yazın bi çanakkale operasyonumuz olacak dalmaya gönül verenler ve isterse tabiiki oltacılar seninde orada olman güzel olur kanısındayım.
Bul
su altı videosu valla en çok istediğim şey.avladığımız balıklar aşağıda nasıl yaşıyor,en çok merak ettiğim şey.
Bul
paylaşım harika can teşekkürler
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
eline saglık ama eşkineye üzüldüm ya hayvan daha peyniiirr diyemeden gitmiş vala heeeee
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul
paylaşım güzel teşekkürler, bu eşkine sanırım zıpkınla en kolay avlanan balıklardan
Bul
Paylaşım için teşekkürler Can.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi