Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aha.oglum ve balik
HakoAVUSTURALYA yazdı:haklisin onuda yapicam,sorun su oluyor ne zaman baliga gitsek arkadaslar balik avlama pesinde videola ilgilenme firsati olmuyor ama ben onada formul buldum,arabaninuzerine monte edip devamli cekim yapicam sonrada makaslicam..

sıkıysa makaslamadan gönderSmile)
Bul
uzaktan kumandasını cebine koysan sadece rec e basman yeterli olacaktır bende aynısını seneye yapıcam kısmetse teknenin önüne kamerayı ayakla baglıyacam kumanda yakınımda duracak balık geldimi sadece rec e basmak yeterli olacak.
aslında şimdi ne kameralar çıktı kafaya monte bile edebiliyorsunda herşey maddiyat işte neyse eski kamerayla devam
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:
HakoAVUSTURALYA yazdı:haklisin onuda yapicam,sorun su oluyor ne zaman baliga gitsek arkadaslar balik avlama pesinde videola ilgilenme firsati olmuyor ama ben onada formul buldum,arabaninuzerine monte edip devamli cekim yapicam sonrada makaslicam..

sıkıysa makaslamadan gönderSmile)
ok makaslamadan gondericem,aslinda ben paylasmayi bu bolgeleri tanitmayi yapim itibari ile seviyorum cunki turk,um insanim herseyi bilmeli tanimali,ogrenmeli,ben cok okumadim ama cok gezdim,ondan buralarda yasiyorum,4 ay sonra kismet olursa jeep aliyom,o zaman safari duzenlicez heryere firsat buldukca gezicez,maksatim,uye arkadaslara buradan buralari tanitmak,turkiyede olmak daha baska oradaki uye arkadaslarla tanismak,kaymasmak,avlar duzenlemek isterdim ama kismet oluyor,buralar guzel ama agir calisma felsefesi ve odenmesi gereken faturalar olunca is ve hayat sitresini boyle aktifiteler yaparak egleniyoruz.
Bul
sağol arkadaşım, zaten paylaşmak olmayınca hiç bir şeyin tadı çıkmıyor. hayat paylaşılınca anlam kazanıyor, güzelleşiyor. inanın burada gördüğüm, okuduğum bir çok şeyi ben yaşıyormuşum gibi hissettiğim zamanlar çok oluyor. mesela nihat beyin biraz önce baktığım, yardıma koşma videosu. resmen ben atladımda yardıma gittim sanki (ya da nihat bey bana yardıma geldiSmile)

NOT: paylaşımı hava atmak diye algılayanları tenzih ederim...!
Bul
Allah bağışlasın. Yakışıklı bir oğlun varmış.
Bu arada avda güzel hani, tebrik ederim.
Bul
Tebrikler çok güzel balıklar.Küçük avcı da çok şirin maşallah.Allah bağışlasın.
O balıklar böylesi dalganın içinde nasıl barınıyorlar,yemi nasıl görüyorlar hayret doğrusu.
Bul
LEVREKCİ yazdı:uzaktan kumandasını cebine koysan sadece rec e basman yeterli olacaktır bende aynısını seneye yapıcam kısmetse teknenin önüne kamerayı ayakla baglıyacam kumanda yakınımda duracak balık geldimi sadece rec e basmak yeterli olacak.
aslında şimdi ne kameralar çıktı kafaya monte bile edebiliyorsunda herşey maddiyat işte neyse eski kamerayla devam

oooo arkadaşlar ayıp oluyo beyaau meslemizi elimizden alcanız mesleğin püüüf noktaları sölüyosunuz cık cık cıkk.
balıkların güzelliğinemi çocuğun şirinliğinemi bakayım şaşırdım.ikiside çok güzel.aşıyı almış şimdiden.tebrikler.
Bul
abi resım ler cok guzel oglun hepsınden guzel allah bagıslasın resımlerın devamını beklıyoz saygılar.
Bul
Hakan balıklar süper çok iyi av olmuş. Bu arada oğlunu da yetiştiriyorsun ne güzel zaten fotokopi çekmiş gibi sana benziyor Allah bağışlasın bahtı açık olur inşallah
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hergün bir balık Boşa geçen günlere inat. avcıhakan 14 2,550 11-07-2014, 11:21
Son Yorum: bucalıfikret
  aynı avlak aile ile balık avcıhakan 16 3,279 27-02-2013, 16:01
Son Yorum: avcıhakan
  BALIK POSTERLERİ Boğaziçi 13 4,967 24-01-2013, 17:31
Son Yorum: serifoglu48
  sivas kılıçkaya birkaç balık avcıhakan 9 2,916 17-08-2012, 14:05
Son Yorum: avcıhakan
  Kısmette Varsa Uçmak; Engel Değil , Balık Olmak :) polat_can 6 2,253 09-04-2012, 20:05
Son Yorum: ALTAYLI
  Balık yeminde yeni yöntem :) polat_can 10 2,340 09-04-2012, 10:31
Son Yorum: YaKaMoZ
  iskenderun-hatay balık avı resimleri ozoca51 13 5,969 31-12-2009, 19:18
Son Yorum: Can ARSLAN
  Derya Kuzulari Abi Kardes Balik avi Master 22 3,842 18-11-2009, 11:40
Son Yorum: fish or die
  gel pisi pisi, süper bi balık jackdavid 28 4,860 03-03-2009, 09:41
Son Yorum: fotokopici
  balık resimler fotokopici 30 5,470 12-02-2009, 21:39
Son Yorum: efese

Hızlı Menü: