dahası var dahası adamlar alenen çalışıyorlar denizde onlara kım ne oluyor dıyecek buna çözüm gelsin batanlara yerde dipte kalanlardan ziyade hala bir çözüm yok. konu saptırılıyor tamamen esastan uzaklaştırılıyor insanlar. esas olaya gelelım esasa
Yorumları: 913
Konuları: 30
maalesef denizin kıymetini bilmiyoruz , dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu denize bir sürü pislik bırakıyoruz bozulmuş çaparilerden tutun içtiğimiz meşrubat kutuları su şişeleri teknelerdeki paslanmış işe yaramaz eşyalara kadar her şey denize ama nereye kadar temizlenmesi ve geri dönüşü imkansız bir hata. buradan herkesi daha dikkatli olmaya davet ediyorum içtiğimiz sigaraların izmaritlerin bile bir poşete atalım arkadaşlar karaya çıkarken bir elimizde balıklar bir elimizdede çöp poşeti olsun, hatta teknelerimize denize çöp atmayın kıymetini bilin şeklinde afişler asalım altınada sitenin adını koyalım zararın neresinden dönersek kardır.
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
balığa gidemiyorum ki malzemeside kopup orda kalsın be abi..
Yorumları: 913
Konuları: 30
istesen gidersin burhan pc başında çizim yapmayı bırak at kendini sahile. kimse sana balığa git demez hatta tersini söyler
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
ben bilmiyorum ki hangi takımla ne tutulur.. çinekop takımıyla sümüklü mezgit, ipekle zargana yakaladım başka bişi yok henüz. giderim rezil olurum valla orhan abi.
Yorumları: 190
Konuları: 18
benim de bu yaz ikili takımım, 2 büyük karagöz yakalayınca kopmuştu. su çok berraktı ve kıyıya yakın kaçırmıştım balıkları o yüzden kaçışlarını izledim. inanın balıkları kaçırdığımdan daha çok hallerine üzüldüm. hala gözümün önünde hayvanların birbirlerini çekiştirerek kaçışları
bilgin şaşmaz
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
kayıp ağları arama çalışmalarının yürütülmesi hayalet avcılıkla mücadele çalışmalarına örnek oluşturabilir.''
Gerçekten de son derece önemli ve etkili sonuçlar alınabilecek bu uygulamanın bir an önce hayata geçirilmesini dilerim. Bu örnek çalışma cehaletin açtığı yaraların görülmesine ve deniz dibinin temizlenmesine önemli katkı sağlayacaktır. Teşekkürler C
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
beyazzenci yazdı:benim de bu yaz ikili takımım, 2 büyük karagöz yakalayınca kopmuştu. su çok berraktı ve kıyıya yakın kaçırmıştım balıkları o yüzden kaçışlarını izledim. inanın balıkları kaçırdığımdan daha çok hallerine üzüldüm. hala gözümün önünde hayvanların birbirlerini çekiştirerek kaçışları ![Sad Sad](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/sad.png)
bilgin ondan sonrada balıklar iğneden kurtulursa iyi kurtulmassa ölüp gidiyorlar...