Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hayalet avcılık
dahası var dahası adamlar alenen çalışıyorlar denizde onlara kım ne oluyor dıyecek buna çözüm gelsin batanlara yerde dipte kalanlardan ziyade hala bir çözüm yok. konu saptırılıyor tamamen esastan uzaklaştırılıyor insanlar. esas olaya gelelım esasa
maalesef denizin kıymetini bilmiyoruz , dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu denize bir sürü pislik bırakıyoruz bozulmuş çaparilerden tutun içtiğimiz meşrubat kutuları su şişeleri teknelerdeki paslanmış işe yaramaz eşyalara kadar her şey denize ama nereye kadar temizlenmesi ve geri dönüşü imkansız bir hata. buradan herkesi daha dikkatli olmaya davet ediyorum içtiğimiz sigaraların izmaritlerin bile bir poşete atalım arkadaşlar karaya çıkarken bir elimizde balıklar bir elimizdede çöp poşeti olsun, hatta teknelerimize denize çöp atmayın kıymetini bilin şeklinde afişler asalım altınada sitenin adını koyalım zararın neresinden dönersek kardır.
Bul
balığa gidemiyorum ki malzemeside kopup orda kalsın be abi..
Bul
istesen gidersin burhan pc başında çizim yapmayı bırak at kendini sahile. kimse sana balığa git demez hatta tersini söyler Smile
Bul
ben bilmiyorum ki hangi takımla ne tutulur.. çinekop takımıyla sümüklü mezgit, ipekle zargana yakaladım başka bişi yok henüz. giderim rezil olurum valla orhan abi.
Bul
benim de bu yaz ikili takımım, 2 büyük karagöz yakalayınca kopmuştu. su çok berraktı ve kıyıya yakın kaçırmıştım balıkları o yüzden kaçışlarını izledim. inanın balıkları kaçırdığımdan daha çok hallerine üzüldüm. hala gözümün önünde hayvanların birbirlerini çekiştirerek kaçışları Sad
bilgin şaşmaz
Bul
kayıp ağları arama çalışmalarının yürütülmesi hayalet avcılıkla mücadele çalışmalarına örnek oluşturabilir.''
Gerçekten de son derece önemli ve etkili sonuçlar alınabilecek bu uygulamanın bir an önce hayata geçirilmesini dilerim. Bu örnek çalışma cehaletin açtığı yaraların görülmesine ve deniz dibinin temizlenmesine önemli katkı sağlayacaktır. Teşekkürler C
Bul
beyazzenci yazdı:benim de bu yaz ikili takımım, 2 büyük karagöz yakalayınca kopmuştu. su çok berraktı ve kıyıya yakın kaçırmıştım balıkları o yüzden kaçışlarını izledim. inanın balıkları kaçırdığımdan daha çok hallerine üzüldüm. hala gözümün önünde hayvanların birbirlerini çekiştirerek kaçışları Sad

bilgin ondan sonrada balıklar iğneden kurtulursa iyi kurtulmassa ölüp gidiyorlar...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  5-8 nisan avcilik ve balikçilik fuari şerpa 23 3,157 09-04-2012, 19:39
Son Yorum: ALTAYLI
  hayalet av projesi LeVrEkCi 34 5,981 10-11-2008, 19:47
Son Yorum: naxos 5
  balık avcılık silah fuarı LeVrEkCi 3 2,411 13-06-2006, 14:06
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi